Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα, πηγα και εγω χτες να παρω τις μπυρες και ρωτησα την υπαλληλο επειδη δεν ειχε πουθενα καμια διαφημιση ... ευγε φιλε που μας το ειπες ... εγω πηγα στο mymarket στο ελληνικο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηγα κι εγω χτες για τις μπυρες. Η κοπελα που ρωτησα μαλλον δεν την ηξερε τη προσφορα. Και ουτε στο φυλλαδιο την ειδα να ειμαι ειλικρινης

• Moderators

Πέρασα σήμερα mymarket στο αιγαλεω και στον κορυδαλλό που ήταν στον δρόμο μου, και ούτε προσφορά υπήρχε ούτε ήξερε κανενας υπάλληλος τίποτα για την συγκεκριμένη "προσφορά"

Τις αγορασες δηλαδη και ΔΕΝ σου εβγαλε δωρο την μια εξαδα; Διευκρινησε το σε παρακαλω.

Ναι αλλά αν είχες πάει και εσύ σε 2 καταστήματα και δεν έβρισκες καμία προσφορα και πηγαίνε τσαμπα ο κόπος σου θα το εγραφες νομιζω...

Οπότε ΜΕΓΑΛΗ προσοχή όταν βαζετε προσφορές! Να βλέπετε αν είναι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα που είστε ή για όλη την αλυσίδα.

Εγω παντως διαβαζοντας την κουβεντα ακομα δεν καταλαβα, μαλιστα τα δικα σου ποστς ειναι αυτα που με μπερδευουν εκει που ειχα καταλαβει, αφου πριν απο σενα καποιος αναφερει οτι ενω δεν υπηρχε ταμπελακι κλπ, αγορασε και πραγματι υπαρχει η προσφορα.

• Like 2

Ρωτησα τον υπάλληλο στο κατάστημα ότι αν πάρω 2 6αδες ή επόμενη είναι δώρο και μ λέει ΟΧΙ δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά.

πριν τις αγοράσω ρωτησα,μ έριξε άκυρο αφου δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά και έτσι δεν αγόρασα και έφυγα.

Απλά θεώρησα περιττό να πάω στο ταμείο 2 6αδες και να περιμένω να μ πει αν έχουν δώρο την επόμενη. Ρωτησα τον Υπάλληλο απευθείας.

• Moderators

Την αλλη φορα σου ειχαν πει (υπαλληλος που ρωτησες)  οτι κατι προσφορες του καρφουρ ετρεχαν απο νωριτερα απο οτι ετρεχαν στην πραγματικοτητα. Και ειχε αποδειχθει απο 2-3 μελη που ειχαν παει στο ιδιο ακριβως καταστημα οτι ΔΕΝ ηταν οπως σου τα ειπε υπαλληλος. Δεν τα γνωριζουν ολα λοιπον, το εχεις ξαναδει και εσυ. Παρα πολλες φορες οταν αγοραζω κατι που ειναι σε προσφορα γουρλωνουν τα ματια οι υπαλληλοι και λενε "ποσο εχει;;;" και παιρνουν μετα και αυτοι.

Πιθανοτερο εχω να ισχυει η προσφορα απο το να μην ισχυει, συμφωνα και με τον sotiriadisc. Ειναι τοσο απλο να τσεκαριστει, παρολα αυτα ολα τα σχετικα ποστς ειναι ασαφη και μπερδευουν χωρις να προσφερουν κατι θετικο...

Αν δοκιμασει καποιος αλλος ας μας επιβεβαιωσει οτι ισχυει ωστε να φυγουν τα "ασχετα" ποστς. 

• Like 4

Σβησε τα δικά μου γιαννη μην μπερδεύουν άδικα τον κόσμο τότε.

Κρατήστε μόνο ότι το κατάστημα του αιγαλεω και του κορυδαλλου δεν έχει την συγκεκριμένη προσφορά μην πάτε άδικα.

• Moderators

Ξαναλεω μπορει να την εχει και στα καταστηματα που αναφερεις, μονο το ταμειο θα στο επιβεβαιωσει. Αν εισαι κοντα κανε μια προσπαθεια. (με 3 εξαδες θα πας, οχι με 2 που λες παραπανω γιατι δεν θα δειξει τιποτα με 2) .

Τα αφηνω ολα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα.

• Like 3

Κι όμως η προσφορά στις Fix, είναι πανελλαδική! Ορίστε απόδειξη αγοράς από Θεσσαλία.

29fy29v.jpg

Tώρα για ποιο λόγο δεν υπάρχουν πουθενά καρτελάκια, δε με ενδιαφέρει καθόλου. Έκανα την πάπια και θα στείλω το μεσημέρι τον άντρα μου με το αυτοκίνητο, να σηκώσει "μερικές" ακόμα. :ph34r: Τhanks, katcos!!!

YΓ: Σε περίπτωση που αναρωτηθεί κάποιος αν χτυπήθηκαν με κάποια συγκεκριμένη σειρά, η απάντηση είναι όχι. Η ταμίας χτύπησε 3x... και τα υπόλοιπα καταχωρήθηκαν στην απόδειξη αυτόματα.

Επίσης βρήκα στο Mymarket την συσκευασία που λέγατε με τους 2xNescafe 200gr + δώρο το μιξεράκι με 12.50ευρώ. Καλό είναι να υπάρχει για εφεδρεία, δεν πρόκειται να πάει χαμένο. Εισαγωγή από Κίνα είναι (αλλά καλής ποιότητας), 30W και 1 χρόνο εγγύηση.

• Like 4

Συγνώμη, αλλά θεωρείται προσφορά όταν η τιμή στο λίτρο είναι ~1,57 €; Το αναφέρω γιατί παλιότερα (κάπου κοντά στο Πάσχα) την είχε ο ΑΒ (αν θυμάμαι καλά) σε προσφορά και έβγαινε στα 1-1,10 € το λίτρο.. Βέβαια δεν έχω καθόλου εικόνα τι τιμές παίζουν στις μπύρες τώρα!

Συγνώμη, αλλά θεωρείται προσφορά όταν η τιμή στο λίτρο είναι ~1,57 €; Το αναφέρω γιατί παλιότερα (κάπου κοντά στο Πάσχα) την είχε ο ΑΒ (αν θυμάμαι καλά) σε προσφορά και έβγαινε στα 1-1,10 € το λίτρο.. Βέβαια δεν έχω καθόλου εικόνα τι τιμές παίζουν στις μπύρες τώρα!

O AB το πάσχα είχε βγάλει παρόμοια προσφορά με 4,40 την εξάδα, άρα έβγαινε 1,48 το λίτρο... Γενικά μια προσφορά μπύρας που είναι κοντά στο 1,5 ευρώ / λίτρο είναι καλή τιμή. (ελαφρώς) Κάτω από 1,40 έχω βρει μόνο σε μπύρες τύπου λίντλ.

• Moderators

Ξεφευγει το πραγμα, αλλα ας πω στον φιλο gas_83 οτι προχθες που πηγα στον ΑΒ για να βρω καμια μπυρα σε καλη τιμη, η καλυτερη τιμη ανα λιτρο που υπηρχε ηταν 1.95 σε πολυσυσκευασια με "προσφορα", 2.20-2.30 οι χωρις προσφορες.

Δεν ειναι ασχημη προσφορα λοιπον το 1.57.

• Like 1

1)Μόνο στα ΜyMarket ισχύει η προσφορά?Μήπως είναι καμιά προωθητική ενέργεια της Fix κ υπάρχει κ σε άλλα μαρκετ.

2)Χρειάζεται να έχεις κάρτα MyMarket?

1)Πριν κανένα 10ήμερο υπήρχε η ίδια προσφορά στον Μασούτη

Μπορεί όμως να ήταν και 500ml δεν είμαι σίγουρος αλλά ήταν 2+1 στις πολυσυσκευασίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Πασχαλινή προσφορά (8.88 η 24άδα... δηλαδή 1.11/lt) ήταν εξωπραγματική και καθαρά εποχιακή. Επίσης μη ξεχνάς ότι στις αρχές του καλοκαιριού αυξήθηκε ο φόρος κατανάλωσης στις μπύρες και ανέβηκε η τιμή της 6άδας κατά 0.80.

Προσωπικά θεωρώ ότι δε θα βρω σε καλύτερη τιμή τη Fix των 330ml μέχρι τα Χριστούγεννα.

Eννοείται βέβαια ότι κατά καιρούς βγαίνουν καλύτερες τιμές ανά lt, στα κουτιά των 500ml... όπως πχ την περασμένη βδομάδα όπου ο Γαλαξίας είχε τις 4x500ml 2+1 δώρο (και είχαν και -0.80 stickers)... αλλά εγώ δε μπορώ να τη πιω όλη και συνεχώς καταλήγω να τη χύνω στον νεροχύτη.

ΑΒ 19/8 - 20/8

- Γιαούρτια και επιδόρπια ψυγείου -20% (με ΑΒ Plus)

- Ζάχαρη και υποκατάστατα ζάχαρης -20% (με ΑΒ Plus) (εξαιρείται η παρακάτω)

- Ζάχαρη ΑΒ 1kg 0,71

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 2

• Moderators

ΑΒ 19/8 - 20/8

- Ζάχαρη και υποκατάστατα ζάχαρης -20% (με ΑΒ Plus) (εξαιρείται η παρακάτω)

- Ζάχαρη ΑΒ 1kg 0,71

Αυτη που εξαιρειται ειχε κανονικη τιμη 0.75€ μονιμα εδω και πολλους μηνες. Την εβαλαν 5% φτηνοτερα ωστε να μην μπει στο 20% και να εξαιρεθει; Δεν ειναι προσφορα για εμας η ζαχαρη τους στα 0.71€ λοιπον αφου δεν εχει το minimum 10% διαφορας που λεμε στην ενοτητα σε ολα τα θεματα. Το λεω μην δει κανεις την τιμη ετσι σκετη και του φανει καλη και τσιμπησει. :)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...