Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άριστα παπούτσια υπερτιμημένα βέβαια.

Εκπτώσεις συνήθως μηδαμινές εκτός αν το ψάξεις που θα βρεις κάτι παραπάνω όχι τρομερό βέβαια.

Η ποιότητα πάρα πολύ καλή αλλά με παράπονα από δικιάς μας πλευράς.

πχ 2 περιστατικά, ενώ η κλασσική λαστιχένια παντόφλα με τους 2 πατους κράταγε 7 χρόνια οι τελευταίες πρόσφατες έβγαλαν 2 σεζόν με το ζόρι.

Αντίστοιχα μποτάκια δερμάτινα μετά από λίγους μήνες άνοιξαν και δεν κάλυπτε η εγγύηση γιατί για να τα πάρουμε 10% φτηνότερα τα πήραμε από γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου που τελικά το έπαιξαν κινέζοι.

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσωπικα ειναι γρηγορο και ποτε δεν ειχα θεμα να με κοιτανε!Μονο οταν πηγα σε μαρκετ οκ για να παρω της θεραμεντ...που πητα 6 τμχ!Θεμα δεν ειχα αλλου

Παιδες το σκαναρισμα πριν την αγορα χρειαζεται δεδομενα? 

Επισης παιζει καμια καρεκλα θαλασσης σε καλη τιμη?

Δημοσ.

Στα carrefour μεταμορφωση εχει τα γαντια vileda 0,77 - 0,60 απο pockee ,παει στα 0,17 το τεμαχιο

Επισης σφουγγαριστρα ,3d vileda 1,61 - 0,60 απο pockee , παει στα 1,01 το τεμαχιο

Κουβαδες της τριπλης προσφορας δεν ειχε καθολου

Δημοσ.

Camper ισως τα πιο ανετα παπούτσια, αισθητικα τωρα είναι πολύ συγκεκριμενο πραγμα, δεν ειν για ολους

είχα πάρει κάτι μποτάκια για καλά πέρυσι απο 180 110 αν θυμάμαι καλά. πολυ άνετο και το δέρμα φαίνεται πολυ καλής ποιότητας γενικά όμως τα σχέδια τους ειβαι λιγο ιδιαίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες το σκαναρισμα πριν την αγορα χρειαζεται δεδομενα?

Επισης παιζει καμια καρεκλα θαλασσης σε καλη τιμη?

Γαλαξίας,φυλλάδιο

Επίσης Νουνού 1,13 το 1λιτρο στον γαλαξία συν διπλασιασμός στο ποκεε μείον 0,3=0,83

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ φοράω Camper εδώ και περίπου 15 χρόνια και είναι πια η μοναδική υπέρβαση που θα μπορούσα να κάνω όσον αφορά τα ρούχα - παπούτσια γιατί πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

Τα τελευταία χρόνια η τιμή τους δεν πέφτει με τίποτα ούτε από το εξωτερικό, τουλάχιστον σε κάτι νορμάλ εννοώ, στην καλύτερη θα τα βρείς 110-120 ευρώ τα peu cami που παίρνω εγώ. Είναι πανάλαφρα και άνετα όσο κανένα παπούτσι που έχω φορέσει, αλλά πια πολύ ακριβά για τα γούστα μου.

Από ότι είδα πάντως δεν έχει πολλά νούμερα στα περισσότερα, επίσης η τιμή στα περισσότερα είναι ήδη με έκπτωση, σε αυτά θα μπει το 50% ???

Αν ναι είναι περιπτωσάρα.

Όπως και να έχει θα την κάνω την προσπάθεια μήπως και προκύψει κάτι και ευχαριστώ τον ts.

• Like 1
Δημοσ.

Σακίδιο πλάτης Terra Nation Kopu 50L Link.png Site: 42ευρώ  και 60L Link.png Site: 49 ευρώ στο egalaxy.gr. Επόμενη τιμή στο skroutz Link.png Site: 59,99 και Link.png Site: 67,50 ευρώ αντίστοιχα. Αντίστοιχες διαφορές έχει και στα μικρότερα σακίδια Kopu των 25 και 35L. Όποιος ενδιαφέρεται σχετικά ας ρίξει μια ματιά. Εγώ παρέλαβα χθες το 60L.

Δημοσ.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνουν ώστε να κερδίζουμε όλοι! 

• Like 19
Δημοσ.

My market - βεροπουλος

Από 8/8-10/8

- κρι κρι στραγγιστα γιαούρτια -30%,

- dixan σκόνη (50 μεζ) η υγρό (48 μεζ) η κάψουλες (32/36 τεμ) 6,90€

- χυμοί life 1 λίτρο και τσάι 500 ml -40%,

- every day οικονομικές συσκευασίες -50%

• Like 1
Δημοσ.
ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Προσφορές 08-10 Αυγούστου

-ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΨΑ 1,5L  35% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ MAS CARD

-ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚ. ΠΑΝΕΣ PAMPERS BABY-DRY PANTS, BABY-DRY & ACTIVE FIT  1+1 ΔΩΡΟ *ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

-ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ & ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ALWAYS  MONO 1,99€ H ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

-ARIEL ΣΚΟΝΗ 45ΜΕΖ, ΥΓΡΟ 44ΜΕΖ & ΚΑΨΟΥΛΕΣ 39-42ΤΕΜ  ΜΟΝΟ 7,40€ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ *TIMH/MEZ 45MEZ:0,16€ | 44ΜΕΖ:0,17€ | 39TEM:0,19€

-ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ CARROTEN  50% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ MAS CARD

ΓΑΛΑΞΙΑΣ 8-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...