Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τους συμφέρει να πουλήσουν 0.20 το γάλα; Περισσότερα λεφτά θα βγάλουν αν τα πετάξουν όλα, και μετά πουλήσουν φρέσκα στην αρχική τιμή. Πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα μέρος καταλήγει σε σοκολατούχα γάλατα, παγωτά, κέικ κλπ και το υπόλοιπο τρώει πέταμα.

Off topic

Αυτό που περιγράφεις είναι αστικός μύθος δεκαετιών. Από προσωπική πείρα θα σου πω ότι όλα τα ληγμένα γάλατα και γιαούρτια καταστρέφονται.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Off topic

Αυτό που περιγράφεις είναι αστικός μύθος δεκαετιών. Από προσωπική πείρα θα σου πω ότι όλα τα ληγμένα γάλατα και γιαούρτια καταστρέφονται.

Off topic συνεχεια.

Το να επιστρεψουν γαλατα ληγμενα και να τα ξανατοποθετησουν σε νεα κουτια (σοκολατουχα η οτιδηποτε αλλο) εχει ενα κοστος. Το κοστος αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το να βαλουνε φρεσκο γαλα στα νεα κουτια. Τους συμφαιρει καλυτερα να τα πεταξουν. Ακομη καλυτερα να τα πουλησουν εστω και φτηνα. Μεσα δεν μπαινουν με τιποτα.

• Like 1

Τα γάλατα ξαναπαστεριώνονται. Απλώς δεν πωλούνται ξανά ως φρέσκο (τουλάχιστον στην Ελλάδα)

Αν τυχόν τα δώσουν πάμφθηνα (20 λεπτά) θα μπούνε μέσα γιατί θα χάσουν από την επόμενη πώληση και θα μάθει ο καταναλωτής ότι μπορεί να βρίσκει με 20 λεπτά

Off topic συνεχεια.

Το να επιστρεψουν γαλατα ληγμενα και να τα ξανατοποθετησουν σε νεα κουτια (σοκολατουχα η οτιδηποτε αλλο) εχει ενα κοστος. Το κοστος αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το να βαλουνε φρεσκο γαλα στα νεα κουτια. Τους συμφαιρει καλυτερα να τα πεταξουν. Ακομη καλυτερα να τα πουλησουν εστω και φτηνα. Μεσα δεν μπαινουν με τιποτα.

Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση (αναπαστερίωση) μάλιστα υπάρχει ολόκληρη διαδικασία καταστροφής του γάλακτος που επιστρέφεται/λήγει. διάβασε εδώ για περισσότερα.

• Like 1

Για οσους γνωριζουν τις κουρευτικες μηχανες babyliss απο την Πεμπτη εχει στα lidl την Ε696 14.99.εγω την πηρα το Σαββατο απο γνωστο πολυκαταστημα 22.90 και μαλιστα εφοσον η παραγγελια γινοταν ηλεκτρονικα.στο καταστημα την ειχαν 34.90!15 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη γιαυτους που αγοραζουν κουρευτικες babyliss.

επειδη κοιταζω να παρω κατι γυαλιά hawkers, έχω τσεκάρει τις προσφορές που παίζουν κι εκτός από τις sum15, getback και spring16 που σου δινουν 15% χωρίς να συνδυάζονται παίζει το κουπόνι FATHER με -30% μέχρι 19/06! με 6 ευρώ μεταφορικά, τσίμπησα 22.5 γυαλί, οι φακοί τους είναι πάρα πολύ καλοί, το φινίρισμα πλαστικό, οι εκδόσεις Premium ομως που νομιζω ειναι εκει γυρω στη 40€ έχουν μεταλικό σκελετό.

Πήγα Mart για σεντόνια και μαξιλαροθήκες και τελικώς γύρισα με κρέατα. :P

- Mπούτια κοτόπουλου, νωπά Ιταλίας (αεροστεγής συσκευασία ~2.4kg) 1.41€/kg

- Λάπα μοσχαρίσια χωρίς κόκκαλο Πολωνίας 4,06€/kg

- Χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο Δανίας 2,71€/kg

Επίσης ψώνισα:

- Essex 50 μεζούρες υγρό/σκόνη 3,97 (ο Μασούτης με 30% έχει 5.64 το υγρό και 7.05 τη σκόνη)

- Lipton Λεμόνι/Ροδάκινο 330ml 5+1Δώρο 2,39

Όλες οι παραπάνω προσφορές είναι του φυλλαδίου που λήγει στις 28/6. Οι τιμές που έχω γράψει είναι τελικές με ΦΠΑ.

• Moderators

Επειδη βλεπω συχνα αναφορες σε προσφορες κρεατων και πουλερικών σε σουπερ μαρκετ, εχετε παει ποτε σε μεγαλο κρεοπωλειο; Εγω μεχρι πριν καποιο καιρο δεν ειχα προσεξει τις τιμες τους και μου φαινονταν οι τιμες των προσφορων των σουπερ μαρκετς καλες ("να τρεξεις"), ενω σπανια ειναι. (το παραπανω ποστ, "κατι λεει", συνηθως είναι χειρότερες οι τιμες προσφορων των σουπερ μαρκετς) :

Πχ τα μπουτια κοτοπουλου εχουν μονιμα 1.59-1.69 αναλογα το κρεοπωλειο, μπριζολες χοιρινες λαιμου εισαγωγης μονιμα 2.99, μοσχαρι σπαλα ή ποντικι μονιμα  5.50-6 ευρω, κιμας λαπα  μονιμα 4.49€. Όλα νωπα και χυμα, όχι σε συσκευασιες πλαστικοποιημένες. Ριξτε μια ματια. ;)

• Like 5

^

Koτόπουλα νωπά βγάζει πολύ συχνά ο Βασιλόπουλος με ~2€/kg.

Οι "προσφορές" στα χοιρινά είναι συνήθως:

Βασιλόπουλος ~3.50€/kg

My Market ~4.00€/kg

Mασούτης ~5.00€/kg

Τα μοσχαρίσια κρέατα πολύ σπάνια πέφτουν κάτω από 6€/kg

Τέτοια μεγάλα κρεοπωλεία που ανέφερες, σπανίζουν στις επαρχιακές πόλεις (στη δική μου δεν υπάρχει κανένα).

Για όποιον ενδιαφέρεται για ξυριστική μηχανή.Έλαβα το NewsLetter απο τα Lidl.H προσφορά είναι για αύριο Πέμπτη 15/6.Προσωπικά έχω και τα 2 μοντέλα και δέν έχουν βγάλει τίποτα εδω και 2 χρόνια σε σχέση με 1 Philips των 80 ευρώ που μου χάλασε στο 1 χρόνο.
post-313857-0-24341000-1465996496_thumb.png

post-313857-0-24341000-1465996496_thumb.png

Εγω πληρωνω ακριβα τα κρεατα στο μικρο κρεοπωλειο που παω, αλλα η ποιοτητα δεν συγκρινεται με των σμ. Αργα το καταλαβα δυστυχως.

Ο τυπος παει στα σφαγεια τις μερες που σφαζουν και διαλεγει αυτα που θελει. Στο μαγαζι του δεν εχει τπτ κομμενο απο πριν, στα κοβει ζωντανα, βασικο αυτο.

Τιμες: κιμας 8.20, μπριζολες χοιρινες 5,60 σουβλακια 6,60, αρνι το πασχα 9,50. Μοσχαρι δεν αγορασα ακομα αλλα πρεπει να εχει κανα 9-10 το κιλο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πληρωνω ακριβα τα κρεατα στο μικρο κρεοπωλειο που παω, αλλα η ποιοτητα δεν συγκρινεται με των σμ. Αργα το καταλαβα δυστυχως.

Ο τυπος παει στα σφαγεια τις μερες που σφαζουν και διαλεγει αυτα που θελει. Στο μαγαζι του δεν εχει τπτ κομμενο απο πριν, στα κοβει ζωντανα, βασικο αυτο.

Τιμες: κιμας 8.20, μπριζολες χοιρινες 5,60 σουβλακια 6,60, αρνι το πασχα 9,50. Μοσχαρι δεν αγορασα ακομα αλλα πρεπει να εχει κανα 9-10 το κιλο.

Και εγω προτίμω να αγοράζω  τα κρέατα απο το κρεοπωλείο της περιοχής παρά απο το SuperMarket.Οι τιμές τόσο κυμαίνονται και εδω στήν επαρχία.

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 2

Όσον αφορά τα κρεατικά,καλές τιμές έχει στην κεντρική αγορά στην Αθήνα...χρειάζεται όμως να κατεβαίνεις τουλάχιστον μια φορά το μήνα και είναι κάπως δύσκολο να κουβαλάς με τα χέρια όλα αυτά τα κρέατα...parking ούτε για αστείο δεν υπάρχει...εγώ συνήθως πηγαίνω με τη μηχανή.

Υπάρχουν όμως και συνοικιακά κρεοπωλεία που έχουν καλές τιμές ή προσφορές..ο ψάχνων ευρίσκει!Υπάρχουν και μεγάλα κρεοπωλεία στην Αττική τα οποία στέλνουν παντού(εντός λεκανοπεδίου) χωρίς μεταφορικά κόστη για αγορές από 30€ και πάνω.Πιο προνομιούχοι όλων όσοι έχετε γουρουνάκια,κοτούλες,κατσικάκια κ.ο.κ. στο χωριό και σας στέλνουν εγγυημένα κρέατα οι θείοι,οι παππούδες και οι λοιποί συγγενείς!

Μασούτης   16/6 - 18/6 

-Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη 1 κιλό,σε άλμη  8,35€

-Ελληνικό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο  4,49€/κιλό

-30% στα Elite crackers Μεσογειακά

-Τζιν Gordon's  700ml  12,83€

-40% στα αναψυκτικά Green Cola Ble  1,5 λίτρου

-40% στα μαλακτικά Lenor  28 και 56 μεζ

-Προϊόντα Koleston και Wellaflex   1+1 δώρο

-Απορρυπαντικά Lenor, σκόνη ή υγρό 40μεζ και κάψουλες 27τεμάχια  6,40€

-40% στα σφουγγαράκια Scotch-Brite

-50% στα αντηλιακά Nivea

-Παιδικά μαγιό Playtime για αγόρια   4,99€  και για κορίτσι  9,99€(μέχρι και εδώ διακρίσεις...απαπα :-D  )

ΕΛΟΜΑΣ   15/6 - 18/6

-50% στα προϊόντα Le Petit Marseillais(εξαιρούνται τα κρεμοσάπουνα)

-Λευκό τυρί Χελμού σε άλμη ΕΛΟΜΑΣ, συσκευασία 400γρ    1,79€

-35% στο ψωμί για τοστ Καραμολέγκος(σταρένιο 700γρ,mini σικάλεως,σταρένιο και πολύσπορο 340γρ)

-50% στα αποσμητικά,αφρόλουτρα και ντους Dove

-50% στα σαμπουάν Ultrex

-40% στις σερβιέτες Every Day(εξαιρούνται οι κωδικοί mega packs 26 τεμαχίων)

-30% στα Sani, Sani pants, Sani Lady(εξαιρούνται οι συσκευασίες προσφοράς)

My Market-Bερόπουλος   16/6 - 18/6

-Αriel σκόνη 70 μεζ ή υγρό 62 μεζ   9,90€

-Ρολό κουζίνας λευκό Pappy soft jumbo  1kg   2,10€

-50% στα δημητριακά  Kellogg's corn flakes

-Χρυσή Ζύμη πίτσα μαργαρίτα ή special 760gr, συσκευασία 2 τεμαχίων   3,60€

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...