Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία ερώτηση πριν πάω και εγώ στο ΑΒ ,εκτύπωση κουπόνι ένα στο όνομα μου και ένα την γυναίκα θα έχω θέμα στο ταμείο αφού θα περαστούν με ΜΙΑ κάρτα ΑΒ στο ταμειο;

Αν σου πουν κάτι τέτοιο κάνε δύο ξεχωριστές συναλλαγές. 

Δημοσ.

Γύρισα όλο τον Πειραιά δεν βρήκα καζολιν 1+1 σκιπ είχε σε όλα τα καταστήματα

Για πείτε ρε παιδιά που βρήκατε δεμένες συσκευασίες;

Δημοσ.

@paylidis

Eιπώθηκε σε προηγούμενες σελίδες. Τα κουπόνια livesmart προσμετρώνται στα 25ευρώ, ενώ οι 6ευρες επιταγές όχι.

Lidl - Σάββατο 30/9

- Συσκευασία 4 x Mωρομάντηλα Babycare 72τμχ 4.99

Επίσης μέχρι αύριο ισχύει το φυλλάδιο των παγωτών. Αναρωτιέμαι αν εφοδιάζουν τα ψυγεία κάθε μέρα... διότι αν είναι μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων, δε θα έχει απομείνει τίποτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

:shifty:

Για την προσφορα του ΑΒ, νομιζω οτι υπαρχει προβλημα στο συστημα τους και γι αυτο και δεν πηρε και ο nrg polini 6ευρη παροτι οπως λεει εκανε 40 ευρω αγορων αλλα σε 4 συναλλαγες οπως βλεπω απο αυτα που εχει γραψει χθες και σημερα.

Και εξηγω:

Στο φυλλαδιο γραφει ΡΗΤΑ κατω στα ψιλα γραμματα για τους 200 ποντους ανα 25ευρω "αφορα αγορες που θα πραγματοποιηθουν σε μια  ή περισσοτερες συναλλαγες απο 28-7 μεχρι 10-8". Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο δεν ισχυει. Τουλαχιστον σε μενα δεν ισχυσε, δεν μου εδωσε 6ευρη ενω το ποσο των προιοντων της ενεργειας συνολικα σε 2 συναλλαγες/καταστηματα ηταν 26-27 ευρω. Δεν μου εδωσαν τους 200 ποντους που υποσχεται το φυλλαδιο...  :mad:  

Αλλωστε αν ηταν ΟΚ το συστημα τους και δουλευε/ισχυε αυτο το "σε μια ή περισσοτερες συναλλαγες" που γραφουν, καπου θα επρεπε στα χαρτακια να αναφερει το ποσο της προωθητικης ενεργειας που εχεις μεχρι εκεινη την ωρα οπως γινοταν σε αντιστοιχες ενεργειες του καρφουρ παλιοτερα. Το οτι δεν το γραφει πουθενα νομιζω πως δειχνει οτι κατι δεν ειναι σωστο στο σεταρισμα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Για την προσφορα του ΑΒ, νομιζω οτι υπαρχει προβλημα στο συστημα τους και γι αυτο και δεν πηρε και ο nrg polini 6ευρη παροτι οπως λεει εκανε 40 ευρω αγορων αλλα σε 4 συναλλαγες οπως βλεπω απο αυτα που εχει γραψει χθες και σημερα.

Και εξηγω:

Στο φυλλαδιο γραφει ΡΗΤΑ κατω στα ψιλα γραμματα για τους 200 ποντους ανα 25ευρω "αφορα αγορες που θα πραγματοποιηθουν σε μια  ή περισσοτερες συναλλαγες απο 28-7 μεχρι 10-8". Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο δεν ισχυει. Τουλαχιστον σε μενα δεν ισχυσε, δεν μου εδωσε 6ευρη ενω το ποσο των προιοντων συνολικα σε 2 συναλλαγες/καταστηματα ηταν 26-27 ευρω. Δεν μου εδωσαν τους 200 ποντους που υποσχεται το φυλλαδιο...   :mad:  

Μπορεί να έχει "φάει σκάλωμα" και να φανούν αργότερα οι πόντοι στις "σπαστές" συναλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ θα έκανα το εξής αν δεν εμφανίζονταν σε 1-2 μέρες οι πόντοι (και η επιταγή):

Απ'το site μπορείς να εγγραφείς και να παρακολουθείς συναλλαγές/πόντους.

Printscreen ή εκτύπωση σε pdf και αποστολή με mail στο support τους ώστε να τους πιστώσουν manually (και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα ζήταγα είτε να μου στείλουν την επιταγή σπίτι, είτε να μου έχουν μία έτοιμη σε κατάστημα επιλογής μου να την παραλάβω).

Το ίδιο μπορεί να γίνει τώρα που το σκέφτομαι και με αποστολή φωτογραφιών των αποδείξεων στο mail τους.

• Like 3
Δημοσ.

Αλλωστε αν ηταν ΟΚ το συστημα τους και δουλευε/ισχυε αυτο το "σε μια ή περισσοτερες συναλλαγες" που γραφουν, καπου θα επρεπε στα χαρτακια να αναφερει το ποσο της προωθητικης ενεργειας που εχεις μεχρι εκεινη την ωρα οπως γινοταν σε αντιστοιχες ενεργειες του καρφουρ παλιοτερα. Το οτι δεν το γραφει πουθενα νομιζω πως δειχνει οτι κατι δεν ειναι σωστο στο σεταρισμα τους.

Στην ίδια προσφορά πριν από μήνες (που ίσχυαν αθροιστικά οι συναλλαγές)... και πάλι δεν αναγραφόταν το ποσό της προωθητικής ενέργειας. Θυμάμαι που έκανα πράξεις με το κομπιουτεράκι για να βρω πόσα ευρώ περίσσεψαν απ'τις συναλλαγές, ώστε να δω πόσα ακόμα να ψωνίσω.

Όσοι έχετε τέτοιο πρόβλημα, γράψτε ένα μήνυμα εδώ (στο "θέμα" διαλέξτε ΑΒ Plus). Θα τσεκάρουν το πρόβλημα και θα σας πάρουν τηλέφωνο για να σας πιστώσουν τους πόντους. Βέβαια όσοι έχετε κάνει κατάχρηση των κουπονιών livesmart... καλύτερα να μη καρφωθείτε μόνοι σας και βρείτε και τον μπελά σας από πάνω.

mail στο support τους ώστε να τους πιστώσουν manually (και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα ζήταγα είτε να μου στείλουν την επιταγή σπίτι, είτε να μου έχουν μία έτοιμη σε κατάστημα επιλογής μου να την παραλάβω).

Το ίδιο μπορεί να γίνει τώρα που το σκέφτομαι και με αποστολή φωτογραφιών των αποδείξεων στο mail τους.

Δε χρειάζεται φωτογραφία των αποδείξεων. Όλες οι αποδείξεις είναι καταχωρημένες στο σύστημα και άμεσα προσβάσιμες κι από αυτούς κι από εμάς (στο https://www.ab.gr/my-account --> Oι αποδείξεις μου).

Η manual πίστωση είναι εφικτή. Πριν 3-4 μήνες είχε στο φυλλάδιο προσφορά 20 πόντους για 2 x σοκολάτα υγείας Παυλίδη 100gr.

Στο ράφι υπήρχε μόνο 100gr +20gr δώρο (δηλαδή 120gr), η οποία φυσικά δε συμμετείχε στη προσφορά. Απ'τη βιασύνη μου την πάτησα. Συμπλήρωσα όμως τη φόρμα επικοινωνίας και ζήτησα πίστωση 20 πόντους με τη δικαιολογία ότι το προϊόν του φυλλαδίου δεν ήταν καθόλου διαθέσιμο στο ράφι... οπότε δεν είχα καν τη δυνατότητα να αγοράσω το "σωστό" προϊόν. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι πόντοι πιστώθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχουμε αναφέρει ήδη σε topic κάνα 2βδομαδο.

Έχω πάρει ήδη 50 τεμάχια μέχρι στιγμής που μου έλειπαν και είναι όλα από το 200 μέχρι το 303 τεύχος.

Τι κόμιξ είναι;
Δημοσ.

Έκανα 4 συναλλαγές 15 εως 20 ευρώ από τα προιόντα του αβ που συμμετέχουν στο 25ντάρι και δεν πήρα καμία δωροεπιταγή.

Αρα μάλλον ισχύει το ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά τους και δεν αθροίζει τις συναλλαγές  .

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα το ελέξουν και θα με ενημερώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν δίνει την δωροεπιταγή των 6€ για αθροιστικές συναλλαγές των 25€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ τα ίδια. Πήγα τώρα να συμπληρώσω 11 ευρώ που λείπανε για το 25νταρι αλλά δεν εβγαλε δωροεπιταγή! Εστειλα email... Bλέπουμε...

Επεξ/σία από Kan kai Kan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...