Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καινούριο κατάστημα και στη Λάρισα

με 10% έκπτωση στις τιμές του φυλλαδίου!

Τόσο καλές είναι;;;

Οχι αλλα οι προσφορες του εν λογω καταστηματος αφορουν ενα κομματι και πολλες φορες κανενα.

Ακομα γελαει ο κοσμος μαζι τους με κατι πασχαλινα αρνια.

Δημοσ.

Κάποτε την παίρναμε από 0€-4€.....τώρα δεν συνδιάζονατι πια τα κουπόνια.

και αυτός είναι ο λόγος που στοκάραμε τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε την παίρναμε από 0€-4€.....τώρα δεν συνδιάζονατι πια τα κουπόνια.

και αυτός είναι ο λόγος που στοκάραμε τότε.

Αντικειμενικά δεν μπορείς να στοκάρεις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες λόγω της ύπαρξης της μπαταρίας. Με τον καιρό χάνει σημαντικά σε mah. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν χαλάνε σχετικά εύκολα και μπορείς να τις χρησιμοποιείς για αρκετά χρόνια, αυτές που κάθονται στο ντουλάπι είναι πρακτικά άχρηστες. Έτσι πέταξα 2 κομμάτια τις προάλλες και κράτησα μόνο τις κεφαλές τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικά δεν μπορείς να στοκάρεις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες λόγω της ύπαρξης της μπαταρίας. Με τον καιρό χάνει σημαντικά σε mah. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν χαλάνε σχετικά εύκολα και μπορείς να τις χρησιμοποιείς για αρκετά χρόνια, αυτές που κάθονται στο ντουλάπι είναι πρακτικά άχρηστες. Έτσι πέταξα 2 κομμάτια τις προάλλες και κράτησα μόνο τις κεφαλές τους.

από τις 8 που έιχα στοκάρει τώρα έχουν μείνει 3.

Όλες έγιναν δώρα σε συγγενείς και φίλους.

25€ έχει στο super market...μια χαρά δώρο έιναι.

• Like 1
Δημοσ.

από τις 8 που έιχα στοκάρει τώρα έχουν μείνει 3.

Όλες έγιναν δώρα σε συγγενείς και φίλους.

25€ έχει στο super market...μια χαρά δώρο έιναι.

Ακριβώς...

Δημοσ.

Κακώς τις πέταξες. Οι μπαταρίες αλλάζουν σχετικά εύκολα. Με μικρό κόστος οι επαναφορτιζόμενες. 

• Moderators
Δημοσ.

Εχω ανοιξει μια πριν κανενα χρονο και πραγματι αλλαζει ευκολα η μπαταρια. Δεν πετιουνται, αλοιμονο!  :-(

Επισης δεν χαλανε οι καινουργιες τοσο ευκολα για να πει κανεις οτι δεν θα δουλευει μια χαρα μια που θα μεινει στο ντουλαπι 5 χρονια αν οχι περισσοτερο. Ισως ηθελε "φρεσκαρισμα" η μπαταρια. Ουτε καν αλλαγη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στην διαδικασία να τις ανοίξω και να τους αλλάξω τις μπαταρίες, και ενώ παρήγγειλα 2 μπαταρίες τέτοιου τύπου δεν βρήκα χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ. Και μιας και είμαι παθών, μπορώ να πω πολύ εύκολα ότι 2/3 δείγματα που είχα, στην 3ετία, ήταν πρακτικά άχρηστα να δουλέψουν out of the box.

Όπως και να 'χει ξήλωσα τα tags και απέκτησα +2 δυνατές eneloop για τις άλλες μου συσκευές. :P

Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παει μια παλια  braun να αλλαξω μπαταριες στο Γερμανο μου ειπαν οτι δε γινεται (ηταν κολλημενες απο οτι ειδα με καλαι).

Το ιδιο μου ειπαν και απο το ΑΜΑΖΟΝ και για την oral B 5000 που αγορασα απο εκει οτι δηλαδη δεν αντικαθιστανται οι μπαταριες.

Δημοσ.

Εγω παντως οσες πηρα, με κοστος 1-2€ την καθε μια το εκανα για τα φτηνα ανταλλακτικα βουρτσακια. Και οσο αντεξει. Αληθεια πως ανοιγει το αδιαβροχο κελυφος για αλλαγη της μπαταριας;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παει μια παλια  braun να αλλαξω μπαταριες στο Γερμανο μου ειπαν οτι δε γινεται (ηταν κολλημενες απο οτι ειδα με καλαι).

Το ιδιο μου ειπαν και απο το ΑΜΑΖΟΝ και για την oral B 5000 που αγορασα απο εκει οτι δηλαδη δεν αντικαθιστανται οι μπαταριες.

πριν από ενα μήνα άλλαξα μπαταρια στην δικιά μου oral B triumph 5000

Δημοσ.

Ενημερωτικά για τους Θεσσαλονικείς έχει Giga Bazaar στο Lidl της Πυλαίας.

Δεν μπόρεσα να πάω σήμερα αλλά αύριο θα πάω να ρίξω μια ματιά.

Τι είχε τελικά; Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς;

Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παει μια παλια  braun να αλλαξω μπαταριες στο Γερμανο μου ειπαν οτι δε γινεται (ηταν κολλημενες απο οτι ειδα με καλαι).

Αν δεν έχεις κολλητήρι πας σε έναν ηλεκτρονικό με τις καινούργιες επαναφορτιζόμενες να σου βγάλει τις παλιές και να βάλει τις καινούργιες. Εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλά how to για να το κάνετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...