Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα για την ενημερωση σας.

εχθεσ στον σκλαβενιτη το πανυσχηρο μικρο skip μόνοδεμενες συσκευασίες1+1 στα 8.90 και τα cajoline το ιδιο1+1 στα 3.15.

πήρα 2παξετα απο το κεθενα σε συνδιασμο με 2 κουπονια -5€ το κεθε ενα απο το livesmart. Συνολο 24.10€-10€απο τα κουπόνια τελικη τιμη 14.10€ για 4 τεμαχια skip και 4 τεμαχια cajoline 750ml.

Το γραφω σαν εναλλακτική σε περιπτωση που δεν θελει καποιος να ασχολειτε με τους βελγους του ΑΒ οπως εγώ.

Σωστός, Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο ΑΒ σου δίνει επιταγές και ουσιαστικά σε υποχρεώνει να πας να ξανά ψωνίσεις πράγμα που για έμενα δεν είναι και ότι καλύτερο για διάφορους λόγους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

My Market από το φυλλάδιο

- Γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family 1lt από 1,33€ στα 1,09€ -0,15€ απο pockee τελική 0,94€/lt

Market IN από το φυλλάδιο μέχρι και σήμερα.

- Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ Π.Ο.Π. άλμη 400gr  από 4,74€ στα 3,85€ -0,60€ απο pockee τελική 3,25€ το τεμάχιο

- Μανιτάρια φέτες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 450gr από 3,28€ στα 2,39€ -1€ απο pockee τελική 1,39€ το τεμάχιο

• Like 1

Στον ΑΒ το Φλώρα το καλομποκέλαιο 2l της σελίδας 25 του φυλλαδίου έχει τιμή 6.28€ και 50 πόντους, όμως στο κατάστημα που πήγα το είχε με στίκερ -2,00€. Άρα η τιμή του είναι με το στίκερ  4,28€ τα 2l και δίνει και 50 πόντους (1.5€) + άμα κάποιος κάνει και αγορές σελίδας 24-25 αξίας 25€ παίρνει και επιπλέον την μία δωροεπιταγή των 6€. 

• Like 1

Να ενημερώσω οτι μπήκαν σήμερα οι πόντοι που δεν μου είχαν βάλει με τις σπαστές συναλλαγές στα skip. Τους είχα στείλει mail στο οποίο δεν πήρα απάντηση.  Θα δοκιμάσω σήμερα νέα συναλλαγή και θα ενημερώσω.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χρυση ζύμη Στον γαλαξία έχει μείον 40% και κουπόνια στο pokee

Δεν υπάρχουν κουπόνια γι αχρυσή ζύμη στο pockee από σήμερα....

Επεξ/σία από SKRUTZ

^

Aνανεώθηκαν τα κουπόνια της Χρυσής Ζύμης ως 31/8

Μαρινόπουλος ως 31/8

- Καλοκαιρινιά παιχνίδια και είδη camping -70%

- Ψησταριές και αξεσουάρ ψησίματος -70%

- Ηλεκτρικά εργαλεία -50%

- Βαλίτσες ταξιδιού -50%

- Είδη ένδυσης & υπόδησης -70% (εξαιρούνται σαγιονάρες, λευκά είδη, καλσόν, εσώρουχα, κάλτσες)

- Οικιακός εξοπλισμός -60%

Μαρινόπουλος 1/8 - 3/8

- Ζυμαρικά -40% (Υπάρχουν στο pockee κουπόνια για Βarilla 3/5/7/φιογκάκι/ολικής και διάφορα Misko κοντά.

- Συμπηρώματα διατροφής Vitarmonyl - 60%

- Mπαταρίες -50% (έχουν περισσέψει κατά κύριο λόγο ιδιωτικής ετικέτας)

- Φέτα ΛΕΣΒΙΓΑΛ Μυτιλήνης 6.99/kg

- Aπορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων -40%

- Aφρόλουτρα & αφροντούς - 50% (τα κουπόνια pockee για τα Bioten ΔΕΝ ισχύουν στον Μαρινόπουλο)

MyMarket - Βερόπουλος ως 8/8

Αutan Family Care Lotion 6.24 - 30% = 4.37 - 0.70 (pockee) = 3.67

• Like 5

Να ενημερώσω οτι μπήκαν σήμερα οι πόντοι που δεν μου είχαν βάλει με τις σπαστές συναλλαγές στα skip. Τους είχα στείλει mail στο οποίο δεν πήρα απάντηση.  Θα δοκιμάσω σήμερα νέα συναλλαγή και θα ενημερώσω.

Τις αγορες στο skip τις εκανες με 5€ κουπονια livesmart?

δεν υπολογιζονται τα κουπονια στα 25€ ?

Εγω με αγορες 51€ σε 3 συναλλαγες το Σαββατο δεν πηρα μεχρι σημερα το μεσημερι τους ποντους ουτε 200 ουτε 400 λογικα.

Τις αγορες στο skip τις εκανες με 5€ κουπονια livesmart?

δεν υπολογιζονται τα κουπονια στα 25€ ?

Εγω με αγορες 51€ σε 3 συναλλαγες το Σαββατο δεν πηρα μεχρι σημερα το μεσημερι τους ποντους ουτε 200 ουτε 400 λογικα.

όπως λένε και λίγο πιο πριν,

στείλε μέηλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...