georgatc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και ο καφες στα 4,98€ είναι απλά πολύ καλή τιμή,αν μάλιστα στο καινούργιο κατάστημα στην Λαρισα ισχύει ακόμα το 10% σε όλες της αγορές θα κάνουμε αποθήκη για μερικούς μήνες. βάλε και -1€ απο nestlenoiazomai.... να στοκάρουμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 @dimigar & Matrixxx, το Νουνού Εκλεκτό που αναφέρατε σε προηγούμενες σελίδες αποσύρθηκε. @grigas, τι ημερομηνία λήξης έχει ο nescafe που πήρες απ'το e-kiosk; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Περασε κανείς από Σκλαβενίτη να δει αν εχει καμιά προσφορά σε babylino? Βασικά θέλω μόνο babylino αν έχει κανείς υποψιν του προσφορά μου λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προσφορές Μασούτης Δευτέρα 26.09 - Τετάρτη 28.09 -Όλες οι ανοιχτές πάνες BABYLINO & οι μονές συσκευασίες μωρομάντηλα Babylino, BABYCARE -40% Προσφορές Βασιλόπουλος Δευτέρα 26.09 - Σάββατο 01.10 -Πάνες PAMPERS Baby-Dry -40% Περασε κανείς από Σκλαβενίτη να δει αν εχει καμιά προσφορά σε babylino? Βασικά θέλω μόνο babylino αν έχει κανείς υποψιν του προσφορά μου λεει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 @dimigar & Matrixxx, το Νουνού Εκλεκτό που αναφέρατε σε προηγούμενες σελίδες αποσύρθηκε. Ο,τι ειπα πριν μια βδομαδα λοιπον. Προιον που εχει αποσυρθει αλλά κουπονια απο κουπονοεταιρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να ενημερώσω πως μόλις μου έβαλε το pockee τα χρήματα για τα zewa ultra soft (1.20€ για κάθε πακέτο).τελική τιμή τα 1,69€ το πακέτο ή 1,85€ το κιλό.Το κάθε ρολό είναι 114 γραμμάρια. Η τιμή ισχύει για τα παρακάτω καταστήματα και μόνο μέχρι 8/10. Υ.Γ. Η κανονική τιμή του είναι....άκουσων άκουσων 5,93€ ή 6,50€ το κιλό!!!!!! Τα καταστήματα MyMarket που έχουν εγκαίνια είναι: - Πάτρα, Αγία Σοφία - Βόλος, Κωνσταντά - Κηφισιά - Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο Κέντρο - Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη Δημαρχείο - Βριλλήσια Μόνο σ'αυτά τα καταστήματα ισχύουν ειδικές προσφορές ως τις 8/10 ---- Μόνο για σήμερα 24/9, ο Γαλαξίας έχει προσφορές σε καμιά δεκαριά είδη μαναβικής... αλλά ο άντρας μου δε θυμάται ποια. Τουλάχιστον πήρε λεμόνια με 1.25/kg... oπότε δεν τον χωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Περασε κανείς από Σκλαβενίτη να δει αν εχει καμιά προσφορά σε babylino? Βασικά θέλω μόνο babylino αν έχει κανείς υποψιν του προσφορά μου λεει. Tα lidl το Σάββατο. Ετοιμάζομαι και εγώ για στοκάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και ο καφες στα 4,98€ είναι απλά πολύ καλή τιμή,αν μάλιστα στο καινούργιο κατάστημα στην Λαρισα ισχύει ακόμα το 10% σε όλες της αγορές θα κάνουμε αποθήκη για μερικούς μήνες. Επειδη πηγα σημερα απο ΑΒ για τον καφε, να διευκρινισω πως η τελικη τιμη ειναι 5,01€. Στο ραφι τιμη δεν υπηρχε, ούτε και ταμπελακι με την εκπτωση γιατι οπως μου ειπαν περιμενουν βεβαιωση απο τα κεντρικα μιας εγινε λαθος στη τιμη που διαφημιζεται σαν προσφορα στο σάιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Tα lidl το Σάββατο. Ετοιμάζομαι και εγώ για στοκάρισμα. Ναι θα τα έχει 7,99€ αλλά πρέπει να είσαι εκεί 08:00 ακριβώς γιατί 08:05 δεν θα υπάρχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) MY MARKET -Ariel κάψουλες πλυντηρίου ρούχων 15/16 τεμάχια 2,90€ Σε συνδιασμο με το pockee βγαινει 0.90 και λογικα πρεπει να το περναει επειδη στην αποδειξη δεν το βγαζει σαν προσφορα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2016 από matrixxx λαθος - δειτε παρακατω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα τα έχει 7,99€ αλλά πρέπει να είσαι εκεί 08:00 ακριβώς γιατί 08:05 δεν θα υπάρχει τίποτα. Αν βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σάββατο για τα Lidl, είδα προχθές (24/9) στο Σκλαβενίτη στα Βριλήσσια πως είχε -7 ευρώ στα Babylino, δηλαδή έβγαινε γύρω στα 8,5 ευρώ το πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε συνδιασμο με το pockee βγαινει 0.90 και λογικα πρεπει να το περναει επειδη στην αποδειξη δεν το βγαζει σαν προσφορα Αυτό είναι το ίδιο κουπονι που έχει και στις επιθυμίες τα Ariel pods? Συνδυάζεται με την προσφορά που έχει το my market? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topswnio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε συνδιασμο με το pockee βγαινει 0.90 και λογικα πρεπει να το περναει επειδη στην αποδειξη δεν το βγαζει σαν προσφορα Καταρχήν γειά στην παρέα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες τόσο καιρό. Έκανα εγγραφή για να βοηθάω και γω όταν μπορώ. Κατά δεύτερον η προσφορά του ποκι δεν ισχύει στα βεροπουλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε συνδιασμο με το pockee βγαινει 0.90 και λογικα πρεπει να το περναει επειδη στην αποδειξη δεν το βγαζει σαν προσφορα Την πέρασες στο pockee?Ενημέρωσε μας όταν σου απαντήσουν. Δεν ξέρω πως κοιτάζουν αν είναι ενα προιόν σε προσφορα.από την απόδειξη ή από κάτι άλλο...θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspatsaka Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προλαβανε και βγαλανε τα my market απο το pockee για το κουπονι με τα ariel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις