attanasio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στην ενέργεια του ΑΒ συμμετέχει και το ηλιέλαιο Sol 1 λίτρο με 20 πόντους. Στο ράφι έχει και μπουκάλια με στίκερ -70 λεπτά οπότε 12 τεμ.*2.26=27.12-12 ευρώ (2 6ευρες)=15.12 για 12 λίτρα Sol (και μένουν και 40 πόντοι στην κάρτα). 2
borealisnor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 καποιος που χρησιμοποιει συχνα τα livesmart:δινουν τα ιδια κουπονια καθε ημερολογιακο μηνα-που κ που-καποια απο αυτα-οταν τυχει; η καθε μηνα μπαινετε κ εκτυπωνετε; αυτα που εκτυπωσα ληγουν σημερα κ τσαμπα εδωσα 0.50 /σελιδα για εκτυπωση! απαπαπαπ πανακριβα... σας ζητανε κ ταυτοτητα;μονο εξεταση dna δε μου ζητησανε!
el00019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ΑΒ Βριλήσσια Πεντέλης είχε το πρωί σκιπ 1+1 αλλά καζολιν μονα.Περασαν κανονικά τα κουπόνια.Δεν είδα ποιος το βρήκε αλλά τον ευχαριστώ για την προσφορά.
dispi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πίστωσε σήμερα τους πόντους κανονικά και έδωσε την δωροεπιταγή για τις αθροιστικές συναλλαγές των 25€ στον ΑΒ για τα επίμαχα προϊόντα (έστειλα και email εχτές το βράδυ χωρίς να ξέρω αν εξετάστηκε προσωπικά το θέμα και έπαιξε ρόλο ή να λάβω απάντηση) 1
bill987 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πέρασα και εγώ από αβ, 2πλες συσκευασίες skip μονές από τα caj!! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τις προσφορές ώστε να κερδίζουμε όλοι!!!! 1
powerup Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πίστωσε σήμερα τους πόντους κανονικά και έδωσε την δωροεπιταγή για τις αθροιστικές συναλλαγές των 25€ στον ΑΒ για τα επίμαχα προϊόντα (έστειλα και email εχτές το βράδυ χωρίς να ξέρω αν εξετάστηκε προσωπικά το θέμα και έπαιξε ρόλο ή να λάβω απάντηση)Πως καταλαβες οτι πιστωθηκαν οι ποντοι εκανες νεα συναλλαγη η ηλεκτρονικα?Εγω σημερα ειχα 2 συναλλαγες 24.10 στη μια και 24.10€ στην αλλη συναλλαγη και δεν πιστωθηκαν οι 200 ποντοι Μηπως πιστωνονται την επομενη μερα ? Αν καποιος αθροιστικα κανει 50€ συναλλαγες στα προιοντα αυτα θα παρει 2 εξαευρες αν κανει 75€ 3 6ευρες?
bousiosp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μήπως δοκίμασε κανεις να αγοράσει skip σκόνη 25 μεζούρες που όπως λέει στο φυλλάδιο συμμετέχει στην ενέργεια; Στο ΑΒ της περιοχής μου δεν είχε ταμπελακι με πόντους και το φοβήθηκα. Υπάρχει και κουπόνι για το συγκεκριμένο 3 ευρώ οπότε αφαιρουμένων ολων των εκπτωσεων και πόντων βγαίνει γύρω στο 1 ευρώ. Είμαστε τυχεροί αν ανανεωθούν τα ίδια κουπόνια στο livesmart από Δευτέρα γιατι θα μπορούμε να τα ξανατυπώσουμε....
dispi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πως καταλαβες οτι πιστωθηκαν οι ποντοι εκανες νεα συναλλαγη η ηλεκτρονικα? Εγω σημερα ειχα 2 συναλλαγες 24.10 στη μια και 24.10€ στην αλλη συναλλαγη και δεν πιστωθηκαν οι 200 ποντοι Μηπως πιστωνονται την επομενη μερα ? Αν καποιος αθροιστικα κανει 50€ συναλλαγες στα προιοντα αυτα θα παρει 2 εξαευρες αν κανει 75€ 3 6ευρες? έκανα αγορά κάτι γάλατα σήμερα και μου έβγαλε τους χτεσινούς πόντους + 200. Για το που θα στείλεις μέιλ κοίτα στην προηγούμενη σελίδα το μήνυμα #13810 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μηπως πιστωνονται την επομενη μερα ? Οχι, σε μενα δεν εχουν πιστωθει ακομα.
dispi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στην πόλη που είμαι έχει 2 υποκαταστήματα το Α και το Β. Εχτές το μεσημέρι έκανα μία συναλλαγή των 3.5€ στο κατάστημα Β για να συμπληρώσω τα 25€ από τα υπόλοιπα που έμεναν από προηγούμενες συναλλαγές( 4 προηγούμενες) περιμένοντας δωροεπιταγή ή οποία δεν "βγήκε", ενημέρωσα την ταμία που ήταν και η υπεύθυνη αυτή την βάρδια δίνοντας της και τις αποδείξεις που το αποδείκνυαν και είπε ότι θα το ελέγξει και θα με ενημερώσει τηλεφωνικώς αφού κράτησε τα στοιχεία, μέχρι τώρα δεν επικοινώνησε πάντως. Το βράδυ έστειλα μέιλ στο σάιτ του ΑΒ. Σήμερα το μεσημέρι με άσχετη αγορά στο κατάστημα Α είχαν πιστωθεί οι 200 πόντοι χωρίς να ξέρω τι έπαιξε ρόλο, αν δηλαδή ενημέρωσαν το σύστημα τους ή το μέιλ που έστειλα ή η υπεύθυνη υπάλληλος. Προσοχή τα υπόλοιπα μου είχαν άθροισμα 25€ αφού είχα αφαιρέσει και 2 κουπόνια (10€) που είχα χρησιμοποιήσει.
killertomato Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Σκλαβενίτης Μελισσίων , 1+1δωρο γάλα βιολογικο μαρατα 1,46€ τα 2λτ δηλαδή, και γάλα εκλεκτο νουνού στα 0,92€ (αντίστοιχα το ειδα και στον ΑΒ) 1
powerup Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στην πόλη που είμαι έχει 2 υποκαταστήματα το Α και το Β. Εχτές το μεσημέρι έκανα μία συναλλαγή των 3.5€ στο κατάστημα Β για να συμπληρώσω τα 25€ από τα υπόλοιπα που έμεναν από προηγούμενες συναλλαγές( 4 προηγούμενες) περιμένοντας δωροεπιταγή ή οποία δεν "βγήκε", ενημέρωσα την ταμία που ήταν και η υπεύθυνη αυτή την βάρδια δίνοντας της και τις αποδείξεις που το αποδείκνυαν και είπε ότι θα το ελέγξει και θα με ενημερώσει τηλεφωνικώς αφού κράτησε τα στοιχεία, μέχρι τώρα δεν επικοινώνησε πάντως. Το βράδυ έστειλα μέιλ στο σάιτ του ΑΒ. Σήμερα το μεσημέρι με άσχετη αγορά στο κατάστημα Α είχαν πιστωθεί οι 200 πόντοι χωρίς να ξέρω τι έπαιξε ρόλο, αν δηλαδή ενημέρωσαν το σύστημα τους ή το μέιλ που έστειλα ή η υπεύθυνη υπάλληλος. Προσοχή τα υπόλοιπα μου είχαν άθροισμα 25€ αφού είχα αφαιρέσει και 2 κουπόνια (10€) που είχα χρησιμοποιήσει. 1oν ξεκαθαριστηκε σε προηγουμενα ποστ οτι τα κουπονια απο livesmart θεωρουνται χρημα και δεν αφαιρουνται απο την αξια τη συνολικη γιαυτο κι περνουν δωροεπιταγη πληρωνοντας λιγοτερα απο 25€ ποστ #13792 2ον οτι σε καποιους που εκαναν αθροιστηκες συναλλαγες πανω απο 25€ πιστωθηκαν οι 200'ποντοι την επομενη μερα ενω σε καποιους οχι (οσοι πιστωθουν ας ενημερωσουν ). 3ον δεν ξεκαθαριστηκε ο μεγιστος αριθμος των επιταγων που μπορει να παρει ο καθε πελατης(δεν αναφερετε στο φυλλαδιο) 4ον αν καποιος που κανει αθροιστικα 50€ αγορες ανα καρτα σε 3 και παραπανω συναλλαγες θα του πιστωθουν 400ποντοι?(αν καποιος το ρωτησει στο καταστημα η με mail ας μας ενημερωσει?)γιατι αυτος που θα το κανει με 2 25€ συναλλαγες θα παρει 400 ποντους.
gioba20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 1oν ξεκαθαριστηκε σε προηγουμενα ποστ οτι τα κουπονια απο livesmart θεωρουνται χρημα και δεν αφαιρουνται απο την αξια τη συνολικη γιαυτο κι περνουν δωροεπιταγη πληρωνοντας λιγοτερα απο 25€ ποστ #13792 2ον οτι σε καποιους που εκαναν αθροιστηκες συναλλαγες πανω απο 25€ πιστωθηκαν οι 200'ποντοι την επομενη μερα ενω σε καποιους οχι (οσοι πιστωθουν ας ενημερωσουν ). 3ον δεν ξεκαθαριστηκε ο μεγιστος αριθμος των επιταγων που μπορει να παρει ο καθε πελατης(δεν αναφερετε στο φυλλαδιο) 4ον αν καποιος που κανει αθροιστικα 50€ αγορες ανα καρτα σε 3 και παραπανω συναλλαγες θα του πιστωθουν 400ποντοι?(αν καποιος το ρωτησει στο καταστημα η με mail ας μας ενημερωσει?)γιατι αυτος που θα το κανει με 2 25€ συναλλαγες θα παρει 400 ποντους. Δεν υπάρχει περιορισμός στις επιταγές. Εγώ από χτες έχω πάρει 300€+κατι και μου έχουν δώσει κανονικά όλες τις επιταγές. Τα έκανα ανα 100€. 100€ (πραγματική αξία)-40€ (livesmart)=60€ --->4 επιταγες (απο κάθε 25 ευρο των 100€) + 5 επιταγές από πόντους (8*90+8*30+40{dove}) σύνολο βγαίνει να πληρώσεις 6€ για 16σκιπ+8 cajoline+1 dove
ektor1999 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μήπως δοκίμασε κανεις να αγοράσει skip σκόνη 25 μεζούρες που όπως λέει στο φυλλάδιο συμμετέχει στην ενέργεια; Στο ΑΒ της περιοχής μου δεν είχε ταμπελακι με πόντους και το φοβήθηκα. Υπάρχει και κουπόνι για το συγκεκριμένο 3 ευρώ οπότε αφαιρουμένων ολων των εκπτωσεων και πόντων βγαίνει γύρω στο 1 ευρώ. Είμαστε τυχεροί αν ανανεωθούν τα ίδια κουπόνια στο livesmart από Δευτέρα γιατι θα μπορούμε να τα ξανατυπώσουμε.... Και εγώ είδα ότι ενώ η σκόνη αναφέρεται στα ψιλά γράμματα στο φυλλάδιο δεν είχε καρτελάκι για πόντους .Αντίθετα το DOVE FOR MEN αφρόλουτρο 400ml που είναι στα ψιλά γράμματα είχε πόντους (έχει και γιαυτό κουπόνι και είχε δεμένες συσκευασίες 1+1) .Δοκίμασε κάποιος τη σκόνη SKIP?
nrg_polini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει περιορισμός στις επιταγές. Εγώ από χτες έχω πάρει 300€+κατι και μου έχουν δώσει κανονικά όλες τις επιταγές. Τα έκανα ανα 100€. 100€ (πραγματική αξία)-40€ (livesmart)=60€ --->4 επιταγες (απο κάθε 25 ευρο των 100€) + 5 επιταγές από πόντους (8*90+8*30+40{dove}) σύνολο βγαίνει να πληρώσεις 6€ για 16σκιπ+8 cajoline+1 dove Χρησιμοποιησες καθόλου τις 6€ επιταγές στις συναλλαγες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις