Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τους μικρούς φίλους χυμός για το σχολείο τους.

Συσκευασία 5+1δωρο 250 ml ΗΒΗ ( κόκκινο χρώμα ) 1,60€ στα my market.Ολοι ή χυμοί βασικά με έκπτωση 40%.

Τιμή κανόνι πιστεύω τα 0,26€ το τεμάχιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στον Αβ Τρικάλων - Πύλης έχει αρκετά 1+1 skip και 1+1 cajoline πήρα από 2 σετακια και όλες οι κύριες από πίσω άρχισαν τις ερωτήσεις για τα κουπόνια, έφαγα αρκετή ώρα να τους εξηγήσω την διαδικασία :D

Οι 80 πόντοι περαστηκαν κανονικά αλλά πρόσεξα ότι δεν μπήκαν των παιχνιδιών....

σε mail ηρθε!

2u5q1oz.png

Δεν ξερω αν πηρε κανενας αυτη την προσφορα εγω παντως την πηρα σημερα και μολις τωρα ειδα οτι το ενα εχει ημερομηνια ληξης Ιανουαριος 2016 .Δευτερα παει για επιστροφη ασ το πεταξουν αυτοι  και οχι να δινουν την σαβουρα σε εμας

• Like 2

Στον Αβ Τρικάλων - Πύλης έχει αρκετά 1+1 skip και 1+1 cajoline πήρα από 2 σετακια και όλες οι κύριες από πίσω άρχισαν τις ερωτήσεις για τα κουπόνια, έφαγα αρκετή ώρα να τους εξηγήσω την διαδικασία :D

Περασες κανονικα κουπονι 5 ευρω οπως περιεγραψε ο dipsi παρακατω?

ΑΒ Βασιλόπουλος, σελ 17 φυλλαδίου έως 21/09

1 skip πανίσχυρο μικρό 26 μεζ.(1+1) 8,92€ + 2* cajoline μαλακτικά (1+1) 30 μεζ. ( 2*3,18=6,36€) = 15,28€ - κουπόνι livesmart 5€ (skip+cajoline) = 10,28€ - 2,40€ (80 πόντοι για αγορές πάνω από 15€ αυτών των προϊόντων) = 7,88€ για 2 skip και 4 cajoline. Δίνει κανονικά τους πόντους και συνδυάζεται το κουπόνι (πραγματοποιημένη αγορά).

Δεν ξερω αν πηρε κανενας αυτη την προσφορα εγω παντως την πηρα σημερα και μολις τωρα ειδα οτι το ενα εχει ημερομηνια ληξης Ιανουαριος 2016 .Δευτερα παει για επιστροφη ασ το πεταξουν αυτοι  και οχι να δινουν την σαβουρα σε εμας

και σε εμενα το ιδιο συνεβει και ειμαι εξω φρενον που δεν το ειδα , εγω που ανοιξα το κουτι τι πρεπει να κανω?

Εγω εχω παραγγειλει και παω κατευθειαν για ακυρωση παραγγελιας.

• Like 1

Παιδια χαλαρωστε λιγο με τα ληγμενα μελανια....  Εγω πηρα 4 τεμαχια και ολα εχουν περιθώριο 1+ ετος, λήγουν τέλη 2017.

Οποτε ειμαι ικανοποιημένος με την αγορα-προσφορα.

Εννοειται επίσης, οτι οταν πηγα στο public για την παραλαβη είπα στον υπαλληλο πως μονο αν ληγουν μετα απο κανα χρονο θα τα αγορασω και αφου εγινε ο ελεγχος και ηταν ενταξη τοτε τα αγορασα. (προσοχή βαζουν αυτοκολητο του καταστηματος στα μελανια και μπορει να μην φαινεται η ημερομηνια αν δεν το ξεκολήσεις)

κι εγω το ίδιο

Το κοίταγε αλλά είχε κόσμο πίσω και το πέρασε. Και μου εδωσε 80 πόντους και βρήκα και δύο ποκεμον μεσα στον ΑΒ (εχει και free wifi)

Παιδια χαλαρωστε λιγο με τα ληγμενα μελανια....  Εγω πηρα 4 τεμαχια και ολα εχουν περιθώριο 1+ ετος, λήγουν τέλη 2017.

Οποτε ειμαι ικανοποιημένος με την αγορα-προσφορα.

Εννοειται επίσης, οτι οταν πηγα στο public για την παραλαβη είπα στον υπαλληλο πως μονο αν ληγουν μετα απο κανα χρονο θα τα αγορασω και αφου εγινε ο ελεγχος και ηταν ενταξη τοτε τα αγορασα. (προσοχή βαζουν αυτοκολητο του καταστηματος στα μελανια και μπορει να μην φαινεται η ημερομηνια αν δεν το ξεκολήσεις)

Εγω εκανα το λαθος και δεν τα κοιταξα γιατι ειχα παρκαρει δευτερη σειρα απ εξω οσο για την ημερομηνια φαινεται πολυ καλα οτι  η ληξη ειναι Ιανουαριος του 2016 και ευτυχως εχει και το ονομα μου τυπωμενο οποτε δεν μπορουν να το αμφισβητησουν

Αν αγοράσεις προϊόντα της σελ. 17 αξίας 5,80 ακόμη θα πάρεις επιπλέον 80 πόντους (2,40€). Αυτά που αγόρασες είχαν αξία κανονική χωρίς να αφαιρέσεις τα κουπόνια 24,20 και πήρες 80 πόντους, αν πιάσεις τα 30€ σε μία οι περισσότερες συναλλαγές θα πάρεις 160 πόντους δηλαδή 80 πόντους ακόμη (δίνει για κάθε 15€  - 80 πόντους, σε μία οι περισσότερες συναλλαγές). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...