HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν λιγο πηγε φιλος στον Γαλαξια να παρει τα αποσμητικα που πηρα κι εγω και του ειπε οτι δεν συνδυαζεται η προσφορα των κουπονιων με την προσφορα του καταστηματος.ΕΛΕΟΣ πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 To pockee είχε αρχισει μία χαρά στα όλα του. Καλές προσφορές, χωρίς μπερδέματα σκαναρες μόνος σου το προϊόν εστελνες την απόδειξη και τέλος. Μετα το ξεφτυλισανε, με αυτοματοποίηση και καλά για ευκολία, σε βαζανε να στελνεις μεηλ για προϊόντα που δεν αναγνωριζοταν, τώρα βάζουν και δικλείδες με ημερομηνίες στα διάφορα σούπερ μάρκετ και γενικά είναι γελοίο να ασχολείται κανείς τόση ώρα για να του κόψει το pockee 1 ευρώ. Προσωπικά έχω 1 χρονο να το χρησιμοποιησω κι όταν είχα επισημάνει ότι με τις αλλαγές πάει προς το χειρότερο κάποιοι χλευαζανε. Ας είναι... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξήλωσα ήδη. Βαρέθηκα κάθε φορα που ειναι να το χρησιμοποιώ να μου ζητάει αναβάθμιση μεςα στο σούπερ μάρκετ κ να μη φορτώνει ειδάλλως τα προϊόντα. Για μισό και ενα ευρώ δεν αξίζει ουτε το χρονο μου ουτε τιποτα. Και εις αλλα με υγεία...! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και εις αλλα με υγεια, συμφωνω με τον Παυλιδη. Και ας σταματησουμε καλυτερα και την κουβεντα γιατι κυριως διαφημιση γινεται στο τελος οσο το συζηταμε (περα απο το οφτοπικ της ιστοριας στο παρον θεμα). (Υπαρχει το γνωστο σχετικο τοπικ για το ποκι στην ενοτητα "ιντερνετ" για οσους θελουν να τα πουν παντως). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 The Mart 5-10 Σεπτεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή τα finish (πιάτων) τα παρακολουθώ πρέπει να είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει για 100δα... 8c ανά τεμάχιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει προσφορά το Νουνού στον Σκλαβενίτη (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου νομίζω) : Αγοράζοντας 3 x 1lt Νουνού Family κανονικό ή light παίρνεις δώρο 3άδα γιαούρτια νουνού εκλεκτό κανονικά ή light. Έχει δίπλα στα γιαούρτια κουπόνι της προσφοράς το οποίο το δίνεις στο ταμείο και σου αφαιρεί το ποσό των 2,5 ευρώ που είναι το κόστος των γιαουρτιών. Έχει και επιστροφή από pockee που μου έγινε τώρα και βγαίνει ως εξής : 3 x 1lt Νουνού Family που κάνουν 1,33 έκαστο = 3,99 - 3 x 0,15 επιστροφή από pockee για τα γάλατα - 0,30 επιστροφή για τα γιαούρτια από pockee, το σύνολο βγαίνουν 3,24 ευρώ για 3 γάλατα 1lt μακράς διαρκείας (λήξη 28/9) και 3 γιαούρτια. Νομίζω αξίζει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xDante Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες δεν ξέρω αν έχετε δει μία εκπομπή αμερικανική που παίρνουν με κουπόνια και σχεδόν αδειάζουν ένα μαγαζί..λοιπον δεν θελουμε τζάμπα από ποκι αλλά τουλάχιστον μία επιβράβευση για τους ψαγμενους ... Αθάνατη ελλαδα μόλις ανακάλυψαν ότι τα παίρνουμε έστω και μισό τιμής τρεξανε να μας τιμωρήσουν .. να τους κόψουμε κύριοι 30 και 40 λεπτά και 10(!) Μερικές φορές έκπτωση και σε προϊόντα που δεν τα ξέρει ούτε ή μάνα τους δεν αξίζει ούτε κουπόνια να εκτυπώσεις ούτε την εφαρμογή να βάλεις ... Σορρυ για οφτοπικ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ας το σταματησουμε επιτελους αυτο με το pockee και οσοι θελουν να το συνεχισουν μπορουν να το σχολιαζουν εδω http://www.insomnia.gr/topic/570496-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-epithimies-livesmart-myp/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει προσφορά το Νουνού στον Σκλαβενίτη (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου νομίζω) : Αγοράζοντας 3 x 1lt Νουνού Family κανονικό ή light παίρνεις δώρο 3άδα γιαούρτια νουνού εκλεκτό κανονικά ή light. Έχει δίπλα στα γιαούρτια κουπόνι της προσφοράς το οποίο το δίνεις στο ταμείο και σου αφαιρεί το ποσό των 2,5 ευρώ που είναι το κόστος των γιαουρτιών. Έχει και επιστροφή από pockee που μου έγινε τώρα και βγαίνει ως εξής : 3 x 1lt Νουνού Family που κάνουν 1,33 έκαστο = 3,99 - 3 x 0,15 επιστροφή από pockee για τα γάλατα - 0,30 επιστροφή για τα γιαούρτια από pockee, το σύνολο βγαίνουν 3,24 ευρώ για 3 γάλατα 1lt μακράς διαρκείας (λήξη 28/9) και 3 γιαούρτια. Νομίζω αξίζει! Τρέχει πάνω από εβδομάδα φιλε μου η προσφορά και το έχουμε αναφέρει. Σήμερα ξαναπηγα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εεε θα πάω κι εγω.... και θα πω στη γυναίκα μου ότι της πήρα γιαουρτάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το Αναφέρει ο SKRUTZ στο ποστ 14265 για τα μπισκότα Αλλατίνη -40% στο MYMARKET αλλά θέλω να το τονίσω γιατί η έκπτωση φαίνεται ικανοποιητική. Γεμιστά κακάο συσκευασία των δύο 1,08 Γεμιστά κακάο-βανίλια συσκευασία των δύο 0,95 Πτι μπερ 0,40 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 pti2.jpg Το πτιμπερ παπαδοπουλου (φωτο) στα 0.99 τι σχεση εχει με αυτα που αναφερεις; Δεν μπορω να την βρω. Εχουν εκπτωση και τα παπαδοπουλου και βγαινει 0.59; Δεν ειναι προσφορα στα 0.99. Για τα γεμιστα Αλλατινη θυμαμαι παλιοτερα που τα ειχαν επι μηνες ισως και χρονο ολοκληρο τα δυο πακετα δεμενα 1 ευρω σε ολα τα σουπερ, ηταν η μονιμη τιμη τους. Ιδια τιμη βγαινει και τωρα. Τα πτιμπερ αλλατινη βλεπω απο το ταμπελακι οτι δεν εχουν 40%, αλλα παραπανω εκπτωση. Πολυ καλη τιμη. Στα περασε τοσο στο ταμειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xDante Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά παρατήρησα κάτι σήμερα στην nestlenoiazomai που είχα μαζέψει μερικούς πόντους από πρωωθητικες ενεργειες είχα 300 πόντους από την αρχή και πήρα 1000 με μία χαζομαρα που έκανα στο φβ σύνολο 1300 .. πήγα να εκτυπώσεις ένα κουπόνι να πάρω ένα νεσκαφε και μου έδινε 1000 -2€ ΧΩΡΙΣ να βγω από την εφαρμογή συνέχιζαν και πρόσθετα προϊόντα στο καλάθι (αριστερά ένα παραθυράκι είναι ) και κατεληξα να έχω εκτυπωσει -2 € nescafe 200g -1.50 € Nestle farine lacte -0.80 σε δύο συσκευασιες crunch 100g ,-2€ nirvana pralines και κάπως έτσι λεγόταν και -0.90 σε 194 g λουμιδη ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πήγε καλά (λογικά όλα αυτά πρέπει να βγάζουν πάνω από 4000+ πόντους) συγκεκριμένα παταω το κουτάκι που λέει τους μαξ πόντους σε κάθε προιον και στην συνέχεια ΧΩΡΙΣ να βγω συνεχίσω να προσθέσω προϊόντα από την λίστα που βγάζει και με αφήνει να τα βάλω ΟΛΑ Με τους μαξ πόντους που επιτρέπει ή εφαρμογή (μιλάω ειτε για bug είτε για exploit ) σε όποιον δουλεύει ή έχει διαθέσιμους ποντους ας το δοκιμασει μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή τα finish (πιάτων) τα παρακολουθώ πρέπει να είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει για 100δα... 8c ανά τεμάχιο. Έχει μόνο λεμόνι. Σκέτα δεν έχει. Η τιμή είναι πράγματι εξαιρετική. Ότι πρέπει για να πάρει κάποιος για ένα χρόνο ολόκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις