dimigar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αυτό το market in βάζει τα δικά του προιόντα economy σε προσφορά και νομίζει ότι κάτι κάνει.... Είναι και λειψά στο ζύγι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι σημαίνει αυτό ;; Έχεις κάτι να μας πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 πχ. τα κουβαδάκια γιαούρτι economy είναι 900g.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαιρού Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το 50% στο γάλα του ΑΒ θα ισχυει μέχρι τις 15/6, απ ότι μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ^ Μέχρι τις 14/6 είναι. http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/GALA/YPsILIS-PASTERIOSIS/GALA-YPsILIS-PASTERIOSIS-ELAFRY-1-LT/p/7077760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μαρινοπουλος Τριπολη καταστημα Εθνομαρτυρων γεματο απο barilla ... μολις περασα και την αποδειξη αναμενω.... ηρεμα σε οτι προσφορα βγαλει για Τριπολη μονο εμεις ειμαστε μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δεν έχει πάρει το μάτι μου στο νήμα, την προσφορά των Bazaar, για το (αγαπημένο μου) ψωμί τοστ 10 με 0,99€, που είδα χθες σε κατάστημα. Τώρα βρήκα ότι είναι προσφορά φυλλαδίου, μέχρι 25/06. Αν έχει γραφτεί πιο πριν, συγχωρέστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anagnoct Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια παιζει καμια προσφορα για γλυκαντικο με στεβια; γιατι ειναι τσουχτερες οι τιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το 50% στο γάλα του ΑΒ θα ισχυει μέχρι τις 15/6, απ ότι μου είπαν. ^ Μέχρι τις 14/6 είναι. http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/GALA/YPsILIS-PASTERIOSIS/GALA-YPsILIS-PASTERIOSIS-ELAFRY-1-LT/p/7077760 Οσα μπουκαλια ειχαν (τιγκα το ραφι) ηταν με ληξη 20 το κανονικο και 21-6 το λαιτ. Πολύ μπαγιάτικα δηλαδή, αφου η παρασκευη τους ηταν καπου 23-5. Ξεστοκαρισμα δεν είναι; Μετα τις 14-15 που ληγει η "προσφορα" και το αποθεμα είναι ακομα τεραστιο, μπορει να μπει 20λεπτα αντι για 47... Λογικο ακούγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 To 50% έκπτωσης στο γάλα υψηλής παστερίωσης του Βασιλόπουλου ισχύει μόνο στις περιπτώσεις όπου ψάχνουν τρόπο να αδειάσουν ράφια από παλιές ημερομηνίες, είναι πάγια τακτική της συγκεκριμένης αλυσίδας και πρακτικά δεν αποτελεί προσφορά, από τη στιγμή που ισχύει σε συγκεκριμένα καταστήματα. Το ίδιο συμβαίνει κυριολεκτικά σε ότι λήγει σύντομα, αφού στο υποκατάστημα της περιοχής μου καθημερινά βγάζουν συνέχεια τέτοια 50ρικα. Έχω την εντύπωση μάλιστα πως οι κωδικοί που βγαίνουν με -50% συμμετέχουν και στις εβδομαδιαίες προσφορές, όπου το -50% αφαιρείται μετά την έκπτωση (π.χ. Γάλα 7 ημερών ΑΒ=0.98 -20% -50% = 0,39€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το pockee άρχισε τις λαμογιες,στις 7/6 αγόρασα 5 συσκευασίες 2πλογεμιστά Παπαδόπουλου κρεμά και σοκολάτα δηλαδή 5Χ0,40=2 ευρώ επιστροφή το pockee μου επέστρεψε 5Χ 0,20 που είναι το καινούργιο κουπόνι... Η απάντηση από το pockee Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Το ποσό που έχει επιβεβαιωθεί είναι 2 € , όπως μπορείτε να δείτε και στην εφαρμογή αλλά και στο email επιβεβαίωσης. Δεν εμφανίζονται σωστά στο site τα επιβεβαιωμένα ποσά του διπλού κέρδους. Ευελπιστούμε πως σύντομα θα διορθωθεί το ζήτημα. Αρα ειχαν δικιο οσοι ειπαν οτι ειναι θεμα εφαρμογης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μετα τις 14-15 που ληγει η "προσφορα" και το αποθεμα είναι ακομα τεραστιο, μπορει να μπει 20λεπτα αντι για 47... Λογικο ακούγεται. Τους συμφέρει να πουλήσουν 0.20 το γάλα; Περισσότερα λεφτά θα βγάλουν αν τα πετάξουν όλα, και μετά πουλήσουν φρέσκα στην αρχική τιμή. Πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα μέρος καταλήγει σε σοκολατούχα γάλατα, παγωτά, κέικ κλπ και το υπόλοιπο τρώει πέταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΑΒ, δυο καλές προσφορές στα κατεψυγμένα, η πίτσα πιλσμπουρι έχει -2€ και συνδυάζεται με το -30% που τρέχει μέχρι σήμερα, για την πίτσα 4τυρια αρχική 9,66-2=7,66-30%=5,36 (περίπου -45% από αρχική). Και παγωτο ΑΒ σάντουιτς δίνει 40ποντους (προσοχή στο ράφι λέει 20 αλλά σε δυο ΑΒ που πηγα μου έδωσε 40/τμχ) οπότε αρχική 3,95-30%= 2,76€ και -1,20€ (σε πόντους) τελική 1,56€ (συσκευασία έχει 8τμχ των 45γρ οπότε βγαίνει λιγοτερο από 20λεπτα /τμχ). Στον ΑΒ Βριλησσίων δεν έχει ούτε πίτσα ούτε παγωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΑΒ, δυο καλές προσφορές στα κατεψυγμένα, η πίτσα πιλσμπουρι έχει -2€ και συνδυάζεται με το -30% που τρέχει μέχρι σήμερα, για την πίτσα 4τυρια αρχική 9,66-2=7,66-30%=5,36 (περίπου -45% από αρχική). Και παγωτο ΑΒ σάντουιτς δίνει 40ποντους (προσοχή στο ράφι λέει 20 αλλά σε δυο ΑΒ που πηγα μου έδωσε 40/τμχ) οπότε αρχική 3,95-30%= 2,76€ και -1,20€ (σε πόντους) τελική 1,56€ (συσκευασία έχει 8τμχ των 45γρ οπότε βγαίνει λιγοτερο από 20λεπτα /τμχ). Στον ΑΒ Βριλησσίων δεν έχει ούτε πίτσα ούτε παγωτό Καλησπέρα. Από που έχει -2€; Έχουν κάποιο στίκερ πάνω τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 οχι είναι έκπτωση του ΑΒ , στο κατάστημα Βριλησσίων δεν το είχε καθόλου στο χαρτάκι και παραξενευτηκα με την τελικλη έκπτωση, αλλα στο κατάστημα Μελισσίων είχε το χαρτάκι της τιμής με το -2€ και κατάλαβα τι έγινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις