Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από Σκλαβενιτη. Το γάλα family λίτρο έχει 1.33 - 0.15 από pockee πάει 1.18 και αν πάρεις 3 παίρνεις δώρο μια τριάδα γιαούρτι στραγγιστο εκλεκτό αξίας 3.28, νομίζω αξίζει. Δε ξέρω όμως αν είναι προωθητικη μόνο του σκλαβενιτη Κερατσίνι ή σε όλους.

• Moderators
Δημοσ.

Άλλωστε είναι πολύ λίγα τα 7,50€ για 32 κάψουλες.

Για τις dixan ναι, το 14€ πρεπει να ειναι η "σωστη" λιανικη τους. Βεβαια ειναι πολυ ακριβες, δεν ξερω τον λογο. Μια ζωη θυμαμαι να ειναι φτηνοτερο απο τις αλλες μαρκες ως απορρυπαντικο, να κανω λαθος; Τωρα ολες οι αλλες μαρκες ειναι πολυ φτηνοτερες, πχ αριελ 30 τεμαχια 7.95, 39 τεμαχια 9.99€, αυτα χωρις προσφορα, λιανικη.

• Like 1
Δημοσ.

Απο Δευτέρα θα έχει το Lidl προσφορά σε Dixan 24 μεζούρες+1 δώρο = 7,99

σαν τιμη ειναι καλη; επειδη σκεφτομαι να παω carrefour σημερα να παρω αρκετα...αν βρω δλδ!!!

• Moderators
Δημοσ.

σαν τιμη ειναι καλη; επειδη σκεφτομαι να παω carrefour σημερα να παρω αρκετα...αν βρω δλδ!!!

Οχι, αυτο λεω και παραπανω. Το dixan ακριβο ειναι, στα υγρα παιζει στα 5-6+ €/λιτρο ενω αριελ παιζει κοντα στα 3€ ανα λιτρο. Παρε αριελ με 50% και θα σου ερθει καλη τιμη καπου στο 1.4-1.5/λιτρο. Κοιτα τι εχει και κανε τις πραξεις σου με το calculator επι τοπου. ;)(αυτο στο λιντλ φαντασου με το δωρο θα βγει τελικη 2.6€/λιτρο)

• Like 2
Δημοσ.

Σχετικά με το δώρο στα μπισκότα Παπαδοπουλου, το usb light καλουτσικο ειναι....έχω και xiaomi για τους γνώστες...βρήκα μόνο δύο συσκευασίες...σε πορτοκαλί χρώμα το usb light...το αξιοπερίεργο είναι ότι το ένα από τα δύο έχει αντίστροφη εγκοπή στο βύσμα του usb, με αποτέλεσμα να το βάζεις στη θύρα και η κατεύθυνση του φωτός να είναι αντίθετη...το άλλο είναι νορμάλ...

Εγω που πηρα τα πακετα με usb light ##δεν λειτουργει ## ουτε σε power bank ουτε σε android box ουτε σε laptop ουτε σε usb φορτιστη .Δεν εχει κι on off.

Να το γυρισω πισω με την αποδειξη να μου φερουν αλλο που λειτουργει?

Δημοσ.

Εγω που πηρα τα πακετα με usb light ##δεν λειτουργει ## ουτε σε power bank ουτε σε android box ουτε σε laptop ουτε σε usb φορτιστη .Δεν εχει κι on off.

Να το γυρισω πισω με την αποδειξη να μου φερουν αλλο που λειτουργει?

εγώ πήρα δυο, το ένα το μπλε δουλεύει, το άλλο το πορτοκαλί δεν δουλεύει

Δημοσ.

εγώ πήρα δυο, το ένα το μπλε δουλεύει, το άλλο το πορτοκαλί δεν δουλεύει

Και μενα το πορτοκαλι δεν δουλευει κανονικα θα μπορεις να ζητησης αντικατασταση ?
Δημοσ.

Για τις dixan ναι, το 14€ πρεπει να ειναι η "σωστη" λιανικη τους. Βεβαια ειναι πολυ ακριβες, δεν ξερω τον λογο. Μια ζωη θυμαμαι να ειναι φτηνοτερο απο τις αλλες μαρκες ως απορρυπαντικο, να κανω λαθος; Τωρα ολες οι αλλες μαρκες ειναι πολυ φτηνοτερες, πχ αριελ 30 τεμαχια 7.95, 39 τεμαχια 9.99€, αυτα χωρις προσφορα, λιανικη.

Πηγα Μαρινοπουλο! οτι ειχε σε μεγαλη συσκευασια αξιζε παρα πολυ με το 50%

Οπως διαπιστωσα το dixan πολυ ακριβο.

φορτωσα skip και ariel.

ενδεικτικα:

skip 55 μεζ  σκονη   7.83

skip 60 Μεζ υγρο 8.30

ariel 50 μεζ σκονη 6.90

Δημοσ.

Πηγα Μαρινοπουλο! οτι ειχε σε μεγαλη συσκευασια αξιζε παρα πολυ με το 50%

Οπως διαπιστωσα το dixan πολυ ακριβο.

φορτωσα skip και ariel.

ενδεικτικα:

skip 55 μεζ  σκονη   7.83

skip 60 Μεζ υγρο 8.30

ariel 50 μεζ σκονη 6.90

Ίδιες τιμές βγαίνει το skip από το ΑΒ με την κάρτα , που δίνουν με έκπτωση έως 4 τεμάχια/μήνα
Δημοσ.

Ίδιες τιμές βγαίνει το skip από το ΑΒ με την κάρτα , που δίνουν με έκπτωση έως 4 τεμάχια/μήνα

Το ariel επειδη το κοιταζα και στο φυλλαδιο εχει 7.95 στον αβ σε ολες τις παραλλαγες.

Για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος να σου πω. Θα το τσεκαρω σημερα που θα περασω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από Σκλαβενιτη. Το γάλα family λίτρο έχει 1.33 - 0.15 από pockee πάει 1.18 και αν πάρεις 3 παίρνεις δώρο μια τριάδα γιαούρτι στραγγιστο εκλεκτό αξίας 3.28, νομίζω αξίζει. Δε ξέρω όμως αν είναι προωθητικη μόνο του σκλαβενιτη Κερατσίνι ή σε όλους.

Καλησπέρα. Βρήκα τη προσφορά και στο Σκλαβενίτη στο Περιστέρι. Επιβεβαιώνω ότι με τρία γάλατα του 1lt ή 2 του 1,5 lt έχει κουπόνι μπροστά στα γάλατα που σου δίνει δώρο τη τριάδα γιαούρτι. Από το pockee παίρνεις επιστροφή 0,15€ για κάθε γάλα του ενός λίτρου αλλά και 0,30€ για μία τριάδα γιαούρτι. Οπότε ουσιαστικά το γάλα του 1lt βγαίνει 1,33-0,15-0,10=1,08€. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται στο Σκλαβενίτη βρήκα σε τιμή χώμα της πορτοκαλάδες ΗΒΗ 1,5 lt στα 0,60€ τη μία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...