Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συμφωνησω οτι τα κρεατα στα ΣΜ αλλα και σε κρωπολεια των πολεων οχι μονο δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα που βρισκεις στα χωρια..αλλα φυσικα ΔΕΝ ειναι και ελληνικα. Αν συμβιβαστεις με αυτες τις παραχωρησεις οι τιμες ειναι πολυ τιμιες

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πιστευω σε καθε γειτονια (η εστω στην ευρυτερη περιοχη ) θα μπορεσετε να βρειτε χασαπη εμπιστοσυνης με κρεας σιγουρα ανωτερης ποιοτητας απο τα Σ/Μ και τις μεγαλες αλυσιδες. Σιγουρα θα ειναι ακριβοτερο αλλα εφοσον εδραιωθει σχεση εμπιστοσυνης δυσκολα θα παει ν ασου τη φερει. Καποια τα καταλαβαινεις ετσι και αλλιως (πχ κοτοπουλα ελευθερας βοσκης με τα υπολοιπα ) τα πιο πολλα ομως οχι. Βεβαια οπως παντου γινονται λοβιτουρες (πχ ο δικος μου κρεωπολης στον οποιο και παω 10 περιπου χρονια μου ειπε τις προαλλες οτι καποιοι παραγωγοι φερνουν μικρα μοσχαρακια τα ανακατευουν με τα ελληνικα και τα πουλανε ολα για ελληνικα).

Δε σημαινει βεβαια οτι ολα τα εισαγωγης ειναι για τα μπαζα  (πχ  μου μιλησε με καλα λογια για τα  ΓΑλλικα βοδινα).

Οσο αναφορα τα του χωριου επισης μεγαλη κουβεντα. Μαλλον το κρεας δε θα εχει φαει ορμονη (χωρις να ειναι και αυτο βεβαιο) αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχει και αυτο φαει ετοιμη ζωοτροφη.

Ειναι ευθυνη λοιπον του επαγγελματια να επιλεξει την πηγη του αναλογως και το που στοχευει ( καποιος πχ που θελει να πουλαει φτηνα κατα κανονα θα εχει και χαμηλοτερη ποιοτητα και το αναποδο-χωρις ν ασημαινει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.

Κλεινει το offtopic.

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Δημοσ.

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων 3,60€

Με κουπόνι από pockee -1,60 ευρώ για της πίτσες προβλεπω ένα μικρό σαματά....

• Like 4
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για ξυριστική μηχανή.Έλαβα το NewsLetter απο τα Lidl.H προσφορά είναι για αύριο Πέμπτη 15/6.Προσωπικά έχω και τα 2 μοντέλα και δέν έχουν βγάλει τίποτα εδω και 2 χρόνια σε σχέση με 1 Philips των 80 ευρώ που μου χάλασε στο 1 χρόνο.

προσφορά Lidl.PNG

εγω που θελω μηχανη αλλα τοσα χρονια κουρευομαι με κουρευτικη( για μηκος 3-6) ποια να προτιμησω;;
  • Moderators
Δημοσ.

Μην κανετε άλλη αναλυση σας παρακαλω! Μια με τα λαδια, μια με τα μελια, σημερα ηρθε η ωρα των κρεατικων.

Εβαλα τα σχετικα (ασχετα με προσφορες) ποστς μεσα σε σποιλερς. Μην με αναγκασετε να τα σβησω δινοντας συνεχεια...

• Like 2
Δημοσ.

Ο τυπος παει στα σφαγεια τις μερες που σφαζουν και διαλεγει αυτα που θελει. Στο μαγαζι του δεν εχει τπτ κομμενο απο πριν, στα κοβει ζωντανα, βασικο αυτο.

Σωστά τα λες αλλά μας ανατρίχιασες...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-40% στα σφουγγαράκια Scotch-Brite

Υπάρχει συσκευασία 2+2 δώρο, αλλά συνήθως μόνο στα μεγάλα καταστήματα. Τιμή δε θυμάμαι κι ούτε πρόκειται να πάω να κοιτάξω... γιατί είχα στοκάρει πριν 1 μήνα τα Wettex Strong 2+2 δώρο απ'τον Γαλαξία.

Με κουπόνι από pockee -1,60 ευρώ για της πίτσες προβλεπω ένα μικρό σαματά....

Για όσους τους διέφυγε, υπάρχει και κουπόνι 1.60 για την Margarita (CosmoteDeals).

edit:

Με αφορμή τις "προσφορές" στις μπαταρίες Varta (4άδα) που είδα στα φυλλάδια (Μασούτης με 2,39 και Βασιλόπουλος με 2,24), σκέφτηκα να πω τη γνώμη μου.

Έχω παρατηρήσει πολύ κόσμο να χρυσοπληρώνει στα μάρκετ τις μπαταρίες. Ειδικά τον Φλεβάρη που ο Βασιλόπουλος είχε προσφορά 50%, παραλίγο να πάρουν μαζί και τα ράφια. Και πάλι ήταν πανάκριβες για τα δικά μου στάνταρ.

Στα Crazy Sundays του e-shop, κάθε βδομάδα (ή κάθε 2η βδομάδα) βγαίνουν προσφορές στις αλκαλικές ΑΑ και ΑΑΑ (8άδες ή 12άδες)... συνήθως Panasonic και Phillips.

Αυτή τη βδομάδα έχει σε προσφορά τις Varta AA και τις Phillips AAA. Επίσης οι Toshiba είναι μόνιμα στα 1.20 η 4άδα.

Προσωπικά τα τελευταία χρόνια δεν έχω πληρώσει πάνω από 0.35€ για μια μπαταρία. Κι εννοείται ότι τις παραλαμβάνω απ'το κατάστημα και δε πληρώνω μεταφορικά.

Όσο για το ποια μπαταρία είναι καλύτερη... έχει σημασία αν θα κρατήσει πχ η Panasonic 6 μήνες, και η Energizer 6 μήνες και 15 μέρες; Η διαφορά μόνο στη τσέπη θα φανεί.

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 1
Δημοσ.

Οι προσφορές στον Μασούτη γίνονται με την χρησιμοποίηση της mas card ;

Ναι μόνο με την κάρτα μπορείς να πάρεις ένα προϊόν σε προσφορά.

Δημοσ.

Ναι μόνο με την κάρτα μπορείς να πάρεις ένα προϊόν σε προσφορά.

Η' αναφέροντας απλά τον αριθμό της. Δεν χρειάζεται επίδειξη της δηλαδή, όπως απαιτούν άλλα σ/μ
Δημοσ.

My Market-Bερόπουλος   16/6 - 18/6

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων   3,60€

Έχει δοκιμάσει κανείς τις special? Αξίζουν?

Δημοσ.

Η' αναφέροντας απλά τον αριθμό της. Δεν χρειάζεται επίδειξη της δηλαδή, όπως απαιτούν άλλα σ/μ

Ναι δεν χρειάζεται να έχεις την κάρτα μαζί σου απλά αναφέρεις τον αριθμο και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τις special? Αξίζουν?

Ε.. μην περιμένεις και πολλά για 1€ το τεμάχιο. Αν προσθέσεις λίγο μπέικον και τυρί τριμμένο κάπως στρώνει  :-D

Δημοσ.

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων 3.60e

Που το βρhκατε ρε παιδια αυτο;

Δημοσ.

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων 3.60e

Που το βρhκατε ρε παιδια αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...