Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην Εκο με κάθε συναλλαγή παίρνετε κόμικ με επιπλέον 1€

τι κομικ ξερουμε?

Έχω ήδη πάρει εδώ και μέρες 35 τεμάχια.

Από το τεύχος 200 ξεκιναει έως το 303 δίνουν.

Δεν ισχύει για όλα τα πρατήρια μόνο σε επιλεγμένα.

πολύ ενδιαφέρον

:)

εδώ η ανακοίνωση (που δεν λέει τίποτα)

και εδώ τα πρατήρια

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 4 Noxzema που πήρα απ'τον Βερόπουλο τον Μάρτιο (με 0.80€ το ένα)... έφαγαν πέταμα. :mad:

Δε ξέρω αν φταίει η σύνθεση τους ή αν βρίσκονταν στα ράφια για 2-3 χρόνια... αλλά άφηναν ασπίλες στις μπλούζες.

Με Neutro Roberts, Nivea, Rexona και Dove, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

πολύ ενδιαφέρον

:)

εδώ η ανακοίνωση (που δεν λέει τίποτα)

και εδώ τα πρατήρια

Με 1.9ε παίρνεις καινούργιο mickymouse.Μάλλον ξεστοκαρει η εταιρία που έχει αγοράσει το στοκ από τον χρεωκοπημενο τερζοπουλο.Δεν υπαρχει κατι συλλεκτικο σε αυτη και καλα συλλογη.I ll pass.

Τα 4 Noxzema που πήρα απ'τον Βερόπουλο τον Μάρτιο (με 0.80€ το ένα)... έφαγαν πέταμα. :mad:

Δε ξέρω αν φταίει η σύνθεση τους ή αν βρίσκονταν στα ράφια για 2-3 χρόνια... αλλά άφηναν ασπίλες στις μπλούζες.

Με Neutro Roberts, Nivea, Rexona και Dove, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Kαι σε μενα αφηνουν ασπριλες. Κανονικα ΔΕΝ ειναι αποσμητικα αλλα ειναι για τον ιδρωτα και γι'αυτο εχουν μεσα αυτη την πουδρα η οποια λερωνει τα ρουχα. Πρεπει να εφαρμοζεται απευθειας στο δερμα και οχι πανω απο τα ρουχα.

Τωρα ισως οι αλλες μαρκες που αναφερεις να μην εχουν τοσο πουδρα ή και καθολου, δεν ξερω.

είναι ανάλογα την σύστασή τουσ παιδιά.

Φοράω χρόνια τα nivea roll on και δεν άφηναν σημάδια στα ρούχα ποτέ.

μια φορά πήρα dove ανδρικό και όλες οι άσπρες μπλούζες μου έκαναν κιτρινίλες στην περιοχή της μασχάλης.

με το που το έκοψα και ξαναάρχισα το nivea αγόρασα και καινούριες άσπρες μπλουζες και δεν έχουν το παραμικρό σημάδι....\

Για αυτό και τότε με την προσφορά του pockee στα nivea αγόρασα καμιά 20αριά τεμάχια....

• Like 1

Ερωτηση saltjon:

16 Ιουλ, 19:09 EEST

Δεν ξέρω τι ακριβως κάνετε αλλά ορισμένα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο διαυγή ,π.χ εχθες το κουπονι των syoss δεν εμφάνιζε την παρένθεση δεν ισχύει για τα market in (έχω screenshot για του λόγου το αληθές) .Αν κάθε φορά αφαιρείτε κάποια κατάστημά αυτό δεν είναι δίνω κουπόνια για φθηνές αγορές αλλά κατευθύνω την αγορά προϊόντων από συγκεκριμένα καταστήματα,αλλά όπως λέει ο σοφός λαός εμείς σας ανέβασαμε εμείς θα σας κατεβάσουμε.
http://s1373.photobucket.com/user/saltjon/media/ScreenShot_20160715173821_zpsix4c8s9j.png.html

Απάντηση pockee:

Vasia Dokorou (Pockee)

18 Ιουλ, 12:24 EEST

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,

Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σας. Η εξαίρεση κάποιων αλυσίδων δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, αλλά γίνεται έπειτα από προγραμματισμούς των εταιριών που διανέμουν τα προϊόντα. Εμείς στο Pockee κάνουμε συνεχώς προσπάθειες για να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστό από τις αγορές σας στα super market. Όσο μεγαλύτερη είναι η υποστήριξη σας, τόσο καλύτερες προσφορές μπορούμε να διεκδικούμε. 

Σχετικά με τα προϊόντα Syoss από τις 14/7 που είναι σε προσφορά δεν ισχύουν για αγορές σε Market In, η σελίδα ενημερώθηκε αμέσως μόλις άνοιξε το κουπόνι και θα το βλέπατε με μία ανανέωση. Ωστόσο επειδή δεν είδατε την εξαιρούμενη αλυσίδα, αν έχετε συμπεριλάβει το προϊόν σε κάποια συναλλαγής σας 14/7 ή 15/7, μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη σας με μία φωτογραφία ώστε να επιβεβαιώσουμε το προϊόν.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Φιλικά,
Βάσια από την ομάδα του Pockee 210 3007070

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...