Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Μπηκαν κιόλας τα χρήματα από τα χαρτιά zewa που αγόρασα εχθές. 1€ για κάθε πακέτο.Super τιμή το 1,69€

Αν εχει σχεση με το θεμα το παραπανω, να πω και εγω οτι 8 μερες χρειάστηκαν να "πληρωσουν" αυτες τις μερες 1-2 ευρω και οτι ακομα δεν εχουν επιβεβαιωσει καν, προχθεσινη αγορα απο καρφουρ στο ιδιο ποσο παλι, δεν μιλαμε για τιποτα τρελα λεφτα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aκόμα στοκάρετε αν θέλετε και χυμούς Amita Μήλο-πορτοκάλι-καρότο 330ml με τον διπλασιαμό από το pockee -0,50€. Συνήθως έχει 0,78-0,80€ οπότε τα 0,30€ περίπου είναι πολύ καλή τιμή.,

δεύτερον το γάλα νουνου που έχει το my market 1.09€/lt με τον τον διπλασιαμό από το pockee -0,30€ πάει τελική 0,79€/lt

Αν εχει σχεση με το θεμα το παραπανω, να πω και εγω οτι 8 μερες εκαναν να "πληρωσουν" αυτες τις μερες 1-2 ευρω κουπονι και οτι ακομα δεν εχουν επιβεβαιωσει καν προχθεσινη αγορα απο καρφουρ στο ιδιο ποσο παλι.

νομίζω έχει να κάνει με το μαγαζί.έχω παρατηρήσει ότι από my market αργουν σχετικά να τα βάλουν ενώ από σκλαβενίτη και προμηθευτική είναι άμεσα σε 1-2 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@matrixxx Απλά καθυστερούν να στέλνουν τα συγκεκριμένα καταστήματα τις αποδείξεις.

Προσωρινά εξαντλημένο το Ζewa! Όντως Skroutz. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό νέο feature

Υπάρχει και το Zewa soft στο Γαλαξία (-0,70 Trustanduse -1.20 Pockee) αλλα δεν ξέρω αρχική τιμή.

Επεξ/σία από dendenden
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ανέκαθεν στον Μαρινόπουλο καθυστερούσε η εξαργυρώση στο pockee 5-7 μέρες. Τις τελευταίες 3ς φορές (όλες με μακαρόνια Misko), πήρα mail ότι δε βρέθηκε η προσφορά και αναγκάστηκα να στείλω φωτογραφίες.

AB 1/8 - 10/8

- Aποσμητικό Neutro Roberts Powder Fresh 150ml 1+1 δώρο 4.26

- Αποσμητικό Roll On Neutro Roberts Poweder Fresh 50ml 1+1 δώρο 4,39

(υπάρχει και κουπόνι +20 πόντοι στο Touchpoint για αποσμητικά)

ΑΒ (Προσφορά φυλλαδίου ως 10/8)

- Gillette Simply Venus 2 μιας χρήσης (4+4 τεμάχια δώρο) 1+1 πακέτο δώρο = 3,61

(υπάρχει και κουπόνι +20 πόντοι στο Touchpoint για ξυριστικά)

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 2

@matrixxx Απλά καθυστερούν να στέλνουν τα συγκεκριμένα καταστήματα τις αποδείξεις.

Προσωρινά εξαντλημένο το Ζewa!

Υπάρχει και το Zewa soft στο Γαλαξία (-0,70 Trustanduse -1.20 Pockee) αλλα δεν ξέρω αρχική τιμή.

Νομιζω 5 καττι ευρω έχει

Πλάκα κανεις εξαντληθηκε γραφει????ελεος

Εκτος αν μπερδευτικες γιατι μετα το τελευταιο update πλεον σου δειχνει ποσα κουπονια εχεις φαει μεσα στην εβδομάδα

• Like 1

• Moderators

Εμένα ανέκαθεν στον Μαρινόπουλο καθυστερούσε η εξαργυρώση στο χχχχ  5-7 μέρες. Τις τελευταίες 3ς φορές (όλες με μακαρόνια Misko), πήρα mail ότι δε βρέθηκε η προσφορά και αναγκάστηκα να στείλω φωτογραφίες.

Εμενα ποτε δεν καθυστερουσε, μια μερα εκανε παλια. Ουτε σημερα εγινε. 

Δεν ηταν Μαρινοπουλος αυτο που εκανε 8 μερες. Σε μια μερα ειχε γινει η εξαργυρωση και αλλες 7 τους χρειαστηκαν για να γινει η καταθεση του μικροποσου.

Τουλαχιστον μην βγαινετε και γραφετε (δεν απευθυνεται στο quote μου αυτο, απο αρκετους αλλους το διαβαζω συχνα) εδω καθε τρεις και λιγο οτι σε μια μερα σας τα εβαλαν, γιατι αυτο δειχνει οτι δεν λειτουργει σωστα το συστημα τους και θα βγαινουμε εμεις οι "ατυχοι" να γραφουμε το ποσο περιμενουμε. Ας μεινουμε στις προσφορες και οχι στην τυχη του καθενος.

• Like 1

Και σε εμενα μια ημερα μετα μου εστειλαν την εγκριση του ποσου (6€ για τα κωλοχαρτα), αλλα ακομη δεν εχουν κανει την καταθεση στο paypal. Στο Bazaar Μοσχατου στην Πειραιως 8 εχει ακομη μπολικο προαγμα, μαλιστα επειδη το συγκεκριμενο καταστημα ειναι... περιεργο (καπως σαν το Mart για εμπορους) τα εχουν σε μια πολυ βολικη μεγαλη συσκευασια των 6 (6 συσκευασιες των 8 ρολων η καθε μια). Οποτε τσιμπατε την 6αδα και κλεισαμε με το μεγιστο επιτρεπτο.

Αυτό το "ισχύει για όλα τα zewa deluxe" είναι πολύ ψαρωτικο! Πήρα ένα το οποίο δεν υπήρχε στην προσφορά!

Έτσι όπως περιγράφει την προσφορά το ποκι είναι σαν να λέει πως υπάρχουν μόνο 5.

Αφού δεν ισχύει για όλα τότε τι το γράφει?

Το λέω για να μην την πατήσει και άλλος.

Αυτό το "ισχύει για όλα τα zewa deluxe" είναι πολύ ψαρωτικο! Πήρα ένα το οποίο δεν υπήρχε στην προσφορά!

Έτσι όπως περιγράφει την προσφορά το ποκι είναι σαν να λέει πως υπάρχουν μόνο 5.

Αφού δεν ισχύει για όλα τότε τι το γράφει?

Το λέω για να μην την πατήσει και άλλος.

γιαυτο σκαναρουμε πριν την αγορα!

• Like 1

Δεν ειναι καθολου πρακτικο να σκαναρεις πριν την αγορα οταν εισαι στα ραφια, καταρχας κοιτανε οι υπαλληλοι μπας και εισαι κατασκοπος και φωτογραφιζεις τα μυστικα τους, κατα δευτερον περνει πολυ χρονο.

Δεν ειναι καθολου πρακτικο να σκαναρεις πριν την αγορα οταν εισαι στα ραφια, καταρχας κοιτανε οι υπαλληλοι μπας και εισαι κατασκοπος και φωτογραφιζεις τα μυστικα τους, κατα δευτερον περνει πολυ χρονο.

προσωπικα ειναι γρηγορο και ποτε δεν ειχα θεμα να με κοιτανε!Μονο οταν πηγα σε μαρκετ οκ για να παρω της θεραμεντ...που πητα 6 τμχ!Θεμα δεν ειχα αλλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κουπόνι CAMPER -50% απο 8/8 έως 14/ο

Μου έστειλαν ενημερωτικό με τον παρακάτω σύνδεσμο.καταχωρείτε το mail και σου στέλνουν κουπόνι για αγορά on line ή από κατάστημα τους.
http://campaigns.camper.com/familyandfriends/index.php?v=1.01&country=GR&lng=en&f=Q5&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=2016-08-05%2009:30:06&utm_campaign=SS16_FAMILYANDFRIENDS_2016-08-05%2009:30:06_GR_T176_M&m_i=3GhBuOPtmiHsXFZgYEW2D4c_PiM5ynJqFUuwsrwLv6onzl2VLBf8On_2DUjDH_ESMFatjq6VeIedKJT8bRvquYio%2Bw573w

Επεξ/σία από matrixxx
εκτος τεχνολογιας...
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...