Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα αφρολουτρα Lux εχει και κουπονι απο το trust and use -1 ευρω.

Δεν ξερω ομως ποσο κοστιζουν για να σας πω τελικη τιμη αν γνωριζει κανεις ας μας πει.

Τελικά το Lux με την έκπτωση η τιμή του πάει 2,76 και -1 ευρώ το κουπονι τελική τιμή 1,76 ευρώ τα 700ml.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4.13 τελικη τιμη στο ταμειο και αν αφαιρεσεις και το 1,50 απο την γνωστη εφαρμογη 2,63 μια χαρα τιμη θεωρω !!!

Καλή τιμή αλλά προσωπικά δεν τρώγεται παιδιά , ουδέτερη γεύση στα αλλαντικά - τυριά. Τουλαχιστον αν θυμάμαι καλά είχε ωραία ζύμη :)

• Like 2

Θα συμφωνήσω κι εγω για τη γευση, έπαιρνα την rock'n'roll με ζαμπόν και μπέικον και έκλαψα τα λεφτα που έδωσα για την πίτσα της χρυσής ζύμης. Δεν το ξανακάνω...

4.13 τελικη τιμη στο ταμειο και αν αφαιρεσεις και το 1,50 απο την γνωστη εφαρμογη 2,63 μια χαρα τιμη θεωρω !!! 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Δεν θα τους τιμήσω αυτη τη φορά γιατί μπορούν και καλύτερα, το mymarket και το pockee.

My Market-Bερόπουλος   16/6 - 18/6

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων   3,60€

Τότε το κουπόνι ήταν 1,60 και έβγαινε τελική 2 ευρώ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ Βασιλόπουλος, σελ 17 φυλλαδίου έως 21/09

1 skip πανίσχυρο μικρό 26 μεζ.(1+1) 8,92€ + 2* cajoline μαλακτικά (1+1) 30 μεζ. ( 2*3,18=6,36€) = 15,28€ - κουπόνι livesmart 5€ (skip+cajoline) = 10,28€ - 2,40€ (80 πόντοι για αγορές πάνω από 15€ αυτών των προϊόντων) = 7,88€ για 2 skip και 4 cajoline. Δίνει κανονικά τους πόντους και συνδυάζεται το κουπόνι (πραγματοποιημένη αγορά). 

Επεξ/σία από dispi

ΑΒ Βασιλόπουλος, σελ 17 φυλλαδίου έως 21/09

1 skip (1+1) 8,92€ + 2* cajoline μαλακτικά (1+1) ( 2*3,18=6,36€) = 15,28€ - κουπόνι livesmart 5€ (skip+cajoline) = 10,28€ - 2,40€ (80 πόντοι για αγορές πάνω από 15€ αυτών των προϊόντων) = 7,88€ για 2 skip και 4 cajoline. Δίνει κανονικά τους πόντους και συνδυάζεται το κουπόνι (πραγματοποιημένη αγορά). 

1.To skip 1+1 στην σελιδα 17 εχει 9,99 οχι 8,92.

2.Επισης δεν καταλαβα αυτο ( 2*3,18=6,36€)

3.Λεει οτι ισχυει για την τελικη αξια προιοντων αφαιρουμενων τυχον εκπτωσεων, προσφορων και επιταγων.

Δεν αμφισβητω οτι εκανες την συναλλαγη να καταλαβω προσπαθω.

1. αν διαβάσετε στη σελίδα 17 στα ψιλά γράμματα, ισχύει και για το πανίσχυρο μικρό των 26 μεζούρων που είναι 1+1 και στοιχίζει 8,92€

2. για να συμπληρώσεις πάνω από τα 15€ και να πάρεις τους 80 πόντους θέλει να αγοράσεις 2 cajoline (υπάρχει και αυτό στα ψιλά γράμματα) που το κάθε ένα είναι 1+1 και στοιχίζει 3,12€ 

3. έτσι έλεγε και τις προηγούμενες φορές (αλλά τους πόντους τους πέρναγε κανονικά όπως και τώρα)

• Like 1

1. αν διαβάσετε στη σελίδα 17 στα ψιλά γράμματα, ισχύει και για το πανίσχυρο μικρό των 26 μεζούρων που είναι 1+1 και στοιχίζει 8,92€

2. για να συμπληρώσεις πάνω από τα 15€ και να πάρεις τους 80 πόντους θέλει να αγοράσεις 2 cajoline (υπάρχει και αυτό στα ψιλά γράμματα) που το κάθε ένα είναι 1+1 και στοιχίζει 3,12€ 

3. έτσι έλεγε και τις προηγούμενες φορές (αλλά τους πόντους τους πέρναγε κανονικά όπως και τώρα)

Τωρα καταλαβα τι εννοεις σε οτι αφορα τα δυο πρωτα.

Επειδη πηγα και αγορασα skip αλλα αυτα που εχουν 9,99 πηρα 2 τα οποια τα ειχαν σε συσκευασια 1+1 δωρο.Δεν ειχε αλλα skip υγρα τα οποια να ειναι 1+1 δωρο.

Εσυ αυτα που πηρες και περασες τους ποντους ηταν δεμενη συσκευασια?

Εσυ αυτα

Τωρα καταλαβα τι εννοεις σε οτι αφορα τα δυο πρωτα.

Επειδη πηγα και αγορασα skip αλλα αυτα που εχουν 9,99 πηρα 2 τα οποια τα ειχαν σε συσκευασια 1+1 δωρο.Δεν ειχε αλλα skip υγρα τα οποια να ειναι 1+1 δωρο.

Εσυ αυτα που πηρες και περασες τους ποντους ηταν δεμενη συσκευασια?

Εσυ αυτα

Ναι ήταν δεμένες συσκευασίες 1+1 όλα. Σε 2 ΑΒ που έχει στη πόλη μου στο ένα κατάστημα από τα δύο είχε τις δεμένες συσκευασίες

Ναι ήταν δεμένες συσκευασίες 1+1 όλα. Σε 2 ΑΒ που έχει στη πόλη μου στο ένα κατάστημα από τα δύο είχε τις δεμένες συσκευασίες

Και περασε το κουπονι με δεμένες συσκευασίες(δυο ξεχωριστές κιόλας) και επιπλεον με αυτό που αναφέρει οτι ισχυει για την τελικη αξια προιοντων αφαιρουμενων τυχον εκπτωσεων, προσφορων και επιταγών?

Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο γιατί όσες φορές εχω δοκιμάσει να περάσω κουπόνια σε συσκευασίες 1+1 δεν μου τα έχουν δεχτεί ποτέ.

Θα είναι λογικά αλλο ένα από τα προβλήματα/bug του συστήματος και θα συνεβει αυτό.

Αν το δοκιμάσει κάνεις άλλος ας μας πει να πάμε κι εμείς γιατί δεν είχα σκοπο να πάρω κι αλλα skip άλλα στην τιμή δεν θα πω όχι.

Και περασε το κουπονι με δεμένες συσκευασίες(δυο ξεχωριστές κιόλας) και επιπλεον με αυτό που αναφέρει οτι ισχυει για την τελικη αξια προιοντων αφαιρουμενων τυχον εκπτωσεων, προσφορων και επιταγών?

Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο γιατί όσες φορές εχω δοκιμάσει να περάσω κουπόνια σε συσκευασίες 1+1 δεν μου τα έχουν δεχτεί ποτέ.

Θα είναι λογικά αλλο ένα από τα προβλήματα/bug του συστήματος και θα συνεβει αυτό.

Αν το δοκιμάσει κάνεις άλλος ας μας πει να πάμε κι εμείς γιατί δεν είχα σκοπο να πάρω κι αλλα skip άλλα στην τιμή δεν θα πω όχι.

Εξαρτάται σε τι ταμία θα πέσεις. Μου έχει τύχει να το δεχτεί και άλλη φορά να τρώω άκυρο.

• Like 3

Νομίζω το αν δεχτούν το κουπόνι είναι θέμα ταμία και όχι συστήματος. Πιστεύω πως το σύστημα το δέχεται κανονικά εφόσον του περνάνε έγκυρο barcode κουπονιού.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...