nrg_polini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σε mail μου ήρθε σαν newsletter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμένα το δέχεται και παίρνει την έκπτωση 2€ στο καλάθι... Το μεσημεράκι ίσως δοκιμάσω κανονική παραγγελία μιας και τώρα ήδη πίνω άλλο καφεδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά δουλεύει το κουπόνι. Ήδη πίνω τον δωρεάν καφέ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 παρηγγειλα και εγω! ευχαριστώ για το share του κουπονιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά δεν είναι όμως ντροπή να πάρουμε ένα καφεδακι μόνο; Εγώ πηρα 2 μην ερχεται τσαμπα το delivery 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΛΟΜΑΣ 21-24 Σεπτεμβρίου Τα zewa 2.69€ και κουπόνι από pockee πάει 1,69€ το πακέτο https://www.youtube.com/watch?v=UUxZfc6xT-Q https://www.youtube.com/watch?v=xUGxRN2K_vA 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έριξα κι εγώ μια παραγγελία για 2 εσπρέσσο που έχω να πιω από το Πάσχα...να δούμε αν θα μου ζητήσει λεφτά ο ντελιβεράς όμως. ....η έκπτωση ήταν άμεση, δεν φόρτωσε καν τη σελίδα του paypal... αν σας έρθει και κανά δωρεάν κουπόνι για κρέπες, ρίχτε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 αν σας έρθει και κανά δωρεάν κουπόνι για κρέπες, ρίχτε το! Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έριξα κι εγώ μια παραγγελία για 2 εσπρέσσο που έχω να πιω από το Πάσχα...να δούμε αν θα μου ζητήσει λεφτά ο ντελιβεράς όμως. ....η έκπτωση ήταν άμεση, δεν φόρτωσε καν τη σελίδα του paypal... αν σας έρθει και κανά δωρεάν κουπόνι για κρέπες, ρίχτε το! Μα δεν ηταν μονο για καφεδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το κουπόνι περνούσε και για άλλα προϊόντα ένα βήμα πριν από την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως το οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα μαγαζια δεν κοβουν αποδειξεις δεν ξερω ποσο ακομα θα το ανεχομαι και ποτε θα αρχισω τις καταγγελιες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ εχθες σε γνωστό μαγαζί στο περιστέρι πάλι έβαλα χέρι 2 φορά επειδή μ έστειλε σουβλάκια με το παραγγελιοχαρτο και τους έβαλα να φέρουν την απόδειξη αφού τους εσυρα τον εξαψαλμο. Ή μόνη τους απάντηση συνέχεια συγνώμη κύριε έγινε λάθος. 1ον δεν ξαναπαίρνω από εκεί γιατί δεν βάζουν μυαλό 2ον είπα ότι στον επόμενο που θα το κάνει θα κάνω καταγγελία (και θα το κάνω) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είχες και εσύ συνέταιρο το κράτος να βλέπαμε πόσες αποδείξεις θα έκοβες . Η φορολογία ενός μαγαζιού είναι πάνω από 60% για τον πιο μικρό επιχειρηματία . Αναφέρομαι και στους δυο σας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλω ον τοπικ για παραγγελιες μεσω του efood και οχι μονο αυτου, αλλα και αλλου "ιντερνετικου παραγγελιακια". Μαλιστα 2 φορες ενω ειναι πληρωμενη η παραγγελια ηλεκτρονικα, μου ζητουν και το ποσο στην πορτα, να το ξαναπληρωσω δηλαδη. Οπου κολλησει; Μια απο τις 2 ηταν και σημερα με την χρηση του κουπονιου. Δεν ξερω σε σας αλλα σε μενα αποδειξη εχουν φερει περιπου 2 απο τις 20 παραγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω συνέταιρο το κράτος καθώς είμαι Ελ.επαγγελματιας Οπότε άσε με εμένα γιατί κόβω αποδείξεις και πληρώνω ΦΠΑ και φόρους στον θεό,αλλα αυτό δεν με έκανε να μην κόβω αποδείξεις...μάλλον είμαι χαζος εγώ όπως είναι χαζος σε αυτή την χώρα ο νομιμος... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις