Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι σε 30 λεπτα μπορει να χασει την οραση της..δεν παιζουμε με τα ματια !

Εαν λενε οτι εχουν προστασια UV τοτε εχουν προστασια UV. Δεν ειναι και τοσο φοβερα ακριβο φιλτρο πια.

Στο design και στην ποιοτητα κατασκευης σκελετου, εφαρμογης μπορει να μην ειναι καλα...

Εννοείται πως η περιγραφή είναι αληθής κι έχουν προστασία UV. Το θέμα είναι αν θα μπορείς να τα φοράς για ώρες χωρίς να ζαλίζεσαι (λόγω φτηνής ποιότητας του φακού) και χωρίς να χαλάς τα μάτια σου και να μπερδεύεις τον εγκέφαλο εν αγνοίαν σου. Με εξαίρεση ένα thread σε άλλο forum προ πενταετίας, δε βρήκα πουθενά reviews παγκοσμίως. Το κλείνω εδώ το θέμα γιατί καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει το ρίσκο να χαλάσω τα μάτια μου, για να γλυτώσω 100ευρώ.

Σχετικά με τα γιαούρτια Όλυμπος... στο κάτω μέρος της σελίδας γράφει:

"Η METRO ΑΕΒΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των αναφορών τρίτων σε τιμές των προϊόντων στα καταστήματά της σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης και προώθησης, διαδικτυακό ή έντυπο κλπ που δεν της ανήκει".

Eφόσον η ιστοσελίδα γράφει © 2016 ΜETRO AEBE, τότε ουσιαστικά δεσμεύονται για την ακρίβεια των τιμών και οφείλουν να σας δώσουν τα γιαούρτια με 50% έκπτωση απ'τις 30/6 ως τις 2/7 αν το ζητήσετε. :P

Σήμερα μού έτυχε παρόμοιο περιστατικό στον Γαλαξία, όπου είδα καρτελάκι 4.00€ στα Ανταλλακτικά Gillette Venus (4τμχ), αντί για 8.00. :shock:  Είπα στην ταμία να μου δώσει 4 πακέτα (μόνο τόσα είχε στο display :-D ), και μαζί με τα υπόλοιπα ψώνια που πήρα βγαίνει σύνολο 16.00€ παραπάνω απ'ότι είχα "υπολογίσει". Το παίζω σοκαρισμένη, κάνω μια μικρή φασαρία και της ζητάω να τσεκάρει ένα-ένα τα προϊόντα. Μόλις φτάνει στα Venus της λέω ότι το καρτελάκι αναγράφει 4.00€ και όχι 8.00€. :rolleyes: Αφαιρεί λοιπόν τα ξυραφάκια απ'την απόδειξη, πληρώνω τα υπόλοιπα ψώνια (γιατί φωνάζανε οι γριές από πίσω) και φωνάζει τον προϊστάμενο. Μετά από 2-3 λεπτά έρχεται ο προϊστάμενος και λέει στην ταμία να χτυπήσει χειροκίνητα 4 x 4.00€ Μη Τρόφιμα για τα ξυραφάκια (θα κάνω edit αύριο και θα ανεβάσω την απόδειξη).

edit:

AT8cmF1.jpg

Μαζί με τις ξυριστικές μηχανές Venus που σήκωσα τον Απρίλιο όταν υπήρχε προσφορά 1+1 συν pockee... έχω απόθεμα σαρανταποδαρούσας. :lol:

Συνεπώς, όταν ανακαλύπτετε τέτοια λάθη... μη ντρέπεστε να τα εκμεταλευτείτε.

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπως εχω ξαναγράψει στο προηγούμενο μου αμάξι τα έβαζα σωρηδον τα λάδια απο τα lidl και δεν είχα κάποιο θέμα. Ωστοσο να τονίσω οτι αλλαγές λαδιών σε εκείνο έκανα ανα 5000 χλμ (στο τωρινό βάζω τα γνήσια της εταιρείας και τα παω ΜΑΞ 8000). Δεν ειναι για παραπάνω τα λάδια στην Ελλάδα οποτε για εμένα καλυτερα φθηνά και άλλαζε συχνότερα.

Το σκεφτηκα και το εψαξα λιγο και αποφασισα να μην βαλω αυτά από τα lidl. 

Ο λογος είναι ότι δεν θελω να ρισκάρω και να εχω συνεχεια το μυαλο μου μηπως γινει τιποτα και θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Μπορει να μην γινει τιποτα βεβαια αν τα βαλω αλλα λεω καλυτερα να μην το ρισκάρω.

Σχετικά με τα γιαούρτια Όλυμπος... στο κάτω μέρος της σελίδας γράφει:

"Η METRO ΑΕΒΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των αναφορών τρίτων σε τιμές των προϊόντων στα καταστήματά της σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης και προώθησης, διαδικτυακό ή έντυπο κλπ που δεν της ανήκει".

Eφόσον η ιστοσελίδα γράφει © 2016 ΜETRO AEBE, τότε ουσιαστικά δεσμεύονται για την ακρίβεια των τιμών και οφείλουν να σας δώσουν τα γιαούρτια με 50% έκπτωση απ'τις 30/6 ως τις 2/7 αν το ζητήσετε. :P

Σήμερα μού έτυχε παρόμοιο περιστατικό στον Γαλαξία, όπου είδα καρτελάκι 4.00€ στα Ανταλλακτικά Gillette Venus (4τμχ), αντί για 8.00€. :shock:  Είπα στην ταμία να μου δώσει 4 πακέτα (μόνο τόσα είχε στο display :-D ), και μαζί με τα υπόλοιπα ψώνια που πήρα βγαίνει σύνολο 16.00€ παραπάνω απ'ότι είχα "υπολογίσει". Το παίζω σοκαρισμένη, κάνω μια μικρή φασαρία και της ζητάω να τσεκάρει ένα-ένα τα προϊόντα. Μόλις φτάνει στα Venus της λέω ότι το καρτελάκι αναγράφει 4.00€ και όχι 8.00€. :rolleyes: Αφαιρεί λοιπόν τα ξυραφάκια απ'την απόδειξη, πληρώνω τα υπόλοιπα ψώνια (γιατί φωνάζανε οι γριές από πίσω) και φωνάζει τον προϊστάμενο. Μετά από 2-3 λεπτά έρχεται ο προϊστάμενος και λέει στην ταμία να χτυπήσει χειροκίνητα 4 x 4.00€ Μη Τρόφιμα για τα ξυραφάκια (θα κάνω edit αύριο και θα ανεβάσω την απόδειξη). Μαζί με τις ξυριστικές μηχανές Venus που σήκωσα τον Απρίλιο όταν υπήρχε προσφορά 1+1 συν pockee... έχω απόθεμα σαρανταποδαρούσας. :lol:

Συνεπώς, όταν ανακαλύπτετε τέτοια λάθη... μη ντρέπεστε να τα εκμεταλευτείτε.

Το διόρθωσαν και στο site τους.

Η έκπτωση στα γιαούρτια όλυμπος είναι -30%

My Market από το φυλλάδιο

- Σνίτσελ MIMIKOS 470gr από 5,86€ στα 4,09€ -1€ απο pockee στα 3,09 τελική το τεμάχιο

Market IN από το φυλλάδιο

- Σπανάκι σε φύλλα ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1000gr από 3,90€ στα 2,99€ -0,80€ απο pockee στα 2,19€ τελική το τεμάχιο

- Μακαρόνια misko νο 6 ή 10 στα 0,59€ αγοράζοντας 4τεμάχια το pockee δίνει -0,80€ άρα για τα 4τμχ 2,36€-0,80€ πάει τελική 0,39€/τμχ

- ΔΩΡΕΑΝ αφρόλουτρα FA 750ml στα 1,95/τμχ και κουπόνι από pockee -2€ μας δίνουν και 0,05€ επειδή το αγοράσαμε!!!(το φυλλάδιο ισχύει μέχρι 4/7 και το κουπόνι μέχρι 27/7 και 6 κουπόνια/εβδομάδα.)

- Οδοντόκρεμες THERAMED 75ml 1+1 δώρο στα 2,29€ -1,30€ απο pockee πάει στα 0,99€ τα 2 τμχ.

- BREF Power Active Ocean 50gr στα 1,49€ -0,50€ απο pockee πάει στα 0,99€/τμχ

Γαλαξίας φυλλάδιο

- Μπουτάκια MIMIKOS 590gr από 6,26€ στα 4,38€  -1,20€ απο pockee πάει στα 3,18€/τμχ

post-175211-0-07684400-1467363927_thumb.png

• Like 16

Ο λογος είναι ότι δεν θελω να ρισκάρω και να εχω συνεχεια το μυαλο μου μηπως γινει τιποτα και θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Μπορει να μην γινει τιποτα βεβαια αν τα βαλω αλλα λεω καλυτερα να μην το ρισκάρω.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει ότι ρισκάρεις βάζοντας λάδια από lidl, και πως έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βάζοντας οτιδήποτε άλλο.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει ότι ρισκάρεις βάζοντας λάδια από lidl, και πως έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βάζοντας οτιδήποτε άλλο.

Ειναι το ιδιο δηλαδη τα λαδια απο το lidl με τα λαδια τα "επωνυμα"?

Απλα ρωταω γιατι δεν γνωριζω.

Προφανώς και δεν ειναι τα ιδια με επωνυμα (πχ castrol aral κλπ)... Το σωστο ειναι να βαζεις αυτα που λεει ο κατασκευαστης και ισως καλυτερα κιολα αν μπορεις...

Εχουμε πολυ ζεστα καλοκαιρια εδω ελλαδα και δεν παιζεις με χαμηλης ποιοτητας λαδια... Και μετα παραπονιεστε γιατι δεν τραβαει το αμαξι πχ...

Μπειτε στο αντίστοιχο ελληνικο φορουμ της μαρκας σας και δειτε τι θα σας πουνε εκει...

Και μην εμπιστεύεστε ουτε καν τις αντιπροσωπιες και παντα μπροστα στα service.. Απο λαμογιες χαμος

• Like 4

Τα παντα ειναι σχετικα.... σε ενα αμαξι δεκαετιας 3000€ τα βαζεις, στο δικο μου που ειναι 5 ετων και εχει 15000€ δε τα βάζω (και πληρώνω τα τριπλα και παιρνω τα "γνησια"). Απο εκει και περα ειναι στου καθενός τ απιστευω... Άλλος προτιμά να κανει 2 αλλαγες το χρόνο με πιο φθηνό λαδι που θα ειναι ωστόσο παντα "φρεσκο" και άλλος οταν ερθουν τα χιλιομετρα του και γινει σαπουναδα το λαδι "της εταιρείας"...

• Like 2

Ειναι το ιδιο δηλαδη τα λαδια απο το lidl με τα λαδια τα "επωνυμα"?

Απλα ρωταω γιατι δεν γνωριζω.

Έτσι όπως το είχες γράψει έδινες την εντύπωση ότι γνώριζες...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγοράζοντας οτιδήποτε επώνυμο πληρώνεις εκτός από το ίδιο το προϊόν ΚΑΙ τη φίρμα.

Ότι λάδια και να βάλεις, εφόσον καλύπτουν τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου σου θα είσαι ok. Εγώ προσωπικά έβαζα στο αυτοκίνητο μου ότι λάδια διέθετε το συνεργείο, αλλά τις τελευταίες 2 φορές τα αγόρασα από το lidl, κανένα πρόβλημα. Αύριο πάλι θα πάρω μια και είναι σε προσφορά, αν και θα χρειαστώ αλλαγή σε 4 μήνες.

Μπειτε στο αντίστοιχο ελληνικο φορουμ της μαρκας σας και δειτε τι θα σας πουνε εκει...

Σε όποιο φόρουμ και να μπεις, θα βρεις αμέτρητες και ατελείωτες συζητήσεις περί λαδιών που ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Πιο πολύ θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν.

• Like 4

καθολου δεν μπερδευουν, μαλλον δεν εχεις ασχοληθει, βαζε του lidl εσυ αλλα μην προτρεπεις και αλλους να το κανουν.

Ακριβώς επειδή έχω ασχοληθεί το είπα, ακόμα και εδώ στο insomnia υπάρχουν τέτοια θέματα.

Τώρα που ακριβώς με είδες εσύ να προτρέπω άλλους να βάζουν λάδια από lidl... μόνο εσύ το ξέρεις.

• Like 1

• Moderators

Το διόρθωσαν και στο site τους.

Η έκπτωση στα γιαούρτια όλυμπος είναι -30%

Διορθωσα και εγω τωρα διαβαζοντας το παραπανω quote (αφου δεν το εκανες εσυ ακομα) το λαθος του "50%" στο χθεσινο ποστ σου, μην τρεχει καποιος που δεν θα διαβασει ολα τα ποστς, αδικα.

• Like 1

- Οδοντόκρεμες THERAMED 75ml 1+1 δώρο στα 2,29€ -1,30€ απο pockee πάει στα 0,99€ τα 2 τμχ.

Αφού ευχαριστήσω τον Skrutz για τον χρόνο που αφιερώνει στο να ξετρυπώνει προσφορές, να προλάβω κάποιον που πιθανώς δεν έχει την εφαρμογή για τα σκανάρει live.

Για το παραπάνω δεν ισχύει ο συνδιασμός με pockee δυστηχώς. Τα έχουν βάλει ως δεμένη συσκευασία με σελοφάν και κοινό barcode ενώ στο pockee ισχύει για μεμονομένα τεμάχια!

• Like 1

Τα λάδια κινητήρα του lidl,έχουν προδιαγραφές.

Οι λαδεμποροι ισχυρίζονται ότι η διάφορα τιμής στα λάδια οφείλεται στα πρόσθετα.

Απο την άλλη το ίδιο λάδι dexos2 5/30 για opel στοιχίζει το 5λιτρο 26 ευρώ στη Θεσσ/νίκη και 45 στη Δράμα.

Παρασκευή σήμερα.

Ας τα μαζέψουμε όλα μαζί. Να ευχαριστήσουμε τους efkola, George!, Professor Xavier, 

Γαλαξίας  27/6 - 2/7

-Αγελαδινό τυρί La Farm  3,60€/κιλό

-30% στα παγωτά Nirvana (850ml, 470ml, 4x100ml, 6x60ml)

-Σταρένιο ψωμί για τοστ Tostaki  650gr   0,99€

-40% στις μαρμελάδες  Bonne Maman

-Βαφές μαλλιών  Palette, Silken Color  1+1 δώρο

-40% σε σερβιέτες,σερβιετάκια Every Day(εξαιρούνται οι δεμένες συσκευασίες 1+1 δώρο και οι συσκευασίες megapacks)

-Pantene  σαμπουάν 360ml ή conditioner 270ml   2,45€

-Ariel  σκόνη 45μεζ ή υγρό 44μεζ ή υγρές κάψουλες 39/42μεζ   7,40€

-40% σε όλα τα προϊόντα Teza

-25% στα είδη θαλάσσης και camping

Market In   27/6 - 2/7

-Aυγά Ηπείρου Μικρές φάρμες του βουνού, 6 τεμάχια μεγέθους medium  0,99€

-Στραγγιστό γιαούρτι Μικρές φάρμες του βουνού, πλήρες ή ελαφρύ  900γρ  1,79€

-Τζατζίκι Μικρές φάρμες του βουνού  200γρ   0,99€

AB   27/6 - 2/7

-Βόεια ελιά ή σπάλα Γαλλίας  5,95€/κιλό

-Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη  5,97€/κιλό

-Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Λιανολιά(ειδική εμφιάλωση για την ΑΒ Βασιλόπουλος) 4 λίτρα  17.95€(έως 3 τεμάχια ανά συναλλαγή)

-Μέλι Αττική 1 κιλού  9,90€

-Johnnie Walker red label  φιάλη 700ml    14,94€

-50% σε όλα τα προϊόντα  Syoss

-50% στα Τena pants, Tena lady

-Μαλακτικά Lenor 28 ή 56μεζ   1+1 δώρο

The Mart 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Week2.jpg 

ΕΛΟΜΑΣ 29 Ιουνίου εως 2 Ιουλίου

ELVIVE%201.jpg ELVIVE%202.jpgELVIVE%203.jpgTEZA%201.jpgTEZA%202.jpgTEZA%203.jpgTEZA%204.jpg

Μασούτης   30/6 - 2/7

-Λευκό τυρί(χύμα) Χωριάτικο Όλυμπος  4,49€/κιλό

-40% στα προϊόντα  7 Θάλασσες

-35% στα αυγά Τσακίρη(εξαιρείται ο κωδικός Eggyplay οκτάδα 1+1)

-30% σε όλα τα μπισκότα  Oreo

-35% σε όλα τα ανθρακούχα νερά και το κρύο τσάι  Σουρωτή

-50% στα μαλακτικά  Soupline Ultra 1500 και 2000ml

-40% στα αφρόλουτρα,σαπούνια και κρεμοσάπουνα  Palmolive

-40% σε όλα τα χαρτιά υγείας Zewa

-50% στα απορρυπαντικά  Dixan  σκόνη 50μεζ, υγρό 48μεζ, duo caps 36 τεμαχίων και power mix  32 τεμαχίων

-40% στα Ajax kloron, max power, πολυκαθαριστικά gel, spray αντλίες και πανάκια

-Φραπεδιέρα 2 ταχυτήτων 13,90€

-Φορητό ψυγείο 25 λίτρων  13,90€

Βασίλαγας   29/6 - 3/7

-Αφρόλουτρα Dove 700ml  2,12€

-Οδοντόκρεμα Colgate triple action original mint  100ml  0,76€

-Κρουασάν Champion με γέμιση κρέμα κακάο,70 γρ.   0,40€

-Φέτες πάριζα ή ωμοπλάτη Βίκη του σπιτιού μας  160 γρ.   0,97€

-Πίτσα χειροποίητη special Το Νόστιμο 1200γρ.   4,22€

My Market - Bερόπουλος    30/6 - 2/7

-Φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο χύμα  2,10€/κιλό

-45% στα ζυμαρικά Μέλισσα 500gr και σε όλα τα προϊόντα Heinz (εξαιρούνται η Χρυσή Επιλογή και οι πολυσυσκευασίες)

-50% στα αντηλιακά Carroten

-Pampers baby dry οικονομικές συσκευασίες  7,85€

Να Προσθέσω για τα My Market 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου

- Coca cola regular, light, zero, sprite, fanta 4x500ml  -30% (Coca cola regular, light, zero από 3,47€ στα 2,43€,  sprite από 3,23€ στα 2,26€ και η fanta από 2,93€ στα 2,05€)

- Όλυμπος χωριάτικο ημίσκληρο τυρί φρατζόλα από 8,94€ στα 6,45€ το κιλό

- Alfa κατεψυγμένα πιτάκια 800gr -40%

- όλα τα γιαούρτια Όλυμπος -30% 

Μόλις πέρασα από Σκλαβενίτη και τις έβγαλε σήμερα με στικερ -80 λεπτά. Έτσι από αρχική 3,20 πάνε στα 2,40 και με το pockee βγαίνουν τελική τιμή 1 ευρω.

My Market από το φυλλάδιο

- Σνίτσελ MIMIKOS 470gr από 5,86€ στα 4,09€ -1€ απο pockee στα 3,09 τελική το τεμάχιο

Market IN από το φυλλάδιο

- Σπανάκι σε φύλλα ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1000gr από 3,90€ στα 2,99€ -0,80€ απο pockee στα 2,19€ τελική το τεμάχιο

- Μακαρόνια misko νο 6 ή 10 στα 0,59€ αγοράζοντας 4τεμάχια το pockee δίνει -0,80€ άρα για τα 4τμχ 2,36€-0,80€ πάει τελική 0,39€/τμχ

- ΔΩΡΕΑΝ αφρόλουτρα FA 750ml στα 1,95/τμχ και κουπόνι από pockee -2€ μας δίνουν και 0,05€ επειδή το αγοράσαμε!!!(το φυλλάδιο ισχύει μέχρι 4/7 και το κουπόνι μέχρι 27/7 και 6 κουπόνια/εβδομάδα.)

Γαλαξίας φυλλάδιο

- Μπουτάκια MIMIKOS 590gr από 6,26€ στα 4,38€  -1,20€ απο pockee πάει στα 3,18€/τμχ

• Like 22

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...