Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πέντε δια 2? τι εννοείς? Εγω βλέπω οτι το ένα κάνει 2.95-1=1.95

εκανα λάθος 2,95 κάνουν μειον 1, 1.95 όπως λες

αλλά ειναι καλή τιμή

Επίσης

Dixan κάψουλες 14τμχ ή 16τμχ με 50% κάνουν 3,45 μειον 1 από pockee= 2.45

Επεξ/σία από coyote2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελα να δουμε την απαντηση του ανταγωνισμου, πληρωσα περισυ 69€ για ενα ετος και τωρα μου φαινεται ακριβα.

• Like 1

Οι τιμές που αναφέρεις στα άλλα sm είναι τιμές ΜΕ προσφορά. Εσύ περιμένεις το carrefour να κάνει -50% σε τιμές που είναι ήδη σε προσφορά? (όχι ότι θα ήταν άσχημα αλλά μην τα μπερδεύουμε)

(Στα κρασιά πάντως που είχε -50% πριν δύο βδομάδες και σύγκρινα τιμές με αβ μπορεί όντως να μην ήταν -50% αλλά -40% ήταν οπωσδήποτε)

τουλάχιστον Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ οι τιμές που βάζει τα κρασιά ο Μαρινόπουλος με έκπτωση, είναι χειρότερες από τις σταθερές τιμές του Σείριου. επίσης πολύ συχνό και πριν φαλιρήσει ο Μαρινόπουλος ήταν όταν βάζει προσφορά τα κρασιά να βάζει στα ράφια παλιά λευκά, ή κρασιά με στεγνούς φελούς.

Δεν σταματησε, δεν τελειωσε κατι, μεχρι 31-8 ηταν εξαρχης η προσφορα.

κάθε τρεις μέρες αλλάζει την προσφορά την είχε 22/8 εως 24/8 όπου και ψώνισα την 25/8 που πήγα να πάρω για φίλο είχε λήξη άρα την ξανά βάλανε  την Δευτέρα μάλλον και δεν το αντεληφθειν .

Σε ποιο Σκλαβενίτη το είδες τόσο; γιατί χθες που πέρασα το είχε 2,5€.

Κι εγώ 2,5ε τα βρήκα. Και πάλι πολύ καλή τιμή αν αφαιρέσεις κουπόνι και πόκι.

Ελα να δουμε την απαντηση του ανταγωνισμου, πληρωσα περισυ 69€ για ενα ετος και τωρα μου φαινεται ακριβα.

Κι εγώ το πήρα με 49 πέρυσι (στις 19 Σεπ λήγει), αλλά τώρα ανανέωσα τον Ιούλιο στα 99€...κι έλεγα δεν μπορεί, θα το ξαναβγάλει αφού έπιασε τόπο, αλλά δεν κρατήθηκα.

Αν το πάρει κάποιος, ωστόσο, θα προστεθεί στην όποια συνδρομή έχει, οπότε αν το αγοράσω, θα έχω gym μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2018...

...μόνος κίνδυνος, έτσι όπως κλείνουν / συγχωνεύονται τα γυμναστήρια είναι πως δεν ξέρεις αν και τι θα υπάρχει το 2018.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...