patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 προφανως, εφοσον: edit: Στο ΑΒ Touchpoint, έχει βγει νέο παιχνίδι "Γνώσεων" που παίρνετε μέχρι και 100 πόντους αν απαντήσετε σε 6 ερωτήσεις.. Δεν πρόσεξα πότε λήξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κι εμένα εμφανίστηκαν κουπόνια -1.50ευρώ για Syoss σαμπουάν 750ml και Syoss μάσκα μαλλιών 200ml (ως 13/7) αλλά μόνο στον 1 από τους 2 λογαριασμούς (δε ξέρω με τι κριτήρια). Οι Syoss μάσκες μαλλιών στο Market In βγαίνουν (με επιφύλαξη) 5.80 - 45% = 3,19 - 1.50 ≈ 1,69 ούτε στις αδελφής μου τον λογαριασμό δεν εμφανίστηκαν τα fa k syoss μάλλον λόγω επιθέτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Από το καινούριο φυλλάδιο της Προμηθευτικής που ισχύει από 12/7-9/8 - Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ Π.Ο.Π. άλμη 400gr από 4,73€ στα 4,02€ -0,60 από pockee πάει τελική στα 3,42€/τεμ. - Φέτα ΧΩΡΙΟ σε vacuum 400gr από 4,65€ στα 4,19€ -0,60 από pockee πάει τελική στα 3,59€/τεμ. - Harmony 1% ΜΕΒΓΑΛ σε διάφορες γεύσεις 2+1δώρο από 2,67€ στα 2,27€ -0,40 από pockee πάει τελική στα 1,87€/τεμ. - Παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος ΜΕΒΓΑΛ 220gr από 0,90€ στα 0,77€ -0,20 από pockee πάει τελική στα 0,57€/τεμ. - Μακεδονίτικο Στριφτάρι τυρί ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 850gr από 5,49€ στα 4,12€ -1,50€ από pockee πάει τελική στα 2,62€/τεμ. - Mini Calzone Classic KANAKI 450gr από 3,84€ στα 2,69€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,69€/τεμ. - Σαλάτα καλαμποκιού ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 450gr από 2,95€ στα 2,21€ -0,80€ από pockee πάει τελική στα 1,41€/τεμ. - Πατάτες κλασικές ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1000gr από 2,78€ στα 2,09€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,09€/τεμ - ΜΠΛΕ Λεμονάδα 4x330ml από 1.73€ στα 1.30€ -0,40€ από pockee πάει τελική στα 0,90€/τεμ - Αλουμινόχαρτο VILEDA 25m από 2,54€ στα 2,03€ -0,50€ από pockee πάει τελική στα 1,53€/τεμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κάτι παίζει με τα κουπόνια του ποκι,σε ερώτηση μου γιατί δεν εμφανίζονται κουπόνια syoss η απαντηση: Vasia Dokorou Τα προϊόντα syoss δεν είναι σε προσφορά για τη νότια Ελλάδα ΕΓΩ: Η Αθήνα είναι στην βόρεια Ελλάδα? Vasia Dokorou Από τη στιγμή που δε βλέπετε κουπόνι για το προϊόν, δε μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποια προσφορά ΕΓΩ: εννοείτε αλλά γιατί δεν εμφανίζετε σε μένα ενώ υπάρχει σε άλλους και το fa και το syoss στην ίδια περιοχή αυτό θέλω να μου εξηγήσετε. Γιατί όχι σε μένα ποια τα κριτήρια?Αυτό θέλω να μάθω Vasia Dokorou Το fa εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες ΕΓΩ:Το fa αφρόλουτρο ναι, το fa αποσμητικό η ρολ-ον μόνο σε κάποιους όπως και το syoss περιμένω ακόμα να μου απαντήσουν. θα έλεγα να κάνουν και άλλοι την ίδια ερώτηση για να δουν ότι και εμείς αντιλαμβανομαστε τους λάκκους στις φάβες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Σχετικα με τα syoss και τα fa θα ηθελα να πω οτι τα εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο στο pockee , νομιζω πανω απο 15 μερες γιατι εψαχνα προσφορα για nivea αντιηλικιακα.Τωρα αν η προσφορα ισχυει για νοτια ή βορεια ελλαδα τι να πω:ειμαι βορεια συχνα παω νοτια και τα κουπονια του pockee ειναι σταθερα εκει... μηπως να κανατε μια ενημερωση στην εφαρμογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ουτε στο site δείχνει syoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandrak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κάτι παίζει με τα κουπόνια του ποκι,σε ερώτηση μου γιατί δεν εμφανίζονται κουπόνια syoss η απαντηση: Vasia Dokorou Τα προϊόντα syoss δεν είναι σε προσφορά για τη νότια Ελλάδα ΕΓΩ: Η Αθήνα είναι στην βόρεια Ελλάδα? Vasia Dokorou Από τη στιγμή που δε βλέπετε κουπόνι για το προϊόν, δε μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποια προσφορά ΕΓΩ: εννοείτε αλλά γιατί δεν εμφανίζετε σε μένα ενώ υπάρχει σε άλλους και το fa και το syoss στην ίδια περιοχή αυτό θέλω να μου εξηγήσετε. Γιατί όχι σε μένα ποια τα κριτήρια?Αυτό θέλω να μάθω Vasia Dokorou Το fa εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες ΕΓΩ:Το fa αφρόλουτρο ναι, το fa αποσμητικό η ρολ-ον μόνο σε κάποιους όπως και το syoss περιμένω ακόμα να μου απαντήσουν. θα έλεγα να κάνουν και άλλοι την ίδια ερώτηση για να δουν ότι και εμείς αντιλαμβανομαστε τους λάκκους στις φάβες . Και εμένα μου απάντησαν το ίδιο που ρωτησα το πρωί! Από που βλέπουν το βόρεια /νότια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και εμένα μου απάντησαν το ίδιο που ρωτησα το πρωί! Από που βλέπουν το βόρεια /νότια ? Τραβάει την τοποθεσία από το κινητό.Αν δεν κάνω λάθος όταν κατεβάζεις την εφαρμογή σου ζητάει να έχει πρόσβαση σε μια σειρά από ρυθμίσεις μια από αυτές είναι η τοποθεσία ή κατι σχετικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 παραμύθια της χαλιμας ,η γυναικά μου δεν μένει βόρεια Ελλάδα άλλα και η/ο helena_n . Κάτι άλλο παίζει. Εν το μεταξύ ακόμα να μου διευκρινίσουν γιατί δεν εμφανίζονται σε μένα ,αλλά ούτε πρόκειται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Συγνωμη εαν εχει ξαναειπωθει, τα δεμενα fa με ξεχωριστο barcode και τελικη τιμη στο ταμειο καπου 5,5€ τα περναει το pockee; Δυστηχως εκει που το ειδα δεν ειχα κινητο για να ελεγξω τον γραμμωτο κωδικα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) ^ Όχι, δεν περνάνε τα δεμένα. Σχετικά με Syoss-Pockee B. Ελλάδα μένω. Το Syoss εμφανίζεται σε 1/2 λογαριασμό. Η αδερφή μου μένει Αθήνα κι η προσφορά εμφανίζεται σε 1/3 λογαριασμό. Τα κριτήρια δεν είναι ούτε ονομαστικά ούτε γεωγραφικά. Πιστεύω πως η προσφορά ενεργοποιείται εντελώς τυχαία... όπως συμβαίνει και με διάφορα promo codes. Αυτο με το παιχνιδι γνωσεων ειναι καποιου ειδους προσφορα που εχει σχεση με το θεμα; Δεδομένου ότι οι 100 πόντοι αντιστοιχούν σε 3€ και οι περισσότεροι που ψωνίζουμε στον Βασιλόπουλο έχουμε πάνω από 1 κάρτα... τότε όχι δεν είναι προσφορά, αλλά καθαρό άκοπο εισόδημα. Μαρινόπουλος 11/7 - 13/7 - Βρεφικές πάνες -30% (με κάρτα Carefour) - Προϊόντα γυναικίας υγιεινής -30% (με κάρτα Carefour) - Οδοντόβουρτσες, νήματα και στοματικά διαλύματα -30% (με κάρτα Carefour) - Φέτα Τριπόλεως Μικρός Βοσκός 6,49/kg - Φέτα Μπάσδρας 6,49/kg - Λευκό Τυρί Αγελαδικό Τρικάλων 4,29/kg - Γραβιέρα Αγελαδινή Ροδόπη 7.99/kg - Κεριά citronella -20% Μαρινόπουλος 11/7 - 16/7 - Πετσέτες θαλάσσης - 20% Μαρινόπουλος 11/7 έως 30/8 - Bραστήρας, σεσουάρ, πολυκόφτης multi, σίδερο, λεμονοστίφτης, σαντουιτσιέρα, ηλεκτρονική ζυγαριά 9.99 - Είδη ένδυσης και υπόδησης (ανδρικά, γυναικεία παιδικά) - 50% (εξαιρούνται οι σαγιονάρες) - Σαγιονάρες - 30% (εξαιρούνται όσες έχουν αρχική τιμή 1.49 & 1.99) - Έπιπλα κήπου, καλοκαιρινά παιχνίδια και είδη camping - 70% Tην επόμενη βδομάδα, μάλλον θα βγουν προσφορά οι τοίχοι και τα πατώματα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από helena_n 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 900 σελιδούλες αισίως...με το καλό να τις χιλιάσουμε! ΑΒ 11/7 - 12/7 -20% σε όλους τους χυμούς(με την κάρτα ΑΒplus) -20% σε όλα τα τυριά του τοστ,χύμα και τυποποιημένα(με την κάρτα ΑΒplus) -Ελληνικά ροδάκινα 0,85€/κιλό ΑΒ 11/7 - 17/7 -Λαβράκι υδατοκαλλιέργειας(χύμα) 7,85€/κιλό -45% στα ζυμαρικά Μέλισσα (εξαιρείται η σειρά Χρυσή επιλογή) -Φέτα Π.Ο.Π. Τριπόλεως 5,59€/κιλό -50% στα δημητριακά και τις μπάρες Kellogg's special K -40% στις οικονομικές συσκευασίες σερβιέτες Always -50% στα συμπυκνωμένα μαλακτικά Soupline -50% σε όλα τα προϊόντα Carroten -45% σε όλα τα προϊόντα Pantene Μασούτης 11/7 - 13/7 -20% σε όλα τα ελληνικά ροδάκινα -20% στα συσκευασμένα προϊόντα Κολιός -40% στα αναψυκτικά Ήβη, 7UP 1,5 Λίτρου και στις πλαστικές φιάλες 330ml Ήβη, Pepsi -50% στις οικονομικές συσκευασίες σερβιέτες και στα σερβιετάκια Every Day -45% σε όλες τις πάνες Babylino και στις μονές συσκευασίες μωρομάντηλα Babylino, Babycare -40% σε όλα τα μαλακτικά Quanto *Με την έκδοση κάρτας Μασούτης visa Eurobank,δώρο 40€ για αγορές από τα καταστήματα Μασούτης.Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν στα καταστήματα Μασούτης,Eurobank και στο δίκτυο Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 1/7 έως 30/7. My Market - Bερόπουλος 11/7 - 13/7 -Φρέσκο ελληνικό γάλα Ροδόπη πλήρες ή ελαφρύ,1 λίτρου 0,90€ -Οικογενειακά παγωτά Best Price 2 λίτρων 2,10€ -Όλοι οι χυμοί Alta Gusto 1 λίτρου 0,69€ -40% στα καθαριστικά πατώματος 1 λίτρου, στις αντλίες και στα πανάκια γενικού καθαρισμού Klinex Αύριο ξεκινούν και επισήμως οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. thx χτύπησα 5 πακέτα δημητριακά στα 2 και κάτι ευρώ ενω τα κλασικά ήταν 1,5€.... πολύ καλή τιμή για Kellogg's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 thx χτύπησα 5 πακέτα δημητριακά στα 2 και κάτι ευρώ ενω τα κλασικά ήταν 1,5€.... πολύ καλή τιμή για Kellogg's πως το έκανες αυτό? το special K classic 375gr βγαίνει στα 1,66€ και το 500γρ στα 2€. οι αλλες γευσεις πολύ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinderas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 λαθος ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALekzUnder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξέρετε αν έχει πουθενά Μαρινόπουλο με έπιπλα κήπου στην Αθήνα κοντά ή να μην κάνω τον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις