Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις σκαναρα τα zewa σε mymarket και μου λέει δεν υπάρχουν διαθεσιμα κουπόνια...

Το ίδιο και σε εμένα ,δεν τα περνούσε και τα σκάναρα όλα.

Μάλιστα δεν τα εμφανίζει καν στην εφαρμογή μου.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα login με διαφορετικούς λογαριασμούς, έκανα διαγραφή cookies κλπ... και εμφανίζονται ακόμα κανονικά τα κουπόνια. Δεν έχω smartphone για να τσεκάρω τι γίνεται... οπότε αν θέλετε δοκιμάστε και χειροκίνητο έλεγχο των barcode...

Deluxe Γιασεμί

9011111035783

Deluxe Ροδάκινο

9011111035721

Deluxe Λεβάντα

7322540409864

Deluxe Χαμομήλι

7322540055337

Δημοσ.

Ολα τα βεροπουλος ειναι my market πλέον.οποτε ειτε γραφει Βεροπουλος η ταμπελα είτε my market ειναι το ιδιο πράγμα.

Παρεμπιπτόντως τα my market έχουν ανέβει παρα πολύ στα ματια μου.πολυ προσεγμενα καταστήματα με γεματα ραφια πάντα.δεν εχει τύχει ποτέ να παω ενώ εχουν προσφορα σε κάτι και να μην το βρώ σε μεγάλες ποσότητες.

Θυμαμαι τοτε που ειχε τα nivea μιση Τιμή και σε συνδιασμο με το ποκι εβγαιναν τσαμπα τα ανδρικά αφρόλουτρα.ειχα παρει 12 και ειχε ακομα καμια 15αρια απο κάθε άρωμα.οπως και τωρα με τα zewa που πηρα 18 πακετα και ειχε πανω απο 100πακετα ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

Στα ΑΒ σήμερα και αύριο για κάθε 30€ αγορών οποιουδήποτε συνδυασμού φρέσκων κρεάτων,φρούτων,λαχανικών,ψαριών,τυριών ---> δώρο μια 6ευρη επιταγή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είχε και εγκαίνια το νέο ΑΒ στην Λ.Μεσογείων και μέχρι της 12/9 έχει -10% σε ότι πάρεις (χωρίς να είναι καμία σπουδαία προσφορά αλλά φασούλι φασούλι..... )

Να προσθέσω ότι δυστυχώς αυτό το -10% ισχύει μόνο σε μετρητά.

Επεξ/σία από ahill2
Δημοσ.

Να πιστοποιήσω και εγω με την σειρά μου οτι οι αγορές zewa deluxe περνούν κανονικά στο pockee.

Αγόρασα 6 συσκευασίες χθες απόγευμα και σήμερα μεσημέρι μου ήρθε mail οτι εξαργυρώθηκαν και περιμένω την κατάθεση στο Paypal.

Να ευχαριστήσω και πάλι τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και φιλτράρουν τις προσφορές για να τις μοιραστούν μαζί μας.

Μας έχει κάνει μάγκες αυτό το thread :-D

Τώρα τα zewa με 1,80 η οκτάδα  και πριν 10-15 μέρες τα barilla απο τα carrefour  με 0,23 το πακέτο B)

• Like 2
Δημοσ.

Προμηθευτική από το φυλλάδιο Μιμίκος Σνίτσελ 470 γρ από 5,71 - 30%  πάει 4 ευρώ - 1 ευρώ απο Pockee πάμε στα 3 ευρώ ( Δε βλέπω να υπάρχει κάποια σήμανση ότι δεν συνδυάζεται κλπ)

Επίσης στο ίδιο φυλλάδιο Dixan Power Mix 14 κάψουλες -50 % από 6,62 σε 3,31 και παίζει κουπόνι 1,2 στο Pockee οπότε πάμε 2,11 για τις κάψουλες. και το ίδιο ισχύει και για τις Dixan με 16 μέσα που βγαίνουν ακριβώς στα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως στον Γαλαξία συνδιάζονται τα trust and use με το -45% στα Dove. Η ταμίας όχι μόνο έμεινε κάγκελο, αλλά με ρώτησε και εάν είναι εύκολη διαδικασία η εγγραφή στο trust and use (είδε να πληρώνω πράγματα αξίας 9,08 με 2.99)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...