Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τους ρακετόβιους στο Μαρινόπουλο

έχει και προσφορά στα μπαλάκια Tretorn plus (4αδα) στα 3,60..

τα είχα πάρει πέρσι στα 15€

http://www.e-tennis.gr/balls/by-brand/tretorn/tretorn-plus-4-ball-set.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εαν εχεις ορεξη να κατεβεις λιγο νοτια στον Αλιμο και σημερα ειχε αρκετες μπαλες, ποδοσφαιρου, μπασκετ, βολευ. Δεν ξερω ομως τυπους και χαρακτηριστικα, ολες μπαλες τις βλεπω.

Πηρα ενα τηγανι 28cm μαρκας fest, ειναι τοσο τραγικα τηγανια; Η αληθεια ειναι οτι κοιταζα ιδιο μεγεθος Tefal hard titanium με πανω απο 30 αλλα ειπα ας δοκιμασω με 6ευρω το fest.

Επειδή είπες για Fest. έχει και κουπόνια στο pockee για τα τιγάνια Fest.τσέκαρε το.

Επιπλέον σήμερα ως δια μαγείας μου εμφανιστηκαν κουπόνια για τα syoss -1.50€ τα οποία όμως δεν ισχύουν για τα market IN

• Like 3

Εκτακτο!μολις ειδα στο site μαρινοπουλου!50% ειδη αυτοκινητου,ειδη οικιακης χρησης(εξαιρουνται χαρτικα,φιαλιδια υγραεριου,υλικα συσκευασιας τροφιμων),επισης 50% ποδηλατα,λευκα ειδη και πετσετες θαλασσης,ειδη μπανιου,ταπετα εξοδου,χαλια,χρωματα,φωτιστικα,εσωρουχα,καλτσες,αξεσουαρ,καπελα,παρεο,τσαντες θαλασσης,επιπλα δρομεας.παιδια ηρεμα προβλεπω χαμο!!!

χαμός σε τι ? τα είδη αυτοκινήτου ελάχιστα, τα ποδήλατα δεν δουλεύουν ταχύτητες χαλασμένα πετάλια (κρατάς σκελετό, ρόδες με τα λάστιχα και αλλάζεις όλα τα άλλα,σασμάν ταχυτήτων,χειριστήρια ταχυτήτων, πετάλια,σέλα, μανετες φρένων με ποιοτικότερα ) μονο οικιακά είδη. 

Επειδή είπες για Fest. έχει και κουπόνια στο pockee για τα τιγάνια Fest.τσέκαρε το.

Επιπλέον σήμερα ως δια μαγείας μου εμφανιστηκαν κουπόνια για τα syoss -1.50€ τα οποία όμως δεν ισχύουν για τα market IN

το λέει πουθενά αυτό? γιατί τα έχει προσφορά το market IN 2,50 . Μάλλον έτσι θα το πάνε από δω και πέρα όπου θα υπάρχει προσφορά δε θα ισχύουν.

• Like 1

αν μπεις μεσα στην εφαρμογή και επιλέξεις το κουπόνι για να δεις πληροφορίες βγάζει από κάτω ότι ''ισχύει σε 20 αλυσίδες'' και σου δείχνει ποιές είναι αυτές.Μέσα σε αυτές δεν είναι τα Market in ακριβώς επειδή τα έχουν σε προσφορά.Δεν μου άρεσε αυτό πάντως...

• Like 2

αν μπεις μεσα στην εφαρμογή και επιλέξεις το κουπόνι για να δεις πληροφορίες βγάζει από κάτω ότι ''ισχύει σε 20 αλυσίδες'' και σου δείχνει ποιές είναι αυτές.Μέσα σε αυτές δεν είναι τα Market in ακριβώς επειδή τα έχουν σε προσφορά.Δεν μου άρεσε αυτό πάντως...

Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τον ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ. Έχει τα αφρόλουτρα Fa 1+1 δώρο (όχι δεμένη συσκευασία) αλλά το κουπόνι του Pockee για τα Fa (2 ευρώ) δεν ισχύει, καθώς είναι η μόνη αλυσίδα που δεν περνάει... (ισχύει σε 22 αλυσίδες)

• Like 1

Οδοντόκρεμα theramed 2in1 original ή whitening power 75ml στα ok markets απο 2.35 -40% στα 1.39  -1.30 απο pockee παει στα 0.09 η μια

και αποσμητικά σπρέι ρολ-ον φα 2,38 -1,50 

Σκλαβενιτης σημερα για το γυναικειο φυλο

Σερβιετες libresse 2,18€-1,10€ εκπτωση-1€ απο pockee=8 λεπτα τελικη τιμη

Diadermine γαλακτωμα 5€-2€ εκπτωση-1,50€ pockee=1,50 ευρω τελικη τιμη

Diadermine κρεμα ημερας 14,47€-6€ εκπτωση- 5€ pockee=3,47€ τελικη τιμη.

δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανένα και αυτό που βλέπω να γίνετε είναι να κόβουμε και το Pockee.(εγώ για τις πρόσφορες τις διπλές ζούσα πάει και αυτό)

• Like 2

2,18€ τα αποσμητικά Fa τα βλεπω στο φυλλάδιο τους

είναι και τα σπρέι που έχουν άλλη τιμή και άλλη τα ρολ-ον δεν θυμάμαι με ακρίβεια

Σε μένα δεν γράφει ότι τα syoss δεν ισχύουν στα market-in

• Like 1

τα syoss ηρθαν στην κοπελα στο εμαιλ σε εμενα τπτ..εχω την εντυπωση πως μας εχουν παρει χαμπαρι με το ποκι γιαυτο πλεον βαζουν επιλεκτικα προσφορες(βλεπε syoss και μαρκετ ιν)

^

Tο pockee μάς έχει πάρει χαμπάρι εδώ και μήνες, αλλά σκασίλα τους. Αυτοί βγάζουν κέρδος ανάλογα με τα κουπόνια που θα πουλήσουν.

Το θέμα είναι πότε αντιλαμβάνονται οι εταιρίες την χασούρα τους. Η P&G άργησε αλλά στο τέλος κατάλαβε ότι μοίραζε τζάμπα οδοντόκρεμες, αφρούς, απορρυπαντικά και σερβιέτες. H Colgate την κοπάνησε γρήγορα, μόλις διαπίστωσε πως μοίραζε τζάμπα τα Ava.

Η Henkel που μπήκε πρόσφατα στο pockee, απέτρεψε τις συνδιαστικές προσφορές... είτε εξαιρώντας διάφορα μάρκετ που έχουν τα προϊόντα με 50% έκπτωση... είτε μειώνοντας τις εκπτώσεις στο 30% απ'το 50% που έβγαιναν συνήθως (πχ Syoss - Mασούτης).

Είτε το τμήμα marketing κατασκόπευσε το forum και έπραξε αναλόγως ή απλά έκαναν σωστά τη δουλειά τους και έπραξαν το αυτονόητο.

Δεν είναι δυνατόν το πανηγύρι να κρατήσει για πάντα. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε εγώ στοκάρω λες κι έρχεται κατοχή. :lol:

• Like 4

Αν κάποιος φίλος έχει εντοπίσει απόθεμα σε δερμάτινες μπάλες μπάσκετ - όχι τις πλαστικές - σε οποιοδήποτε carrefour της Θεσσαλονίκης,ας ενημερώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...