coyote2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Και μενα το πορτοκαλι δεν δουλευει κανονικα θα μπορεις να ζητησης αντικατασταση ? Μπλε πράσινο οκ σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Σκλαβενιτη Ava 1l για τα πιάτα 1+1 δώρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentpower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μπλε πράσινο οκ σε μένα Κ σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ο Σκλαβενίτης έχει τα noxzema -1,5 ευρω. Δηλαδή 2,33 (-1ευρω ποκι = 1,33).. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Sorry για το off-topic αλλα ολα αυτα τα αποσμητικα ειναι οτι χειροτερο λογω πολλων βλαβερων ουσιων (αλουμινιο κλπ) που εχουν... Εγω μετα απο αυτα που εχω διαβασει τα εκοψα. Υπαρχουν αποσμητικα που δεν εχουν τετοιες ουσιες μεσα κλπ.. Sorry και παλι αν ειναι ακυρο το ποστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Και μενα το πορτοκαλι δεν δουλευει κανονικα θα μπορεις να ζητησης αντικατασταση ?Λοιπόν ρώτησα σήμερα που πήρα άλλα 3, και μου είπαν να πάω τη Δευτέρα το χαλασμένο μαζί με την απόδειξη και την συσκευασία με τα μπισκότα και θα μου το αλλάξουν. Έχω 3 μπλε και 1 πράσινο που δουλεύουν κανονικά. Σε usb tester που τα δοκίμασα τραβάει 0,20mah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Sorry για το off-topic αλλα ολα αυτα τα αποσμητικα ειναι οτι χειροτερο λογω πολλων βλαβερων ουσιων (αλουμινιο κλπ) που εχουν... Εγω μετα απο αυτα που εχω διαβασει τα εκοψα. Υπαρχουν αποσμητικα που δεν εχουν τετοιες ουσιες μεσα κλπ.. Sorry και παλι αν ειναι ακυρο το ποστ. Δεν προτείνεις κάτι όμως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλό φθινόπωρο σε όλες/όλους...ξέρω,σπαστική ευχή αλλά και αυτή η εποχή έχει τα καλά της Γαλαξίας 29/8 - 3/9 -30% στο πλήρες και ελαφρύ γιαούρτι Κολιός 500 και 1000γρ -Με την αγορά ενός παγωτού Carte D'Or essence 900 ml(λεμόνι-φράουλα, βανίλια-καραμέλα, κρέμα-γιαούρτι), δώρο 6 χρωματιστά 50φυλλα τετράδια με χάρτινο εξώφυλλο -30% στα παιδικά δημητριακά Nesquik 375 και 625γρ και στα Nesquik Duo 325γρ -Βαφές μαλλιών Palette, Syoss, Silken Color 1+1 δώρο -40% στις οικονομικές συσκευασίες πάνες Babylino και στις μονές συσκευασίες μωρομάντηλα Babylino,Babycare -Χαρτί υγείας Zewa Deluxe delicate care 8 ρολά 2,95€ -50% στα προϊόντα Timotei -50% στα μαλακτικά Cajoline 1500ml -50% στο Dixan σκόνη 50μεζ, υγρό 48μεζ και κάψουλες 14/16 τεμάχια ΑΒ 29/8 - 3/9 -Χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο ή λαιμού, εισαγωγής 3,75€/κιλό -Χοιρινή σπάλα ή μπούτι χωρίς κόκκαλο,εισαγωγής 3,75€/κιλό -Milner Ολλανδίας χύμα 6,69€/κιλό -30% στο στραγγιστό γιαούρτι Total ΦΑΓΕ 500 και 1000γρ -40% σε όλα τα ζυμαρικά Misko(εξαιρούνται οι πολυσυσκευασίες) -Ελαιόλαδο ΑΒ 4 λίτρων, 15,80€ -Μπύρα Kaiser 6x330ml 2+1 δώρο(τελική τιμή 14,16€ για τα 3 σετ) -Μπύρα Φιξ 4x500ml 2+1 δώρο(τελική τιμή 10€ για τα 3 σετ) -45% σε όλα τα προϊόντα Pantene -Pampers baby dry οικονομικές συσκευασίες 7,85€ Μασούτης 29/8 - 31/8 -Φέτα Π.Ο.Π. χύμα Μπάσδρας 5,95€/κιλό -40% στα ζυμαρικά Μέλισσα -40% στα προϊόντα Heinz -50% σε όλα τα προϊόντα Lux και Ultrex -40% σε όλες τις σερβιέτες και τις οικονομικές συσκευασίες σερβιετάκια Every Day -40% σε όλες τις jumbo ανοιχτές πάνες και τα μωρομάντηλα Libero -40% στις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Finish-All-In -One 30-50 τεμάχια My Market - Bερόπουλος 29/8 - 31/8 -Όλυμπος χωριάτικο λευκό τυρί,δοχείο 4,20€/κιλό -40% στα ροφήματα Nesquik -50% στα αφρόλουτρα,αφροντούς και κρεμοσάπουνα Dove -Ariel σκόνη 45μεζ ή υγρό 44μεζ ή κάψουλες 39/42μεζ 7,40€ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από efkola 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν προτείνεις κάτι όμως. http://foreverliving.com/page/products/all-products/7-personal-care/067/grc/en?clearDisclaimer=true Εάν χρειάζεσαι βοήθεια pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://foreverliving.com/page/products/all-products/7-personal-care/067/grc/en?clearDisclaimer=true Εάν χρειάζεσαι βοήθεια pm Α τι ειναι αυτο που αχνοφαίνεται ; Πυραμίδα;; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Σχετικά με το δώρο στα μπισκότα Παπαδοπουλου, το usb light καλουτσικο ειναι....έχω και xiaomi για τους γνώστες...βρήκα μόνο δύο συσκευασίες...σε πορτοκαλί χρώμα το usb light...το αξιοπερίεργο είναι ότι το ένα από τα δύο έχει αντίστροφη εγκοπή στο βύσμα του usb, με αποτέλεσμα να το βάζεις στη θύρα και η κατεύθυνση του φωτός να είναι αντίθετη...το άλλο είναι νορμάλ...Εγω μαλλον θα πρεπει να παιξω "joker" δυο στα δυο usb light δεν δουλευουν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εγω μαλλον θα πρεπει να παιξω "joker" δυο στα δυο usb light δεν δουλευουν .Τι χρώμα; Εμένα μόνο 1 πορτοκαλί δεν δουλεύει, ενώ 3 μπλε και 1 πράσινο είναι οκ. Θα πάω αύριο να αλλάξω το χαλασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://foreverliving.com/page/products/all-products/7-personal-care/067/grc/en?clearDisclaimer=true Εάν χρειάζεσαι βοήθεια pm Αυτό που προτείνεις περιέχει Triclosan! Το οποίο: -A 2012 study found that triclosan exposure can weaken heart and other muscular contractions -Some studies suggest that triclosan causes cancer. As it breaks down, it emits dioxins, which are some of the most toxic chemicals on earth. -The European Union banned the chemical for use in products that come in contact with food in 2010. This year, it began to phase triclosan out of all personal products. Πηγή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν προτείνεις κάτι όμως. ευχαριστως αν ενδιαφερεται καποιος να προτεινω ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με το topic οπως και να εχει χρησιμοποιω το παρακατω https://www.skroutz.gr/s/7151308/La-Roche-Posay-Deodorant-Physio-Roll-On-24h-50ml.html και επισης καλο ειναι και αυτο https://www.skroutz.gr/s/7152270/Macrovita-Natural-Crystal-Deodorant-Stick-120gr.html ξεφευγουν σε τιμη απο αυτα που πωλουνται σε super market αλλα δεν περιεχει ολες αυτες τις βλαβερες ουσιες... ειναι πολυ σημαντικο το σημειο που βαζουμε αποσμητικο μιας και υπαρχουν πολλοι λεμφαδενες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τι χρώμα; Εμένα μόνο 1 πορτοκαλί δεν δουλεύει, ενώ 3 μπλε και 1 πράσινο είναι οκ. Θα πάω αύριο να αλλάξω το χαλασμένο. 1 πορτοκαλι και 1 μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις