coyote2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΆΡΑ και μεθαύριο να πάει, θα πάρει ογδονντατ πόντους με 5,8 ευρω ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικά με τα ληγμένα μελάνια εγώ δεν είχα θέμα πήρα 4 hp 652 tri-colour και λήγουν το 2018. Αν τους στείλετε ένα mail νομίζω θα το λύσουν το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 και σε εμενα το ιδιο συνεβει και ειμαι εξω φρενον που δεν το ειδα , εγω που ανοιξα το κουτι τι πρεπει να κανω? Δεν εχεις κανενα προβλημα, τα πακεταρεις και τα πας πισω, τους ενημερωνεις οτι ειναι ληγμενα και ακυρωνεται η συναλαγη (σου επιστρεφουν τα χρηματα σου ειτε σου δινουν αλλα με ημερομηνια μακρινη). Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ενημερωνεις γενικη γραματεια καταναλωτη. Δεν νομιζω οτι θα το τραβηξουν εως εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχεις κανενα προβλημα, τα πακεταρεις και τα πας πισω, τους ενημερωνεις οτι ειναι ληγμενα και ακυρωνεται η συναλαγη (σου επιστρεφουν τα χρηματα σου ειτε σου δινουν αλλα με ημερομηνια μακρινη). Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ενημερωνεις γενικη γραματεια καταναλωτη. Δεν νομιζω οτι θα το τραβηξουν εως εκει. Μην αγχωνεστε, τα μελάνια δεν χαλάνε και χρόνια να περάσουν, όσο είναι μέσα στις σφραγισμένες συσκευασίες τους. Αν τα ανοίξετε πρέπει να καταναλωθούν σε εύλογο διάστημα πχ max 6 μήνες. Είτε είναι κοντινής είτε μακρινής ληξης. Αποσο ξέρω μόνο ή hp βάζει ημερομηνία λήξης στα μελάνια της, σε canon ,epson, brother που έχω δυο γραφείο ΠΟΥΘΕΝΆημερομηνια λήξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω λεμε οτι ληγουν τα καθαριστικα μου φαινεται αδυνατο να μην ληγουν τα μελανια. Επειδη ειναι σε υγρη μορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 http://support.hp.com/us-en/document/c01764161 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 http://support.hp.com/us-en/document/c01764161 Να μην δινουμε ενα λινκ χωρις μια περιληψη. Με λιγα λογια αυτο που λεει η HP στην σελιδα ειναι οτι οταν υπαρχει ημερομηνια ληξης πανω στο μελανι, υπαρχει λογος και περα απο αυτη το προιον δεν ειναι 100% οκ. Πιθανον θα εχει προβλημα αναφερει με διαφορους τροπους εξηγοντας τους λογους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 τότε να τους στείλουμε ένα email που να γράφει ότι αν δεν λήγει το 2018 δεν θα παραλάβουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είχα χύμα μελάνι ενός λίτρου αγορασμένο εδώ και δέκα χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Ξαναπήρα από ένα λίτρο και τις 4 αποχρώσεις με 40€ σύνολο κσι θα τη βγάλω πιστεύω άλλα 10-15 χρόνια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 dimigar δώσε σελίδα για το μελάνι (πολύ καλή τιμή, μου ακούγεται). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να μην δινουμε ενα λινκ χωρις μια περιληψη. Με λιγα λογια αυτο που λεει η HP στην σελιδα ειναι οτι οταν υπαρχει ημερομηνια ληξης πανω στο μελανι, υπαρχει λογος και περα απο αυτη το προιον δεν ειναι 100% οκ. Πιθανον θα εχει προβλημα αναφερει με διαφορους τροπους εξηγοντας τους λογους. Όσες φορές χρησιμοποίησα ληγμένο φρεσκοανοιγμενο μελάνι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Συνηθιζω να αγοραζω ληγμένα αλλά σφραγισμένα από ebay σε χαμηλότερες τιμες και τα προτιμώ από τα ακριβότερα φρέσκα. Ειδικά οι κεφαλές plotter της hp, είναι αρκετά συμφέρουσες ως ληγμενες. Πρόβλημα υπάρχει όταν το μελάνι καταναλώνεται αργά. Αν ανοικτει θα πρέπει να καταναλωθεί σύντομα , αλλιώς ή θα ξεραθεί πάνω στη κεφαλή ή θα καταναλωθεί κατά τη διαδικασία καθαρισμού της. Ρώτησε και τον highpriest στη αντίστοιχη ενότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφερει να ρωτησω κατι συμφορουμιτη, δεν ασχολουμαι τα τελευταια 15 χρονια με inkjet. Ειχα 5-6 inkjet πιο πριν. Τα γνωριζω τα θεματα τους και το πως λειτουργουν. Εβαλα την απαραιτητη συντομη περιληψη του τι λεει η HP στον "σκετο" συνδεσμο που εδωσε ο φιλος και τιποτα αλλο. Μην γεμισουμε το τοπικ με ποστ θεωριες μετα τα λαδια, μελια κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 dimigar δώσε σελίδα για το μελάνι (πολύ καλή τιμή, μου ακούγεται). http://www.ebay.de/itm/1000ml-1Liter-schwarz-Nachfulltinte-Tinte-fur-HP-Photosmart-3214-3300-3308-/191974097852?hash=item2cb28c43bc:g:evUAAOSw8cNUQPnu Τους ζητάς να σου στείλουν όλα τα χρώματα σε ένα πακέτο με 9,90€. Ο ίδιος επίσης:: http://www.ebay.de/sch/printerscout/m.html?item=191974097852&hash=item2cb28c43bc%3Ag%3AevUAAOSw8cNUQPnu&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είχα χύμα μελάνι ενός λίτρου αγορασμένο εδώ και δέκα χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Ξαναπήρα από ένα λίτρο και τις 4 αποχρώσεις με 40€ σύνολο κσι θα τη βγάλω πιστεύω άλλα 10-15 χρόνια.. Ωραίος το γέμισμα με την σύριγγα πως το κάνεις,η τρύπα που είναι πχ HP 301. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος το γέμισμα με την σύριγγα πως το κάνεις,η τρύπα που είναι πχ HP 301. Έχω χωριστά μελάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις