Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει, το τι θα βρηκε-βρει(αργα ειναι για να βρει νομιζω) ο καθενας ομως δεν ειναι δεδομενο, ετσι και το παραπανω μπορει να "παραπληροφορησει" αθελα καποιους. Αυτο που θελω δηλαδη να τονισω ειναι οτι σε καθε καταστημα υπηρξαν αλλα προιοντα, αλλου -λιγοτερα μαγαζια- υπηρξαν καλες περιπτωσεις, αλλου -στα περισσοτερα- οχι. Και μιλαμε για 1-2-3 κομματια μαξιμουμ πρωι πρωι που εκανα την γυρα μου Δευτερα. Πηρα και εγω αυτη στα 7.5 ευρω. Εφυγαν μεχρι να φυγω απο το μαγαζι. Μεσημερι -βραδυ ειχαν χαθει ολα. Μονο οπου δεν ειχαν βαλει σωστη ταμπελιτσα με την νεα τιμη εμειναν καλες περιπτωσεις σε ενα επειδη δεν ηξερε ο κοσμος. Για 1-2 κομματια προσωπικα δεν ποσταρω οπως εχω ξαναπει αφου δεν λεει να ταλαιπωρεις κοσμο να τρεχει με χαρα αλλα και με πιθανοτητες λιγες να βρει κατι οταν φτασει.

Για εκθεσιακα δεν ειμαι φαν να σημειωσω, οποτε δεν τα "μετραω" στο παραπανω μετρημα μου, αφου μαλιστα πολλα συμφωνα με τους υπαλληλους ηταν χαλασμενα ή εβλεπες οτι ελειπαν πραγματα.

Νομίζω πως το καλύτερο για όποιον μπορεί είναι να κάνει ο ίδιος τη γύρα του και μην επαφίεται σε αυθαίρετα συμπεράσματα σαν αυτά του φίλου/φίλης dollyyy στου οποίου το ποστ αναφέρθηκα (για φούσκωμα τιμών, εικονικές εκπτώσεις κλπ) Και να μην βρεί το α ή το β, σίγουρα κάτι άλλο θα βρει.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Συμφωνω, γι αυτο αλλωστε εδωσα χρονο και βενζινη και εκανα την γυρα αμεσα και οσο υπηρχαν πιθανοτητες να βρω κατι.

• Like 2

Αν και ρωτάω με μεγάλη καθυστέρηση, έτυχε να περάσει κανείς χτες από Carrefour Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) για να μ' ενημερώσει αν έχει μείνει τίποτα από ηλεκρικές συσκευές σε προσφορά;

Βάρεσα τρελά ωράρια αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα ούτε από Καλαμαριά μεριά να περάσω και πλησιάζουν 2 γάμοι, ευκαιρία για οικονομικά δωράκια.

Στο Σκλαβενιτη που πηγα ειχε τις μπυρες SOL 2+1 δωρο στα 3,89€ (-0,5€ ποκι για καθε μπουκαλι), οποτε βγαινει περιπου 0,8€ η καθε μια.

Τις Radler τις ειχε σε κανονικη τιμη στα 1,31€ (καποιος ειχε πει οτι τις βρηκε στα 1€ τη μια) 

Στο Βασιλοπουλο 2 γεμιστα Παπαδοπουλου με διπλη γεμιση  και δωρο usb led light 2,76 ευρω.

Η χαμηλοτερη τιμη Usb led στα 2,50

Έχει -30% στα Παπαδοπούλου, άρα τα 2 γεμιστά βγαίνουν στα 1.93€. Άν πάρεις μεμονωμένα βγαίνουν 0.97χ2=1.94€.

Άρα δώρο το usb led.

Στον Βασιλοπουλο δεν το βλεπω να εχει 30%.

http://www.ab.gr/assets/images/17oAB_LOW-22.jpg?v=1

Άν και ήταν σε διαφορετικό stand όπου δεν έγραφε για -30%, η έκπτωση έγινε στο ταμείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lidl (σήμερα 25/8)

5 μπλουζάκια --> 12.99

Άριστα ποιοτικά, 100% βαμβακερά. Πήρα 10 για τον άντρα μου, για να τα φοράει σαν φανελάκια.

Στα μαγαζιά τσεκουρώνουν, ακόμα και σε περίοδο εκπτώσεων.

Mαρινόπουλος 25/8 - 27/8

- Χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτομάντιλα, χαρτοπετσέτες -30%

- Απορρυπαντικά πληντυρίου ρούχων -50%

- Σερβιέτες & σερβιετάκια -40%

- Καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου -40%

- Αντηλιακά -60%

- Βρεφικές πάνες -40%

- Δημητριακά -30%

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 3

Το 30% είναι στις προσφορές τις εβδομάδας

αν έχει σημασία

εγω πήρα αυτά που έχουν το usb light δώρο

Το θεωρώ καλή τιμή και μέσα στα πλαίσια του insomnia freaks 

http://www.ab.gr/assets/images/17oAB_LOW-22.jpg?v=1

εκτος απο τις αλλες προσφορες στα my market βρηκα και μωρομαντηλα septona (3 X 64)

απο 4,62 στα 2,77 - κοστος 0,0144 το τεμαχιο, τιμη χωμα αρκει να τα βρειτε...

• Like 1

Σημερα πηγα στο μασουτη που ειχε 50% τις καψουλες dixan 36 τεμαχια, οποτε απο 7,70 αρχικη τιμη πηγαινε 3,85-2 το pockee 1,85.πολυ καλη τιμη.κ ενω το ταμπελακι της τιμης ελεγε αρχικη τιμη 7,70 οταν το χτυπησα στο σκανερ του καταστηματος η αρχικη τιμη αυτοματα σημερα που ειχε εκπτωση 50% απο 7,70 ανεβηκε στα 13,35...τι να πεις ...ουτε το τελευταιο μαγαζακι δεν θα κανε κατι τετοιο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...