Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει 6 στο καρότσι και πάλι καλά που το τσέκαρα. Πήγα και τα άφησα πίσω μετά.

Τι ώρα ήταν όταν το τσέκαρες;

Δημοσ.

πηρα αλλα δυο σημερα στις 7 το απογευμα απο σκλαβενιτη δεν σκαναρα βεβαια γτ δεν ηξερα!Ελπιζω να περασουν σε ολους μας...σκαναρε κανεις πριν τις 8?

Δημοσ.

Τα χθεσινα Ava που περασα παντως μου τα πιστωσαν ηδη, αυτο το ψευτοπιστωμα που κανουν οτι και καλα σου εχουν εγκρινει την πληρωμη αλλα η πραγματικη πληρωμη ερχεται αργοτερα (απο λιγες ωρες μεχρι λιγες ημερες).

Δημοσ.

Στην περιπτωση που τα AVA ειναι αγορασμενα(χρονικα) πριν τη αποσυρση του κουπονιου τα δεχεται ή οχι;

Δημοσ.

Προφανος ναι, αλλιως θα κανουμε αγορες και θα αποσυρουν κουπονια κατα περιπτωση.

Πρεπει να εχουμε υπαλληλο-κατασκοπο εδω μεσα.

Δημοσ.

πηρα αλλα δυο σημερα στις 7 το απογευμα απο σκλαβενιτη δεν σκαναρα βεβαια γτ δεν ηξερα!Ελπιζω να περασουν σε ολους μας...σκαναρε κανεις πριν τις 8?

Κατά τις 8:10 το βράδυ σκάναρα εγώ και είχε κανονικά τον Σκλαβενίτη στην προσφορά. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα χθεσινα Ava που περασα παντως μου τα πιστωσαν ηδη, αυτο το ψευτοπιστωμα που κανουν οτι και καλα σου εχουν εγκρινει την πληρωμη αλλα η πραγματικη πληρωμη ερχεται αργοτερα (απο λιγες ωρες μεχρι λιγες ημερες).

Γιατι λιγες; Μεχρι 10-15 μερες μου εχει τυχει. Και παλιοτερα και τωρα.

Προφανος ναι, αλλιως θα κανουμε αγορες και θα αποσυρουν κουπονια κατα περιπτωση.

Πρεπει να εχουμε υπαλληλο-κατασκοπο εδω μεσα.

Το φορουμ καλως ή κακως ειναι ανοικτο και η προσβαση ελευθερη σε ολους. Αρα μηπως φταιει οτι καποιοι "αναλυουν" πολυ πιο πολυ απο οσο πρεπει; Αλλοι γραφουν μαλιστα λες και σκοπος και επιθυμια τους ειναι να χαθουν πραγματα. 100 φορες εχω γραψει πως κανει καλο η διακριτικοτητα και να μην ανεβαινουν "πανό", αλλα δυστυχως δεν συντονιζονται οι μισοι. Εχω "βαρεθει" να "μαζευω" ποστς καθημερινα, τσαμπα χρονο χανει κανεις στην τελικη αφου ενα σβηνεις, δυο εμφανιζονται την αλλη ή την ιδια μερα...

• Like 14
Δημοσ.

Οπως ειπε ο φιλος επανω εκει στις 8 και κατι το ειδα και εγω και ευτυχως γιατι ηθελα να παω!

Κριμα που αρχιζουν να κανουν τετοια απροειδοποιητα γιατι ετσι χανουν κοσμος απο τα καταστηματα!

Εγω παντα παιρνω και κατι αλλο μαζι με την προσφορα οχι για να βοηθησω το καταστημα αλλα γιατι σιγουρα θα χρειαζομαι κατι ( κυριως τροφιμο που δεν μπαινει γενικα σε τρελη προσφορα οπως τα απορρυπαντικα).

Πχ στις αρχες του χρονου με τις συνδιαστικες ανακαλυψα τον Γαλαξια που δεν παταγα ποτε! Τωρα τελευταια που εχει σταματησει εχω να παω πανω απο 2 μηνες!

Δημοσ.

Τι ώρα ήταν όταν το τσέκαρες;

8:30 το βράδυ

Κατά τις 8:10 το βράδυ σκάναρα εγώ και είχε κανονικά τον Σκλαβενίτη στην προσφορά. 

Με το σκανάρισμα του bar code θα βγάζει ακόμα και τώρα ότι ισχύει η προσφορά. Δεν ξέρει το pockee σε ποιό σούπερ σκανάρεις. Το θέμα είναι ότι αφαίρεσαν τον Σκλαβενίτη από τις αλυσίδες που ισχύει η προσφορά.

Δημοσ.

Χθες το απόγευμα πήγα και εγώ Σκλαβενίτη (όχι μόνο για τα AVA).

Γύρω στις 18:30 σκάναρα και ενώ στο κινητό φαινόταν σε προσφορά από κάτω έλεγε "σε 16 από 23 αλυσίδες" και ο Σκλαβενίτης δεν ήταν μέσα στις προσφορές.

Πήρα 2 γιατί χρειαζόμουν υγρό πιάτων και σαν τιμή είναι καλή.

Επίσης πήρα και theramed οδοντόκρεμα που είχε 1+1 δώρο στα 2,17. Δεν είναι προσφορά αλλά είναι φτηνότερα από 2,40-2,50 που την έχει ο Γαλαξίας (το SM που συνήθως ψωνίζω).

Δημοσ.

Την έπαθα και εγω χθες 9 παρα το βραδυ σε σκλαβενίτη... Πηγα για αναψυκτικά και για τα AVA, πριν το ταμείο τσεκάρω και τρώω το ακυρο... Τα αφησα όλα, πηρα το καπελάκι μου και εφυγα.

Αυτη η κατασταση με τα αποφασίσωμεν και διατάσωμεν του pockee ειναι αυτό που με εχει κάνει κ εμενα να το σταματήσω...και να σταματήσω επίσης και διαφορα σ/μ που ήταν μακρια και πηγαινα λόγω συνδυαστικών (βλ. σκλαβενίτης, ο κοντινότερος μου ειναι >1,5-2 edit: 5.5 χλμ, δε το ειχα για τόσο μακρια πάντως)...!!!

Ειδικα αυτό που βλέπεις προσφορά και ισχύει μονο για συγκεκριμένα καταστήματα έχει κουράσει αφανταστα, σιγα μην κάτσω να γραψω και report που εχει προσφορές για να επωφεληθώ τα 20-30 λεπτά τους.. Τα γλυτώνω απο τη βενζίνη/κόπο πλέον...

Καλα ξεκίνησε αλλα παραφουσκωσε και θα σκάσει δυστυχώς...

• Like 13
Δημοσ.

Τα αφησα όλα, πηρα το καπελάκι μου και εφυγα.

Καλα ξεκίνησε αλλα παραφουσκωσε και θα σκάσει δυστυχώς...

τα ειπες όλα  και εκανες ότι πρεπει  μεσα σε αυτές τις 2 γραμμες!

ακριβως 1000% περιγραφή της κατάστασης.

σε τέτοιες αποφασίζουμε και διαταζουμε καταστασεις κανεις ακριβως αυτο.

τα αφηνεις όλα,και φευγεις από το κατάστημα.

αψογος!

επισεις το θεμα με το γλυτωνω 0,20-0,30-0,40 λεπτα και τρεχω μεσα στην αθηνα από εδώ και από εκει στο τελος σου βγαινει στο διπλασιο από θεμα βενζίνες κ.α

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...