Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

edit: Πέρασε κανείς από κατάστημα ΕΛΟΜΑΣ το τελευταίο 3ήμερο; Αναρωτιέμαι μήπως έβγαλαν καμιά διαφήμιση και δε την ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους.

Περασα πριν μια βδομαδα απο 4 διαφορετικα, για να παρω μια πορτοκαλαδα που ηταν σε προσφορα 89 λεπτα το 1.5 λιτρο και δεν ειχε κανενας, ουτε θεση στο ραφι-ταμπελακι δεν ειχαν! Δεν μου λειπει λοιπον προσωπικα η διαφημιση και να υπηρχε. :P

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ξερετε οτι μπορειτε να κανετε κιενα τηλεφωνο πριν περασετε απο ενα σουπερμαρκετ και να μαθετε αν εχουν καποια προιοντα πουναι σε προσφορα προκειμενου να μην τρεχετε τσαμπα.

Δημοσ.

Τα παιχνίδια της ενότητας AB Plus & Play που ήταν διαθέσιμα στα κιόσκια AB touch point, μπορείτε πλέον να τα παίξετε online!

http://www.ab.gr/assets/games/index.html

Μαζεψα 190 ποντους πριν λιγο , αλλα δεν εμφανιζονται στην καρτα μου τωρα που το τσεκαρα μεσω της σελιδας του ΑΒ .

Δεν ενημερωνεται αμεσα ;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν ειχες διαβασει το κειμενακι που βγαινει απο τον συνδεσμο οταν επαιζες, θα ειχες δει οτι οι ποντοι θα πιστωθουν στην καρτα σου εως 9-9-2016. Δεν μπαινουν αμεσα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν ειχες διαβασει το κειμενακι που βγαινει απο τον συνδεσμο οταν επαιζες, θα ειχες δει οτι οι ποντοι θα πιστωθουν στην καρτα σου εως 9-9-2016. Δεν μπαινουν αμεσα.

Το ειχα διαβασει , αλλα το εως δεν μου αποκλειει οτι θα μπουν αμεσα .

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Συγγνώμη που επανέρχομαι ρε παιδιά σχετικά με το κουπόνι για τα ΟΜΟ πήγα Βασιλόπουλο και πήρα 1+1 αλλά το κουπόνι δεν μου το πέρασε γιατί γράφει πάνω ότι είναι για τα 3L εσείς που βρήκατε 3 λίτρα OMO?

Δημοσ.

Συγγνώμη που επανέρχομαι ρε παιδιά σχετικά με το κουπόνι για τα ΟΜΟ πήγα Βασιλόπουλο και πήρα 1+1 αλλά το κουπόνι δεν μου το πέρασε γιατί γράφει πάνω ότι είναι για τα 3L εσείς που βρήκατε 3 λίτρα OMO?

Υπήρχε όντως 3λιτρο ΟΜΟ 1+1 στον Βασιλόπουλο μέχρι πριν κανα 10ήμερο...

Δημοσ.

Παιδια να ξερετε οτι μπορειτε να κανετε κιενα τηλεφωνο πριν περασετε απο ενα σουπερμαρκετ και να μαθετε αν εχουν καποια προιοντα πουναι σε προσφορα προκειμενου να μην τρεχετε τσαμπα.

Εγώ μια φορά πήρα σε σ/μ να ρωτήσω για τιμή/διαθεσιμότητα και μου παν δεν μπορούμε να σας δώσουμε τέτοιες πληροφοριές πρέπει να ρθειτε από εδώ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν κάνει και κράτηση, αλλά δεν ήταν για μικρό προϊόν, αλλά για μια βαλίτσα.

Δημοσ.

Mασούτης 16/8 - 17/8

- Όλα τα γιαούρτια Κολιός -30% (με mas card)

- Όλα τα δημητριακά Kellogg's Coco Pops -40% (με mas card) - 0.30 (pockee)

- Essex σκόνη ή υγρό 50μεζ 4.90

ΜyMarket 17/8 - 20/8

- Βαρελίσια φέτα Βυτίνας Π.Ο.Π.  5,90€/kg
- Λατζιµάς εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt 19,80€
- Ava υγρά πιάτων 500ml -50% (δεν ισχύουν κουπόνια Pockee)

- Όλα τα προϊόντα Aim και Timotei -50%

• Like 3
Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από Βασιλόπουλο και έδινε με 2 συσκευασίες nescafe 200gr, δώρο το mixer που έδινε και πέρυσι, στα 12,52€.

Δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά, απλά για οποιον τον ενδιαφέρει το μιξεράκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...