Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει μόνο λεμόνι.  Σκέτα δεν έχει.  Η τιμή είναι πράγματι εξαιρετική. Ότι πρέπει για να πάρει κάποιος για ένα χρόνο ολόκληρο.

Σκέτα από εδω: Πηρα 3χ110 σε πολύ καλή τιμή επίσης (αλλά όχι τόσο καλή). 330τεμ. / 34,75€ (10,5c/τεμ) με μεταφορικά

http://www.e-dructer.com/finish-110-powerballs

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πτιμπερ παπαδοπουλου (φωτο) στα 0.99 τι σχεση εχει με αυτα που αναφερεις; Δεν μπορω να την βρω. Εχουν εκπτωση και τα παπαδοπουλου και βγαινει 0.59; Δεν ειναι προσφορα στα 0.99.

Για τα γεμιστα Αλλατινη θυμαμαι παλιοτερα που τα ειχαν επι μηνες ισως και χρονο ολοκληρο τα δυο πακετα δεμενα 1 ευρω σε ολα τα σουπερ, ηταν η μονιμη τιμη τους. Ιδια τιμη βγαινει και τωρα.

Τα πτιμπερ αλλατινη βλεπω απο το ταμπελακι οτι δεν εχουν 40%, αλλα παραπανω εκπτωση.  Πολυ καλη τιμη. Στα περασε τοσο στο ταμειο;

Τα πτιμπερ παπαδοπουλου τα έβαλα για να φανεί η διαφορά στην τιμή σε δύο ίδια είδη διαφορετικών εταιρειών.

Ναι Η τιμή στο ταμείο ήταν 40 λεπτά (πιθανώς υπολόγισαν πρώτα το 40% και μετά το -0,10)

Παιδιά παρατήρησα κάτι σήμερα στην nestlenoiazomai που είχα μαζέψει μερικούς πόντους από πρωωθητικες ενεργειες είχα 300 πόντους από την αρχή και πήρα 1000 με μία χαζομαρα που έκανα στο φβ σύνολο 1300 .. πήγα να εκτυπώσεις ένα κουπόνι να πάρω ένα νεσκαφε και μου έδινε 1000 -2€ ΧΩΡΙΣ να βγω από την εφαρμογή συνέχιζαν και πρόσθετα προϊόντα στο καλάθι (αριστερά ένα παραθυράκι είναι ) και κατεληξα να έχω εκτυπωσει -2 € nescafe 200g -1.50 € Nestle farine lacte -0.80 σε δύο συσκευασιες crunch 100g ,-2€ nirvana pralines και κάπως έτσι λεγόταν και -0.90 σε 194 g λουμιδη ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πήγε καλά (λογικά όλα αυτά πρέπει να βγάζουν πάνω από 4000+ πόντους) συγκεκριμένα παταω το κουτάκι που λέει τους μαξ πόντους σε κάθε προιον και στην συνέχεια ΧΩΡΙΣ να βγω συνεχίσω να προσθέσω προϊόντα από την λίστα που βγάζει και με αφήνει να τα βάλω ΟΛΑ Με τους μαξ πόντους που επιτρέπει ή εφαρμογή (μιλάω ειτε για bug είτε για exploit ) σε όποιον δουλεύει ή έχει διαθέσιμους ποντους ας το δοκιμασει μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει

Δε ξερω αν δε λειτουργει σε εμενα η αν δε το κανω σωστα ... πρωτα κανεις εκτυπωση το κουπονι του νεσκαφε πχ και κατα την διαρκεια της εκτυπωσης προσθετεις προιοντα ? οταν παω να τα κανω μαζικα δε με αφηνει να προσθεσω οτι θελω.... μου λεει ανεπαρκεις ποντοι ... 

Σε καλη τιμη παντως βγαινουν τα αποσμητικα(spray πηρα οχι roll on) οπου μπορεις να παρεις 2.Ενα ειναι το απλο κι ενα το men+care τα οποια απο 3,91 ευρω με την εκπτωση που εχουν -45% βγαινουν στα 2,15 ευρω κι αν αφαιρεσουμε -1 ευρω τοτε παει στο 1,15 ευρω το καθενα.

Οποτε τα 2 αποσμητικα βγαινουν στα 2,30 ευρω οταν συνηθως τα παιρνω 3,91 και τα 2 μαζι οταν τα βγαζουν σε προσφορα 50% και τα εχει 1+1 δωρο.

Τελικά είναι σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις για το αν θα σου δωσει την προσφορά λες και τα χάνουν από την τσέπη τους τα χρήματα.Το λέω αυτό γιατί πηγε φίλος όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα και δεν του εδωσε την προσφορά.Θα του πω βέβαια να ξαναπάει σήμερα.

Μόλις επεστρεψα από τον Γαλαξία πηγα δεύτερη φορά με λογαριασμο του αδερφού μου και πήρα πάλι δυο αποσμητικά Dove στα 2,30 ευρώ.

Δε ξερω αν δε λειτουργει σε εμενα η αν δε το κανω σωστα ... πρωτα κανεις εκτυπωση το κουπονι του νεσκαφε πχ και κατα την διαρκεια της εκτυπωσης προσθετεις προιοντα ? οταν παω να τα κανω μαζικα δε με αφηνει να προσθεσω οτι θελω.... μου λεει ανεπαρκεις ποντοι ...

Βάζω ένα προϊόν βάζω τους πόντους και στη συνέχει από την drop down list βάζω άλλο προϊόν και βάζω πάλι πόντους και στη συνέχεια το ίδιο δεν εκτυπωνεις απλά προσθετεις (τι να πω ίσως να είχε bug πάντως δουλεψε και πήρα τόσα κουπόνια και τα εξαργύρωσα χθες )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει προσφορά το Νουνού στον Σκλαβενίτη (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου νομίζω) :

Αγοράζοντας 3 x 1lt Νουνού Family κανονικό ή light παίρνεις δώρο 3άδα γιαούρτια νουνού εκλεκτό κανονικά ή light.

Έχει δίπλα στα γιαούρτια κουπόνι της προσφοράς το οποίο το δίνεις στο ταμείο και σου αφαιρεί το ποσό των 2,5 ευρώ που είναι το κόστος των γιαουρτιών.

Έχει και επιστροφή από pockee που μου έγινε τώρα και βγαίνει ως εξής :

3 x 1lt Νουνού Family που κάνουν 1,33 έκαστο = 3,99 - 3 x 0,15 επιστροφή από pockee για τα γάλατα - 0,30 επιστροφή για τα γιαούρτια από pockee, το σύνολο βγαίνουν 3,24 ευρώ για 3 γάλατα 1lt μακράς διαρκείας (λήξη 28/9) και 3 γιαούρτια.

Νομίζω αξίζει!

Παίδες

είναι πολύ καλή προσφορά Επιβεβαιώνω. . Εγω προσωπικά που ήθελα και γάλα και γιαούρτι ουσιαστικά γλύτωσα 2,5 ευρω (ειναι το γιαούρτι δώρο.) Γάλα θα αγόραζα έτσι κι αλλιως

Επιπλέον έχει Milner 300 με δώρο 175 και μείον 0,5 από pockee. Οπότε βγαίνει συσκευασμένο γύρω στα 7 ευρω το κιλό, αν θέλετε να έχετε τυρί στο σπίτι σε συσκευασία για τις δύσκολες μέρες

Επεξ/σία από coyote2

Μασούτης   8/9 - 10/9

-Ελληνικά μήλα στάρκιν  1,27€/κιλό

-40% σε όλα τα παγωτά  Aloma

-25% σε όλες τις βρεφικές κρέμες και το παιδικό εμπλουτισμένο γάλα Nestle

-20% σε όλες τις πολυσυσκευασίες  Παιδικά νερά Κρήτης

-50% στα συμπυκνωμένα μαλακτικά Cajoline  1500ml

-43% στα απορρυπαντικά(σκόνη 52μεζ ή υγρό 50μεζ ή πανίσχυρο μικρό 52 μεζ) πλυντηρίου ρούχων Skip (με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων Ελαϊς, Unilever με την κάρτα Μas card,40 πελάτες κερδίζουν προϊόντα προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού για ένα χρόνο)

-40% στα καθαριστικά Ajax kloron,sprays, στα πολυκαθαριστικά gels και στα πανάκια

-Pantene σαμπουάν 360ml και conditioner 270ml   2,69€

-35% σε όλα τα προϊόντα Tena pants και lady

-40% σε όλες τις πάνες Βabylino, οικονομικές συσκευασίες Babygo και μονές συσκευασίες μωρομάντηλα Babylino,Babycare

-40% σε όλα τα αφρόλουτρα,ντους και σαπούνια  Palmolive

ΕΛΟΜΑΣ    7/9 - 10/9

-40% στα σαμπουάν Head&Shoulders  360 και 400ml

-30% στις πάριζες κοπής Νίκας

-Neomat  σκόνη 45μεζ ή υγρό 42 μεζ   4,99€

-50% στο Neomat συμπυκνωμένο μαλακτικό 750ml

-35% στις οικονομικές συσκευασίες Pampers baby dry

-Μέλι Αττική 1 κιλού  9,90€

-50% σε όλες τις βαφές Schwarzkopf και Syoss

My Market - Bερόπουλος   8/9 - 10/9

-Βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων Π.Ο.Π.  5,90€

-40% στα ζυμαρικά  Μέλισσα (εξαιρείται η σειρά Χρυσή επιλογή και τα προωθητικά πακέτα)

-Tρίφυλλο(με την καλή έννοια :-D )χαρτί υγείας 8 ρολών Zewa deluxe  2,80€

-50% σε όλα τα προϊόντα Noxzema

Market In  9/9 - 10/9 

-Γραβιέρα Αμφιλοχίας  7,65€/κιλό

-Κρέμα γάλακτος Μικρές φάρμες του βουνού  200ml   0,79€/κιλό

-Γλώσσα φιλέτο Ατλαντικός  595γρ  3,49€/κιλό

• Like 14

Γνωρίζει κάποιος πόσο έχουν αρχική οι μεγάλες συσκευασίες πάνες babylino στον Μασούτη; Δεν έχω κοντά μου και θέλω να δω αν αξίζει να στοκάρω.
Ευχαριστώ.

Μεχρι στιγμης δεν εχουν βαλει κατι στο ποκι για τα zewa οτι δεν ισχυει με αλλες ενέργειες.οπότε στα 1.80€ το πακέτο βγαινει σε συνδιασμο με ποκι.θα παω να στοκαρω γιατι θα τα κοψουν ολα στο τελος.

• Like 4

Μεχρι στιγμης δεν εχουν βαλει κατι στο ποκι για τα zewa οτι δεν ισχυει με αλλες ενέργειες.οπότε στα 1.80€ το πακέτο βγαινει σε συνδιασμο με ποκι.θα παω να στοκαρω γιατι θα τα κοψουν ολα στο τελος.

Προσοχή γιατί αν και τρίφυλλο (με την καλή έννοια που λέει και ο efkola :P ) είναι σαν γυαλόχαρτο. Εμένα μου τελειώνει αλλά σκέφτομαι αν θα στοκάρω ή όχι από το συγκεκριμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημερωση μολις μου εβαλαν τους ποντους που ειχα κερδισει απο τα παιχνιδια στον Βασιλοπουλο.

Επιβεβαιωνω και εγω.Συμπτωματικα πηγα στον Βασιλοπουλο και ενω δεν περιμενα 6ευρη επιταγη μου εβγαλε λογω αυτων των ποντων.Δεν καταλαβα πώς πηρα 15 πόντους στα παιχνίδια.

Ένα ευχάριστο στον/ην συμφορουμιτη που που μας ενημέρωσε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος ήταν.

Επεξ/σία από chris456
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...