Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα ο μαρινόπουλος έχει -20% στα αφρόλουτρα,Επομένως κερδίζεις 1€ από εκει και πάει στα 4€ -2€ απο pockee παει τελική 2€/τεμ. όχι τσάμπα αλλά καλή τιμή για 750ml επώνυμο αφρόλουτρο.

Το κοίταξα το πρωί και όντως έτσι είναι.Αλλο όμως ειναι να δίνεις 2 ευρώ και άλλο να αγοράζεις και να περνεις και ρέστα :) :)

Πέρα από την πλάκα 2 ευρώ (για προϊόν με κουπόνι)δεν τα δίνω αφού με τα ίδια λεφτά 1.99 ευρώ περνώ από Μασουτη το δικό τους αφρόλουτρο 1λιτρου (ανδρικό άρωμα κλπ)

Θα περιμένω και της προσφορές της πέμπτης μήπως και βγει κανένα 50% στα Fa.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ο Γαλαξίας έχει ένα + ένα στα 4,80 ευρώ περίπου.Αλλα πως περνάμε το κουπόνι pockee αφού γράφει δεν κάνει για πολύσυσκευασία.Θα έχω προβλημμα με την απόδειξη σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είναι 1+1 μεμονομένα προιόντα από το ράφι με το δικό του barcode το καθένα. Αν είναι δεμένα δεν γίνεται.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2

Στο Mymarket που εχει τις πορτοκαλαδες Ολυμπος 500ml 1+1 δωρο, δεν ειναι δεμενες αλλα στην αποδειξη τις γραφει σαν 2 και οχι μια μια, σαν συνεπεια το ποκι δεν τις δεχεται

Κάτι πήρε το μάτι μου για μοσχαρίσιο κιμά με 5.95 στα ΕΛΟΜΑΣ. Αν πέσετε πάνω στη διαφήμιση σήμερα, ενημερώστε... γιατί πολλές φορές αργούν να αναρτήσουν τις προσφορές στη σελίδα τους.

Όσοι έχετε κοντά σας Pizza Fan (Παραλαβή απ'το κατάστημα):

- Mαργαρίτα 6κομμάτια 1,95

- Όλες οι υπόλοιπες πίτσες 6κομμάτια 2.50

Κάτι πήρε το μάτι μου για μοσχαρίσιο κιμά με 5.95 στα ΕΛΟΜΑΣ. Αν πέσετε πάνω στη διαφήμιση σήμερα, ενημερώστε... γιατί πολλές φορές αργούν να αναρτήσουν τις προσφορές στη σελίδα τους.

Για την πίτσα φαν να αναφέρω οτι είναι η picolla ( αρκετά μικρή ) όπως λέει και η λέξη .

Πόσο μεγάλη απάτη να χρησιμοποιησουν μια λέξη που δεν είναι ελληνική για να προσδιορίσουν το μέγεθος της πίτσας .

• Like 3

προσωπικα απο τις αλλες μεγαλες εταιρίες προτιμω την pizza fan (εχει καλη γευση).

προσωπικα 2 "πικολες" με χορτασαν οσο 1 κανονικη... ψιλο συμφερουν, ειδικα αν θες να φας διαφορες γευσεις!

• Like 3

προσωπικα απο τις αλλες μεγαλες εταιρίες προτιμω την pizza fan (εχει καλη γευση).

προσωπικα 2 "πικολες" με χορτασαν οσο 1 κανονικη... ψιλο συμφερουν, ειδικα αν θες να φας διαφορες γευσεις!

Επειδή τη δοκίμασα την προσφορά, η γέμιση που έχουν οι μικρές σε σχέση με τη μεγάλη-κανονική δεν έχουν καμία σχέση, σχεδόν μισή, πιο πολύ ζύμη τρως και χορταίνεις! Τώρα για το θέμα γεύσης είναι υποκειμενικό, εμένα μου άρεσε(το κανονικό μέγεθος βέβαια). Έχει και στις κανονικές προσφορές πάντως για take away και μέσω της εφαρμογής click delivery(android, 50% για αρκετές γεύσεις)

• Super Moderators

Μας πληρώνουν 1.95 και 2.50 δλδ? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...