batatoudis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Λοιπόν πήρα 2 σετ (skip_26 + cazoline_750) και ένα pummaro = (8.92+3.18)x2 + 1.28 = 25.48€ - 10€ (κουπόνια livesmart) = 15.48€. Μου έδωσε 450 πόντους. ( 90+30+90+30+10) + 200 = 13.50€. Δηλαδή κόστισαν 1.98€ Α!!! Το skip και το cazoline ήταν 1+1 δώρο. Δηλαδή συνολικά πήρα 4 skip και 4 cazoline... Ευχαριστώ τον Kan kai Kan. Ερώτηση: Όταν λες ότι τα skip και τα cazoline ήταν 1+1 δώρο εννοείς σε δεμένη συσκευασία ή στα δυο που περνάς το ένα δεν χρεώνεται? (αν είναι δεμένη συσκευασία αναρωτιέμαι αν διστάζουν να περάσουν το κουπόνι του livesmart καθώς αναγράφει ότι δεν συδυάζεται με άλλη προσφορά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πήγα μόλις άνοιξε το πρώι στο ΑΒ στην Αγία Παρασκευή. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει καθόλου cazoline 1+1 - μόνο 3 τμχ 1+1 skip (όπου πήρα τα 2). Η σχετική προσφορά όντως δίνει 450 πόντους και έτσι μου έδωσαν 2 εξάευρες και κάπου 60 ακόμα πόντοι. Βρήκα επίσης καλή τιμή τα σπρέι klinex που τα έχει μισή τιμή, μείον το κουπόνι βγαίνουν λίγο πάνω από ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 @batatoudis Υπήρχαν δεμενες συσκευασίας 1+1 δώρο σε cajoline 750ml και σε skip πανίσχυρο μικρό 26μεζ. Δεν περασα κουπόνι αλλά οι πόντοι μετρουσαν... έδωσα 52€ και πήρα 5 6ευρες επιταγές(λογω 25€ αγορών αλλα και έξτρα πόντων) κυριως 1+1 συσκευασίες dove men, cajoline, timotei 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 μπορειτε να διευκρινήσετε λιγο αναλυτικά αυτη την προσφορά στο ΑΒ με τα σκιπ και το καζολιν; μονο 1.5 ευρω κουπονι βλεπω στο καζολιν και 5 ευρω συνδυαστικο...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dispi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 @paylidis χρησ/είς το συνδυαστικό @powerup Πίστευε και μη ερεύνα , κακό κάνει παρά καλό ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αφου με τα δυο κουπονια livesmart βγαινει 15.48€ πως δινει τους 200 ποντους επιπλεον ,αφου θα πρεπει να ειναι πανω απο 25€μετα τις εκπωσεις για να τους παρεις? Τα κουπόνια του Livesmart είναι σαν μετρητά (τουλάχιστο στο ΑΒ). Δεν αφαιρείται η αξία τους από τη συναλλαγή. Γι'αυτό τα θέλουν έγχρωμα, γι'αυτό είναι ονομαστικά, γι'αυτό (υποτίθεται) περιορίζονται σε ένα κατ'άτομο (άσχετο αν ελέγχονται ή όχι στην πράξη τα προηγούμενα). Γι'αυτό και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε προσφορά πρέπει να ξεπεράσεις κάποιο χρηματικό όριο. Το τονίζω όμως. Τα κουπόνια του Livesmart. Λεπτομέρειες και αποδείξεις για τους "άπιστους" στο spoiler Όπως φαίνεται στην απόδειξη, αγόρασα πράγματα αξίας 36,16 με δύο κουπόνια Livesmart των πέντε ευρώ. Στο σύνολο της απόδειξης δε γράφει 26,16 όμως. Πλήρωσα με 50άρικο + 10 ευρώ τα κουπόνια = 60€ και πήρα ρέστα 23,84€ Γι'αυτό το λόγο λοιπόν, ακόμα και με τα κουπόνια, ξεπερνάς το όριο των 25€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elementary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τα κουπόνια του Livesmart είναι σαν μετρητά (τουλάχιστο στο ΑΒ). Δεν αφαιρείται η αξία τους από τη συναλλαγή. Γι'αυτό τα θέλουν έγχρωμα, γι'αυτό είναι ονομαστικά, γι'αυτό (υποτίθεται) περιορίζονται σε ένα κατ'άτομο (άσχετο αν ελέγχονται ή όχι στην πράξη τα προηγούμενα). Γι'αυτό και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε προσφορά πρέπει να ξεπεράσεις κάποιο χρηματικό όριο. ... Για τα εγχρωμα που αναφερεις ειναι τυπικοι με αυτο? Γιατι τα εκτυπωσα ασπρομαυρα (εχω μονο ασπρομαυρο εκτυπωτη) και ετοιμαζομουν να παω.Μην παω και εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Για τα εγχρωμα που αναφερεις ειναι τυπικοι με αυτο? Γιατι τα εκτυπωσα ασπρομαυρα (εχω μονο ασπρομαυρο εκτυπωτη) και ετοιμαζομουν να παω.Μην παω και εχω θεμα Δεν ξέρω, τα έχω πάει πάντα έγχρωμα. Στις οδηγίες του Livesmart λέει να τα εκτυπώσεις έγχρωμα, όμως στους όρους δεν αναφέρει κάτι. Ό,τι και να σου πω, ψέματα θα 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kan kai Kan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ερώτηση: Όταν λες ότι τα skip και τα ήταν 1+1 δώρο εννοείς σε δεμένη συσκευασία ή στα δυο που περνάς το ένα δεν χρεώνεται? (αν είναι δεμένη συσκευασία αναρωτιέμαι αν διστάζουν να περάσουν το κουπόνι του livesmart καθώς αναγράφει ότι δεν συδυάζεται με άλλη προσφορά) Αγοράζοντας ενα skip και ένα cajoline ξεχωριστά μπορείς να δώσεις το κουπόνι του livesmart -5 ευρώ. Το κάθε είδος μπορεί να το βρείς σε προσφορά 1+1 δώρο οπότε διπλό το κέρδος. Για τα εγχρωμα που αναφερεις ειναι τυπικοι με αυτο? Γιατι τα εκτυπωσα ασπρομαυρα (εχω μονο ασπρομαυρο εκτυπωτη) και ετοιμαζομουν να παω.Μην παω και εχω θεμα Ναι, εγώ τουλάχιστον είχα πρόβλημα. Το αστείο είναι οτι η ταμίας πίστευε οτι θα έπρεπε να είναι και ιριδίζοντα και μάζεψε όλες τις προισταμένες απο πάνω της. Προσοχή: Έκανα 3 συναλλαγές 1. Αγορά Skip 8,92 € 2. Αγορά Skip + cajoline 12,10 € -5€ κουπόνι 3. Αγορά Skip + Cajoline 12,10€ -5€ κουπόνι - 6ευρη επιταγή και δεν πήρα τους επιπλέον 200 πόντους ίσως λόγω της 6ευρης , οπότε μη πληρώνετε με τις 6ευρες αλλά με μετρητά. Αν πάρεις προιοντα της ενέργειας αξίας 16,88 επιπλέον θα πάρεις αλλη μια εξαευρη ίσως και δύο ανάλογα τους πόντους των προιοντων που θα αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ: 2 skip + 2 cajoline + 1 jif κρεμα -> 8,92x2 + 3,18x2 + 1,58 = 25,78€ (-10€ κουπόνια) = 15,78€ Πόντοι-> 90x2 + 30x2 +15 + 200 = 455 + (8 πόντοι αγορών για τα 25,78€) = 463 Δηλ στην ουσία τα παραπάνω μου στοίχησαν: 15,78 - 13,89 = 1,89€ Τα κουπόνια μετράνε σα μετρητά όπως φαίνεται στην απόδειξη γιαυτό παίρνουμε και τους 200 πόντους των 25€ Δεμένες συσκευασίες δεν είχε αλλά η υπάλληλος ήταν τόσο τυπική με το κουπόνι και το διάβαζε κανένα πεντάλεπτο που δε νομίζω να δέχοταν το κουπόνι με το 1+1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μία ερώτηση πριν πάω και εγώ στο ΑΒ ,εκτύπωση κουπόνι ένα στο όνομα μου και ένα την γυναίκα θα έχω θέμα στο ταμείο αφού θα περαστούν με ΜΙΑ κάρτα ΑΒ στο ταμειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αυτό που ρωτάς το έχω κάνει αρκετές φορές και έως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα (ειδικά αν είστε και οι δυο παρόντες κατά την αγορά, αν και έχω κάνει και πολλές αγορές μόνος μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) @bfc Γιατί δεν τύπωσες και κουπόνι για το cif για να σου έλθει πιο φθηνά; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από dimigar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά εγώ έχω κάνει περίπου 40 ευρώ αγορές skip cajolin αλλά δεν μου έχουν μπει οι 200 πόντοι. Υποψιαζομαι ότι φταίει η προσφορά που έχω λάβει με sms(με 80€ σε ένα μήνα επιστροφή 6€). Θα τους τηλεφωνήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 @bfc Γιατί δεν τύπωσες και κουπόνια για το gajoline και το jif για να σου έλθει πιο φθηνά; Το jif -0,50 μου ξέφυγε. Το cajoline -1,50 δε ξέρω αν θα το δεχότανε από τη στιγμή που είχα του κουπόνι -5€ skip+cajoline. edit: Στο κουπόνι λέει το εξής: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Mε την αγορά μίας συσκευασίας Skip Πανίσχυρο Υγρό 26 μεζ και Cajoline 750ml*, θα έχετε μειωμένη τιμή κατά το αναγραφόμενο ποσό. *Ισχύει για όλες τις συσκευασίες, Skip Πανίσχυρο Υγρό 26μεζ. και Cajoline 750ml Το κουπόνι αυτό δεν συνδυάζεται με άλλο κουπόνι ή με άλλη προσφορά και δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με μετρητά. Επιτρέπεται η εξαργύρωση μόνο ενός κουπονιού για την αγορά του προϊόντος που αναγράφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις