aod999 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Απο carrefour αλιμου live υπαρχει πραγμα ακομα και τωρα. Και μπασκετ και βολλευ και ποδοσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sy.p.hon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στο carrefour στο πάρκο τριτση στους αγίους αναργυρους έχει καμία 40αρια μπάλες μπάσκετ ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 My Market - Βερόπουλος 14/7 - 16/7 -Amstel 4x500ml 2+1 δώρο (5,12€ για τις 3 συσκευασίες) Φίλε μου μπορείς να το ξανατσεκάρεις αυτό;H τιμή που γράφεις πρέπει λογικά να αφορά μία τετράδα,άρα πρέπει να βγαίνει 10,24 οι τρεις τετράδες με την προσφορά. Αν όντως ισχύει το 5,12 για 12 μεγάλα κουτάκια,νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aod999 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και αμπελοκηπους εχει και τη δερματινη τ μπασκετ στα 8.70 Και αμπελοκηπους εχει και τη δερματινη τ μπασκετ στα 8.70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μπορείς να το ξανατσεκάρεις αυτό;H τιμή που γράφεις πρέπει λογικά να αφορά μία τετράδα,άρα πρέπει να βγαίνει 10,24 οι τρεις τετράδες με την προσφορά. Αν όντως ισχύει το 5,12 για 12 μεγάλα κουτάκια,νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει ever ^ Όντως 5.12 είναι η 1 συσκευασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πάντως stay tuned με το carrefour Μ είπε η ταμιας η στο τέλος αυτής ή στην Αρχή της άλλης εβδομάδας θα βάλουν τεράστια έκπτωση σε είδη αυτοκινήτου και σε χρώματα και τέτοια ώστε να ξεστοκαρουν σιγά σιγά να έρθει καινούργιο εμπορευμα. Από παρασκευή μάλλον στα Carrefour 50% σε όλα τα Είδη Σπιτιού,Αυτοκινήτου(μπορεί και 70% δεν ξέρω σίγουρα ) ^ Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Πριν μερικούς μήνες πέρασε συνδιαστικά τηλεοπτική προσφορά Άλφα 4x500 -40% και κουπόνια Trush&Use. Αχ..... τι μου θύμησες 1,7 ευρώ τελική σε 4x500ml ΑΛΦΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το κακό είναι ότι τα περισσότερα τα καλά κομμάτια τα καβατζωνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Πολύ κακό αυτό βέβαια! Ακόμα κ πολύ πρωί να πας δεν βρίσκεις τα πολύ καλα κομμάτια. Πχ τώρα μ είδη σπιτιού θα έχει καλές χύτρες,κουταλες,τηγανια με καλές μάρκες κ.α και θα τα πάρουν όλα τα καλά πρώτα οι υπάλληλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το κακό είναι ότι τα περισσότερα τα καλά κομμάτια τα καβατζωνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Πολύ κακό αυτό βέβαια! Ακόμα κ πολύ πρωί να πας δεν βρίσκεις τα πολύ καλα κομμάτια. Πχ τώρα μ είδη σπιτιού θα έχει καλές χύτρες,κουταλες,τηγανια με καλές μάρκες κ.α και θα τα πάρουν όλα τα καλά πρώτα οι υπάλληλοι Ας τα πάρουν, απολυόμενοι είναι, ας χαρούν κι αυτοί μια τελευταία φορά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Σωστό κ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μιας και αναφερθηκε το Vodafone με τα burger να σημειωσω οτι εαν παρετε καρτα CU ειναι ακομη καλυτερη η προσφορα.Καταρχας καρτα δωρεαν βρισκουμε απο μεγαλα εμπορικα κεντρα ειναι διασπαρτοι ανθρωποι της Vodafone που δινουν δωρεαν καρτες. Την φορτωνεται με 5 ευρω που εχουν ισχυ για 3 μηνες και με 0,20€ το μυνημα εχετε καθε εβδομαδα κωδικο για δωρεαν burger. Η προσφορα ισχυει καθε μερα, και το ΠΣΚ. Για διανομη στο σπιτι η για φαγητο στο εστιατοριο.http://www.cu-around.gr/offer/Simply-BurgersΕπισης στο ιδιο καρτοπρογραμμα εχει δωρεαν το δευτερο εισητηριο για ταξιδι με πλοιο, ισχυει μονο για εισητηρια επιβατων. Για το αυτοκινητο υπαρχει η καρτα SeaSmile η οποια βγαινει στο μεσα καραβι. Εκ των υστερων υπολογισα οτι με συμφαιρε να κανω αγορα ενα εισητηριο παιδικο για μια πολυ μικρη αποσταση πχ Παρο-Ναξο περιπου 5€ και αφου περασει η ημερομηνια του υποτιθεμενου ταξιδιου μπορει να γινει εγγραφη και εκδοση καρτας SeaSmile ηλεκτρονικα απο την σελιδα, για να βγει η καρτα θελει ημερομηνια ταξιδιου που εχει γινει και αριθμο κρατησης. Με την καρτα αυτη εχεις εκτπωση στο κοστος του αυτοκινητου -30%http://www.cu-around.gr/offer/blue-star-ferries 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μπορείς να το ξανατσεκάρεις αυτό;H τιμή που γράφεις πρέπει λογικά να αφορά μία τετράδα,άρα πρέπει να βγαίνει 10,24 οι τρεις τετράδες με την προσφορά. Αν όντως ισχύει το 5,12 για 12 μεγάλα κουτάκια,νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει ever Ισχύει αυτό που έγραψες...10,24€ για τις 12 μισόλιτρες amstel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μολις γυρισα απο Carrefour στο City Gate Θεσσαλονικης ( Γιαννιτσων με Κωλλετη ). Για οποιον Θεσσαλονικιο ενδιαφερεται, εχει πολλες δερματινες μπαλες μπασκετ ακομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδιά χαίρομαι που φέτος θα παίξουμε μπασκετάκι!!!! Αν και πρώτος το είδα πήρα μόνο μία (ίσως να έπρεπε να πάρω δύο για κανένα δώρο) Εφόσον πήραμε όλοι μία δύο είναι καλό για όλους Ευχαριστω πολυ για την επισημανση της προσφορας! Θα ηθελα να ηξερα βεβαια ποσοι απο οσους πηραν την μπαλα θα την χρησιμοποιησουν πραγματικα και δεν θα την αφησουν να σαπιζει σε καμια αποθηκη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχει ακόμα στο καρφουρ Αλεξάνδρας, Κηφισίας, ξεφουσκωτες, Κάτω Κάτω στο ράφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τι κάνεις τέτοια ώρα εκεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις