Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Carrefour planet στον γερακα.

Κθολου κονταρια.

1 σφουγγαριστρα

6-7 κουβαδες σκετους ομως χωρις τον στιφτη....epic fail.

Στα ρουχα εχει πολυ καλες τιμες.ειδικα στα παιδικά εχει μπλουζακια πυτζάμες σορτσακια και παντελονακια για 2,3,4 χρονών απο 1.20€ εως 6 ευρώ.

Εχει πολλες μπαλες molten με 7.50 ευρώ διαφορων σχεδίων.

Περασα απο προμηθευτικη και προμηθευτικα 12 πακετα zewa με 2.69 -1€ pockee τελικη 1.69€ το πακετο.

Για οσους ειναι κοντά.στο καταστημα Ζωοδόχου πηγης στο Χαλάνδρι ειχε 3 παλετες με zewa.

Σε κάποια Carrefour τον στιφτη τον δίνουν στα ταμεία!
  • Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Dr, αφου δεν ειχαν το κονταρι ετσι και αλλιως δεν εφτιαχνε σετ. Και εγω το απογευμα τσαμπα ετρεξα αφου ειχε κονταρι , σφουγγ, αλλα δεν ειχε κουβα καθολου.

..βιταμινη 60% εκπτωση.

Τσεκαρε αν δεν το εκανες ηδη, ημερομηνια ληξης. Απο περιεργεια χθες στον Πειραια που τις ειδα, κοιταξα 2-3 και ειχαν ημερομηνια ληξης 8-2016.

Δημοσ.

Dr, αφου δεν ειχαν το κονταρι ετσι και αλλιως δεν εφτιαχνε σετ. Και εγω το απογευμα τσαμπα ετρεξα αφου ειχε κονταρι , σφουγγ, αλλα δεν ειχε κουβα καθολου.

Τσεκαρε αν δεν το εκανες ηδη, ημερομηνια ληξης. Απο περιεργεια χθες στον Πειραια που τις ειδα, κοιταξα 2-3 και ειχαν ημερομηνια ληξης 8-2016.

εχεις δικιο.ευτυχως 4/2017
Δημοσ.

Ενα μικρο λαθος κανεις πιθανον επειδη υπολογιζεις και τους 165 ποντους που ειχες ηδη μεσα. Μονο για τα 12 λιτρα καλαμποκελαιο εδωσες 10,68€ ακριβως (αν αφαιρεσεις απο τα 25.68 που εδωσες στο ταμειο  τις δωροεπιταγες που πηρες για επομενη αγορα) και "υπολογισεις" ετσι ολους τους ποντους που σου εδωσαν - και εκαστο (6χ50)  και για τα 25€ (200).

Η ειδηση παντως στο ποστ σου ειναι οτι μαλλον εφτιαξαν το θεμα που υπηρχε με τις σπαστες αγορες αφου σου εδωσε στο τελος με τα 4 λαδια (17.12€ αγορα) αλλα εχοντας υπολοιπο απο πριν 8.56+, και τους 200 ποντους των 25€.

Να διορθώσω τότε αν και ανέφερα ότι είχα ήδη 165 πόντους και τώρα έχω 136,μιλούσα προσωπικά για μένα και όχι γενικώς τι θα γίνει αν κάποιος πάει με μια κάρτα που έχει 0 πόντους μέσα.

Στον πρώτο Βασιλόπουλο έδωσα 23,84 ευρώ μετά την αφαίρεση τον κουπονιών και πήρα 3 6ευρες,στον 2ρο Βασιλόπουλο πλήρωσα 17,12 ευρώ και πήρα άλλες 2 6ευρες σύνολο 40,96 ευρώ μείον 5 6ευρες μένουν 10,96 ευρώ και η κάρτα μου απλά έχει 30 πόντους λιγότερους απο ότι είχε πρίν,θα διορθώσω το ποσό στο προηγούμενο πόστ.

Οσον αφορά το πρόβλημα με τις σπαστές αγορές ναι το φτιάξανε.

@ SKRUTZ To Carrefour στην Μαραθώνος ήταν το πρώτο που πήγα και όντως δεν είχαν κοντάρια,μετά πήγα στο carrefour στην Λ.Γέρακα εκεί ήταν ακόμα χειρότερα τέλος στο κατάστημα τις Δ.Πλακεντίας στάθηκα τυχερός και πήρα τα 3 τελευταία σετ.

Πάντως για χαρτί υγείας zewa απο Προμηθευτική έχει πολύ πράμα και στο κατάστημα τις Χρ.Σμυρνης 9 στην Αγία Παρασκευή όποιον τον βολεύει.

Επίσης για όποιον τον ενδιαφέρει, στο Βασσιλόπουλο είδα το γάλα Νουνού εκλεκτό με διάρκεια 9 ημέρες το έχει 0,92 λεπτά (έχει πάνω -25 λεπτά προσφορά γνωριμίας απο την νουνου),κανονικά δεν θα το ανέφερα αλλά αργότερα που το είδα στην Προμηθευτική η τιμή ήταν 1,12 ευρώ που σημαίνει ότι μάλλον είχε και κάποια έκπτωση στο Βασσιλόπουλο,οπότε όποιος θέλει αυτό το γάλα... εγώ πήρα 2 να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Με τον κουβά της vileda σας έδωσαν μαύρο ή κόκκινο στίφτη;

Μαύρο είχε αλλά δεν μου τον δώσαν στο ταμείο ήταν "δεμένος" στον κουβά.

Δημοσ.

Μαύρο είχε αλλά δεν μου τον δώσαν στο ταμείο ήταν "δεμένος" στον κουβά.

Εμένα μου έδωσαν κόκκινο από την υποδοχή και κουμπώνει κανονικά αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σχέδιο με τον μαύρο.

Δημοσ.

Bazaar στο Μοσχατο, Πειραιως 8 (απεναντι και απο την αλλη μερια της γεφυρας απο εκει που ειναι το Leroy Merlin) ειχε παρα πολλα χαρτια υγειας.

Δημοσ.

Εμένα μου έδωσαν κόκκινο από την υποδοχή και κουμπώνει κανονικά αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σχέδιο με τον μαύρο.

Δεν είναι το ίδιο -το κόκκινο είναι το απλό ενώ το μαύρο έχει άλλη πατέντα για το στίψιμο (και καλά) που φαίνεται στο αυτοκόλλητο στον κουβά. Κι εμένα κόκκινα μου έδωσαν αλλά για 0.55 μια χαρά είναι...

Δημοσ.

Ισχυει σημερα η προσφορα της vileda στο carrefour?

Ναι ισχυει πριν λιγο περασα απο ενα καταστημα ... η προσφορα στις μπαταριες ελαβε τελος και νομιζω ειδα 50% στα εντομοαπωθητικα ισως.... υπαρχουν και κουπονια στο pockee ας ενημερωσει καποιος που το γνωριζει καλυτερα ... δε μπορω να το ψαξω αυτη τη στιγμη !!! 

Δημοσ.

Κουνουπιδιανα χανια ειχε 2-3 κουβαδες των -3 ευρω και ολα τα υπολοιπα σε μικρες ποσοτητες (κυριως σφουγγαριστρες).

εννοειται πηρα ενα σετ.

Ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...