SKRUTZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) The Mart 8-13 Αυγούστου AB 8-9 Αυγούστου AB 8-13 Αυγούστου Market IN 8-13 Αυγούστου https://www.youtube.com/watch?v=75kxMr42jPk Carrefour 8-10 Αυγούστου Carrefour 6-31 Αυγούστου Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2016 από SKRUTZ 18
millboc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά και ευχαριστούμε για τον κόπο σας. Έβγαλε κανείς άκρη με τις εκπτώσεις στα camper? Μου βγάζει The coupon code is not valid for items in your order. H έκπτωση ισχύει μόνο για τα προιόντα που υπάρχουν στα links που βρίσκονται στο email που στάλθηκε με τον κωδικό... 1
alex999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κα δεν ισχύει συνδυαστικά με τις υπάρχουσες εκπτώσεις,μονο το 50% ισχύει,άρα κοιτάς τις αρχικές τιμές και όχι τις μειωμένες στο σάιτ. 1
telikiasmenos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Στον Σκλαβενίτη έχε τα μιμίκος σνίτσελ με -1.60€ και -1€ απο πόκι 5,12 - 1,60 - 1,00 = 2,52€ 2
abc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κα δεν ισχύει συνδυαστικά με τις υπάρχουσες εκπτώσεις,μονο το 50% ισχύει,άρα κοιτάς τις αρχικές τιμές και όχι τις μειωμένες στο σάιτ. Ξέρει κανείς αν η έκπτωση στα CAMPER και ισχύει για τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα;Υποτίθεται ότι αυτό καταλαβαίνω από το μέιλ με τον κωδικό, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι πάντα παραπεταμένη σε όλα ξέρω γω... Ή φοβάμαι π.χ. μήπως είναι μόνο για τίποτα ΗΠΑ η έκπτωση σε φυσικά καταστήματα. Δεν έχει το νούμερό μου στο ίντερνετ για αυτό! Και αν ναι, παίζει να ισχύει και σε τίποτα ΑΤΤΙΚΑ; Θεωρούνται μαγαζί εκεί της Κάμπερ; Παλιά στο ΦΩΚΑ νομίζω ήταν υποκατάστημα της κάμπερ αν κοίταζε κανείς την απόδειξη. Δεν ήταν δηλαδή απόδειξη ΦΩΚΑ, ούτε μία μάρκα που την πωλούσε ο ΦΩΚΑΣ. Πρέπει να ήταν υποκατάστημα..
esertas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έχει ο Γκραντ Μασούτης Σταυρούπολης μπύρα Κάλσμπερκ συσκευασία των τεσσάρων 3,51€ και άλλη μια δώρο. Βγαίνει το κουτάκι 44λεπτά.
attanasio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς αν η έκπτωση στα CAMPER και ισχύει για τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα;Υποτίθεται ότι αυτό καταλαβαίνω από το μέιλ με τον κωδικό, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι πάντα παραπεταμένη σε όλα ξέρω γω... Ή φοβάμαι π.χ. μήπως είναι μόνο για τίποτα ΗΠΑ η έκπτωση σε φυσικά καταστήματα. Δεν έχει το νούμερό μου στο ίντερνετ για αυτό! Και αν ναι, παίζει να ισχύει και σε τίποτα ΑΤΤΙΚΑ; Θεωρούνται μαγαζί εκεί της Κάμπερ; Παλιά στο ΦΩΚΑ νομίζω ήταν υποκατάστημα της κάμπερ αν κοίταζε κανείς την απόδειξη. Δεν ήταν δηλαδή απόδειξη ΦΩΚΑ, ούτε μία μάρκα που την πωλούσε ο ΦΩΚΑΣ. Πρέπει να ήταν υποκατάστημα.. Ήθελα να κατέβω στην Ερμού (στο ύψος της Καπνικαρέας είναι νομίζω το camper) να ρωτήσω αλλά απ'αυτά που έγραψαν τα παιδιά παραπάνω κατάλαβα πως ισχύει μόνο για τα μοντέλα των links του mail που στέλνουν (family-&-friends τα λέει) και δεν ασχολήθηκα. Αν googlάρεις camper ερμού ή golden hall βγάζει τα τηλέφωνα για να μην τρέχεις άδικα. (έτσι κι αλλιώς τα λεφτά για παπούτσια τα χάλασα σε φιγούρες Star Wars με -50% απ'το carrefour ) 2
gapostolidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς αν η έκπτωση στα CAMPER και ισχύει για τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα;Υποτίθεται ότι αυτό καταλαβαίνω από το μέιλ με τον κωδικό, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι πάντα παραπεταμένη σε όλα ξέρω γω... Ή φοβάμαι π.χ. μήπως είναι μόνο για τίποτα ΗΠΑ η έκπτωση σε φυσικά καταστήματα. Δεν έχει το νούμερό μου στο ίντερνετ για αυτό! Και αν ναι, παίζει να ισχύει και σε τίποτα ΑΤΤΙΚΑ; Θεωρούνται μαγαζί εκεί της Κάμπερ; Παλιά στο ΦΩΚΑ νομίζω ήταν υποκατάστημα της κάμπερ αν κοίταζε κανείς την απόδειξη. Δεν ήταν δηλαδή απόδειξη ΦΩΚΑ, ούτε μία μάρκα που την πωλούσε ο ΦΩΚΑΣ. Πρέπει να ήταν υποκατάστημα.. Με αναζήτηση πόλης Θεσσαλονίκη μου βγάζει το κατάστημα της camper στην Τσιμισκή. Λογικά θα πρέπει ή έκπτ ση να ισχύει στα καταστήματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία στην Ελλάδα. Θα το τσεκάρω αυτήν την εβδομάδα.
SKRUTZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Σκλαβενίτης + Pockee - AVA Perle 500ml στα 0,94€ -0,70€ από pockee (hot πρσφορά γράφει) τελική στα 0,24€ το τεμάχιο. - AMITA Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο 330ml στα 0,78€ -0,50€ (πρόλαβα τοω διπλασιαμό που ίσχυε μέχρι εχτές) τελική στα 0,28€ το τεμάχιο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από matrixxx επιγραμμιση στην δευτερη που ισχυε μεχρι... χθες :) 7
panos7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Σκλαβενίτης + Pockee - AVA Perle 500ml στα 0,94€ -0,70€ από pockee (hot πρσφορά γράφει) τελική στα 0,24€ το τεμάχιο. ... τρεχω να προλαβω...αξιζει πολυ η hot προσφορα Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από matrixxx
Leokatana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σκλαβενίτης + Pockee - AVA Perle 500ml στα 0,94€ -0,70€ από pockee (hot πρσφορά γράφει) τελική στα 0,24€ το τεμάχιο. - AMITA Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο 330ml στα 0,78€ -0,50€ (πρόλαβα τοω διπλασιαμό που ίσχυε μέχρι εχτές) τελική στα 0,28€ το τεμάχιο. Μια διευκρίνηση, η προσφορα στον Σκλαβενιτη ειναι 1+1. Επισης να σε ευχαριστήσω για την δημοσίευση!!!
takinio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ναι για τα ava 1+1 με τιμη 1.59 ,αρα λογικα κανα δεκαλεπτο το τεμαχιο. 1
chrisk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 1+1 δεμένα ή παίρνεις 2 πληρώνεις 1? Αν είναι δεμένα νομίζω δε περνάει pockee, σωστά; Αλλιώς παίρνεις 6 πληρώνεις 3 (δλδ 3x1.59 = 4.77) και εξαργυρώνεις 6 κουπόνια των 0.70 έκαστο (δλδ 4.2) και έχεις πάρει 6 υγρά με 57 cents ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις