SKRUTZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 The Mart 29 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σκλαβενίτης εκλεκτό γιαούρτι νουνου τελική 2.03€ -0.60 πόκι , 1.43€ η τριάδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τις ειχε και πριν 2-3 βδομαδες 50% οποτε και πηραμε, δεν εχουν μεινει στα περισσοτερα μαγαζια πολυσυσκευασιες αλκαλικες καρφουρ οπως 10+10 που αξιζαν με 5.50€ αρχικη. Εχουν μεινει ενδεικτικα πχ 4 καρφουρ ΑΑ ή ΑΑΑ αλκαλικες με 2.20 αρχικη, πανασονικ 9βολτη 5.90 αρχικη, επαναφορτιζομενη energizer 9v 19κατι€ κλπ. Οικονομικες δηλαδη φοβαμαι οτι δεν θα βρεις. Μονο επωνυμες ισως λιγο πιο φτηνα τελικες απο ο,τι θα τις εβρισκες σε skrutz. Επιβεβαιωνω το αφρολουτρο 5+ αρχικη. Περασα να δω μηπως ειχε κατι που δεν εχει αναρτηθει στο site τους, οπως ειχαν κανει την προηγουμενη βδομαδα με τα σχολικα. Εχουν αδειασει τα παντα. Εφυγα με αδεια χερια ενω την προηγουμενη Δευτερα ειχα παρει 20-30 σακουλες πραγματα. Κριμα, χασαμε την ευκαιρια για φθηνα ηλεκτρικα. Ενας φιλος μου ειχε παει πριν κανα 10ημερο σε μεγαλο Carrefour (Eυκαρπια Θεσσαλονικη) και ειχε πολυ καλες τιμες στα air condition τους (εκπτωση 70%). Ειχε καμια 10αρια κομματια και εξαφανιστηκαν μεσα σε λιγη ωρα. Τωρα δεν εχει μεινει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μην το λες Το cutty sark το είδαν 17.90€ και με έκπτωση το πήγαιναν στα 14.5€ και το έχει το my market στην περιοχή μου σταθερή τιμή χωρίς έκπτωση στα 14.20€ Εμένα να σας πω την αλήθεια σαν εσχάτη ψιλοαρπαχτη μ φαίνεται.οτι πάρουν από άτομα που δεν ξέρουν τις τιμες..δεν βλεπω εκπτώσεις... Χωρίς να θέλω να υπάρξει παρεξήγηση και ούτε με νοιάζει ο Μαρινόπουλος αλλά οι τιμές που αναφέρεις απλά δεν υπάρχουν,δεν ξέρω σε ποιά περιοχή μένεις αλλά πέρασα απο 2 mymarket και 2 Σκλαβενίτη (περιοχές Αγ.Παρασκευή,Βριλισσια,Χαλάνδρι,Γέρακα)και οι τιμές που αναφέρεις δεν ισχύουν,οπότε για να μην τρέχει ο κόσμος να ψάχνει να βρεί Fa στα 2.50 ευρώ στο Σκλαβενίτη όταν έχει 5.16 ευρώ με 1+1 δώρο ή Cutty sark στο Mymarket όταν το έχουν 17.18 ευρώ,ίσως να υπερβάλεις επίτηδες για να δείξεις ότι ο Μαρινόπουλος κοιτάει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες,αν είναι έτσι τότε ίσως να το τόνιζες με κάποιο τρόπο. Φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φίλε μου διαβάζεις τι γράφεις; Έχει 5.16€ 1+1 δώρο. Πόσο μας κανει δηλαδή; 2.58 το ένα;; Και σκλαβενιτη και my market. Oποτε έκανα μεγάλο λάθος π είπα έχει 2.5€ αλλά έχει 2.58€ μεγάλο λάθος. Αυτοί το πρωί που πήγα είχαν το τεμάχιο το κάθε ένα στην τιμή που σου έγραψα και τάχα είχε έκπτωση -50% Τώρα δεν ξέρω αν είσαι εργαζόμενος εκεί και υποστηρίζεις μία ψεύτικη και πλασματική έκπτωση πάντως εγώ δεν έχω κανένα συμφαιρον να πω ψέμματα. Επίσεις εγώ είμαι απλός καταναλωτής και βλέπω τιμές και πάω σε πολλά καταστήματα και αγοράζω καθημερινά και ξέρω τι παίζει και τι έχει παίξει σε τιμες. Τώρα αν θέλεις να αγορασεις με 5€ κάτι που ή πραγματική τιμή του είναι 2.5€ και απλά σ λένε ότι σ κάνουν έκπτωση οκ. Εμένα πάντως μ θυμησε τα μαγαζιά με ρούχα που τα βάζουν πριν τις εκπτώσεις +40% και μετά σ λένε σ κάνουμε έκπτωση και στο δίνουν στην κανονική τιμή. Είναι απλό,αν εσύ θεωρεις ότι είχε σημερα -50% στα αφρολουτρα πας και αγοραζεις. Εγω θεωρώ ότι είναι μουφιες όλα αυτά γιατί τα προϊόντα ήταν φουσκωμένα στο θεό οι τιμές τους και μετά έκαναν μία ψευτοεκπτωση.γ αυτό και ήταν άδειο μέσα δεν είχε κόσμο όπως πάντα,και αν συνεχίσει τα ίδια κόλπα έτσι θα μεινει. Φιλικά πάντα και sorry σε ολους για το offtopic απλά θεώρησα σωστό να μην τρέχετε άδικα και χαλαυε τσαμπα χρόνο και βενζινες. (Όσο για το cutty sark για να μην μείνεις με την απορία στο my market στο αιγαλεω έχει 14-15€ Το γιατί δεν το ξέρω δεν δουλεύω σε σουπερμάρκετ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μην υπερβάλλουμε, γύρω στα 5 ευρώ έχει κανονική τιμή το fa αλλά πολύ συχνά παίζει 1+1 δώρο ή στην μισή τιμή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σκλαβενίτης εκλεκτό γιαούρτι νουνου τελική 2.03€ -0.60 πόκι , 1.43€ η τριάδα -0.60€ με χάρτινο κουπόνι από εδώ https://www.facebook.com/NOYNOY.gr/app/1703194576621203/ τελική 0.83 € 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πέρασα απο Σκλαβενίτη. Τα φασολάκια στα 3.10 και ο αρακας στα 2.92 ευρώ. Αρα τα φασολάκια βγαίνουν 1.10 ευρω τα 1200 γραμμάρια.τελεια τιμη παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φίλε μου διαβάζεις τι γράφεις; Έχει 5.16€ 1+1 δώρο. Πόσο μας κανει δηλαδή; 2.58 το ένα;; Και σκλαβενιτη και my market. Oποτε έκανα μεγάλο λάθος π είπα έχει 2.5€ αλλά έχει 2.58€ μεγάλο λάθος. Αυτοί το πρωί που πήγα είχαν το τεμάχιο το κάθε ένα στην τιμή που σου έγραψα και τάχα είχε έκπτωση -50% Τώρα δεν ξέρω αν είσαι εργαζόμενος εκεί και υποστηρίζεις μία ψεύτικη και πλασματική έκπτωση πάντως εγώ δεν έχω κανένα συμφαιρον να πω ψέμματα. Επίσεις εγώ είμαι απλός καταναλωτής και βλέπω τιμές και πάω σε πολλά καταστήματα και αγοράζω καθημερινά και ξέρω τι παίζει και τι έχει παίξει σε τιμες. Τώρα αν θέλεις να αγορασεις με 5€ κάτι που ή πραγματική τιμή του είναι 2.5€ και απλά σ λένε ότι σ κάνουν έκπτωση οκ. Εμένα πάντως μ θυμησε τα μαγαζιά με ρούχα που τα βάζουν πριν τις εκπτώσεις +40% και μετά σ λένε σ κάνουμε έκπτωση και στο δίνουν στην κανονική τιμή. Είναι απλό,αν εσύ θεωρεις ότι είχε σημερα -50% στα αφρολουτρα πας και αγοραζεις. Εγω θεωρώ ότι είναι μουφιες όλα αυτά γιατί τα προϊόντα ήταν φουσκωμένα στο θεό οι τιμές τους και μετά έκαναν μία ψευτοεκπτωση.γ αυτό και ήταν άδειο μέσα δεν είχε κόσμο όπως πάντα,και αν συνεχίσει τα ίδια κόλπα έτσι θα μεινει. Φιλικά πάντα και sorry σε ολους για το offtopic απλά θεώρησα σωστό να μην τρέχετε άδικα και χαλαυε τσαμπα χρόνο και βενζινες. (Όσο για το cutty sark για να μην μείνεις με την απορία στο my market στο αιγαλεω έχει 14-15€ Το γιατί δεν το ξέρω δεν δουλεύω σε σουπερμάρκετ) Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά δυστυχώς η απάντηση σου και ο τρόπος που τα είπες δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα. Αυτό είπες στο πόστ σου "Ενδεικτικά αναφέρω το FA αφρολουτρο το είχανε πάει στα 5.25€ και με την "έκπτωση" έπεφτε στα 2.62€ Που σε γαλαξια,my market,σκλαβενιτη το έχουν 2.50€ χωρίς την "έκπτωση" . Εχουν προσφορά 1+1 οπότε είσαι ήδη άκυρος βάση του πόστ που έκανες, αν πάς στο ταμείο με 1 Fa θα πληρώσεις 5.16 ευρώ όχι 2.58, είσαι υποχρεωμένος να πάρεις 2 Fa για να πείς ότι σου "βγήκε" στα 2.58 το ένα τελική τιμή. Δεύτερον με προσβάλεις αφήνοντας υπονοούμενα για το που εργάζομαι,οταν έχω δηλώσει ότι δεν με νοιάζει ο Μαρινόπουλος γιατί πάρα πολύ απλά δεν εργάζομαι εκεί πέρα(ούτε γενικώς σε Σούπερ μάρκετ),κατά τα άλλα έχεις δίκιο ότι φουσκώνει τιμές και μετά κάνει δήθεν "εκπτώσεις" ,απλά οι τιμές που είχες αναφέρει δεν ίσχυαν και θεώρησα σωστό να το διευκρινήσω μην τυχόν πάει κόσμος και ψάχνει τιμές που δεν υφίστανται (τουλάχιστον όχι με την μορφή που ανέφερες εσύ στο αρχικό σου πόστ). Φιλικά πάντα,δεν θα ξανα απαντήσω γιατί βγήκαμε τελείως οφ τοπικ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά δυστυχώς η απάντηση σου και ο τρόπος που τα είπες δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα. Αυτό είπες στο πόστ σου "Ενδεικτικά αναφέρω το FA αφρολουτρο το είχανε πάει στα 5.25€ και με την "έκπτωση" έπεφτε στα 2.62€ Που σε γαλαξια,my market,σκλαβενιτη το έχουν 2.50€ χωρίς την "έκπτωση" . Εχουν προσφορά 1+1 οπότε είσαι ήδη άκυρος βάση του πόστ που έκανες, αν πάς στο ταμείο με 1 Fa θα πληρώσεις 5.16 ευρώ όχι 2.58, είσαι υποχρεωμένος να πάρεις 2 Fa για να πείς ότι σου "βγήκε" στα 2.58 το ένα τελική τιμή. Δεύτερον με προσβάλεις αφήνοντας υπονοούμενα για το που εργάζομαι,οταν έχω δηλώσει ότι δεν με νοιάζει ο Μαρινόπουλος γιατί πάρα πολύ απλά δεν εργάζομαι εκεί πέρα(ούτε γενικώς σε Σούπερ μάρκετ),κατά τα άλλα έχεις δίκιο ότι φουσκώνει τιμές και μετά κάνει δήθεν "εκπτώσεις" ,απλά οι τιμές που είχες αναφέρει δεν ίσχυαν και θεώρησα σωστό να το διευκρινήσω μην τυχόν πάει κόσμος και ψάχνει τιμές που δεν υφίστανται (τουλάχιστον όχι με την μορφή που ανέφερες εσύ στο αρχικό σου πόστ). Φιλικά πάντα,δεν θα ξανα απαντήσω γιατί βγήκαμε τελείως οφ τοπικ. Ούτε εγώ απανταω σε τίποτα γιατί φευγουμε τελείως από το όλο θέμα.δεν βγάζω άκρη φιλε μου αστο καλύτερα,αλλο εννοουσα εγώ για την τιμή του FA και την όλη φαση με αυτούς αλλά τεσπα.Καλό απόγευμα κ καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σκλαβενίτης εκλεκτό γιαούρτι νουνου τελική 2.03€ -0.60 πόκι , 1.43€ η τριάδα Πέρασα απο Σκλαβενίτη (Δ.Πλακεντίας)και το έχει στα 2.50 ευρώ (3.28 αρχική -0.78 τιμή γνωριμίας?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φίλε μου διαβάζεις τι γράφεις; Έχει 5.16€ 1+1 δώρο. Πόσο μας κανει δηλαδή; 2.58 το ένα;; Και σκλαβενιτη και my market. Oποτε έκανα μεγάλο λάθος π είπα έχει 2.5€ αλλά έχει 2.58€ μεγάλο λάθος. Αυτοί το πρωί που πήγα είχαν το τεμάχιο το κάθε ένα στην τιμή που σου έγραψα και τάχα είχε έκπτωση -50% Τώρα δεν ξέρω αν είσαι εργαζόμενος εκεί και υποστηρίζεις μία ψεύτικη και πλασματική έκπτωση πάντως εγώ δεν έχω κανένα συμφαιρον να πω ψέμματα. Επίσεις εγώ είμαι απλός καταναλωτής και βλέπω τιμές και πάω σε πολλά καταστήματα και αγοράζω καθημερινά και ξέρω τι παίζει και τι έχει παίξει σε τιμες. Τώρα αν θέλεις να αγορασεις με 5€ κάτι που ή πραγματική τιμή του είναι 2.5€ και απλά σ λένε ότι σ κάνουν έκπτωση οκ. Εμένα πάντως μ θυμησε τα μαγαζιά με ρούχα που τα βάζουν πριν τις εκπτώσεις +40% και μετά σ λένε σ κάνουμε έκπτωση και στο δίνουν στην κανονική τιμή. Είναι απλό,αν εσύ θεωρεις ότι είχε σημερα -50% στα αφρολουτρα πας και αγοραζεις. Εγω θεωρώ ότι είναι μουφιες όλα αυτά γιατί τα προϊόντα ήταν φουσκωμένα στο θεό οι τιμές τους και μετά έκαναν μία ψευτοεκπτωση.γ αυτό και ήταν άδειο μέσα δεν είχε κόσμο όπως πάντα,και αν συνεχίσει τα ίδια κόλπα έτσι θα μεινει. Φιλικά πάντα και sorry σε ολους για το offtopic απλά θεώρησα σωστό να μην τρέχετε άδικα και χαλαυε τσαμπα χρόνο και βενζινες. (Όσο για το cutty sark για να μην μείνεις με την απορία στο my market στο αιγαλεω έχει 14-15€ Το γιατί δεν το ξέρω δεν δουλεύω σε σουπερμάρκετ) Οι τιμές που αναφέρεις στα άλλα sm είναι τιμές ΜΕ προσφορά. Εσύ περιμένεις το carrefour να κάνει -50% σε τιμές που είναι ήδη σε προσφορά? (όχι ότι θα ήταν άσχημα αλλά μην τα μπερδεύουμε)(Στα κρασιά πάντως που είχε -50% πριν δύο βδομάδες και σύγκρινα τιμές με αβ μπορεί όντως να μην ήταν -50% αλλά -40% ήταν οπωσδήποτε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Στο The Mart έχει τα lenor 56μ στα €2.77 και τις 28μ στα €1.55 (υποτίθεται -45%). Και Ariel υγρό 32μ στα €7.22 με δώρο ένα lenor 22 μ. Βέβαια πήγα για Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων στα 12 ευρώ τα 100 τμχ αλλά δεν υπήρχε λέπι. Υπάρχει άραγε αλλού αυτή η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πέρασα απο Σκλαβενίτη (Δ.Πλακεντίας)και το έχει στα 2.50 ευρώ (3.28 αρχική -0.78 τιμή γνωριμίας?). Το ειδα το πρωί στο κατάστημα στην Πεντέλη, (2,03) μου έκανε εντύπωση η χαμηλη τιμή, αλλά δεν ειχα χρόνο να ρωτήσω μήπως είχαν κανει λάθος στο καρτελακι. Πάντως ήταν σε κίτρινο καρτελακι που σημαίνει ότι παίζει κάποια έκπτωση, αν μπορει ας επιβεβαιώσει και κάποιος αλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Zewa deluxe μπλε 5 δια 2=2,45 - 1 pockee=1,5 για 8 ρολά, γαλαξίας Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις