Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτεί κανείς..

Όσον αφορά τα Kellogg's Special K, στο pockee βλέπω έκπτωση 0.40€ μόνο στα Dark chocolate και στα classic και όχι σε όλα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όσον αφορά τα Kellogg's Special K, στο pockee βλέπω έκπτωση 0.40€ μόνο στα Dark chocolate και στα classic και όχι σε όλα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα.

Εχει για Dark chocolate 300γρ και για classic 375γρ.

Δημοσ.

εαν εχεις cosmote deals , εχει για ολα κουπονια το pockee

Δημοσ.

Το pockee άρχισε τις λαμογιες,στις 7/6 αγόρασα 5 συσκευασίες 2πλογεμιστά Παπαδόπουλου κρεμά και σοκολάτα δηλαδή 5Χ0,40=2 ευρώ επιστροφή το   pockee μου επέστρεψε 5Χ 0,20 που είναι το καινούργιο κουπόνι...

• Like 4
Δημοσ.

Το pockee άρχισε τις λαμογιες,στις 7/6 αγόρασα 5 συσκευασίες 2πλογεμιστά Παπαδόπουλου κρεμά και σοκολάτα δηλαδή 5Χ0,40=2 ευρώ επιστροφή το   pockee μου επέστρεψε 5Χ 0,20 που είναι το καινούργιο κουπόνι...

και εμενα τις προαλλες δε μου περασαν 4+€ γιατι λεει δεν ειχα την τελευταια εκδοση της εφαρμογής και δεν εβλεπα σωστες πληροφορίες για τα κουπονια... Με τηλεφωνο λυθηκε το θέμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπάρχει πρόβλημα στην ιστοσελίδα (όταν μπαίνεις από υπολογιστή), αλλά τα λεφτά μπαίνουν κανονικά (x2).  Αν μπεις από Smartphone ή αν τσεκάρεις το mail σου, θα δεις ότι σου έχουν πιστώσει κανονικά τα 2€.

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είχα θέμα με το pοckee σε κάποια προϊόντα και απλα έπαψα να το χρησιμοποιώ.

Αν είναι να ασχολείσαι με μεηλ και @@ για 1/2 ευρώ δεν αξίζει τον κόπο.

Δυστυχώς στην αρχή μονο ήταν καλό όταν ήξερες τι θα πάρεις σκαναροντας χειροκίνητα το κάθε προϊόν.

Μετά άρχισαν τους "αυτοματισμους"... Αν νομίζουν ότι έτσι κέρδισαν πελάτες, με Γειά τους και χαρά τους

Δημοσ.

Παιδιά, μια ερώτηση

Τα κουπόνια της ΔΕΛΤΑ (1,5 ευρώ το καθένα) στο Πρώτο Θέμα περνούν στα Carrefour;

Είναι διαφορετικά τα Carrefour απο τα Μαρινόπουλος;

Δημοσ.

Το φρεσκο γαλα ΜΕΒΓΑΛ ενος λιτρου κανονικο η ελαφρυ συστηματικα το δινει και ο Σκλαβενιτης στα 0,99€. Το αγοραζω εδω και καιρο και παντα το εχει σε προσφορα. Απλα πρεπει να πας νωρις γιατι οπως ειναι φυσικο το εξαφανιζουν ολοι (και εγω μαζι).

Δημοσ.

Κι εγώ είχα θέμα με το pοckee σε κάποια προϊόντα και απλα έπαψα να το χρησιμοποιώ.

Αν είναι να ασχολείσαι με μεηλ και @@ για 1/2 ευρώ δεν αξίζει τον κόπο.

Δυστυχώς στην αρχή μονο ήταν καλό όταν ήξερες τι θα πάρεις σκαναροντας χειροκίνητα το κάθε προϊόν.

Μετά άρχισαν τους "αυτοματισμους"... Αν νομίζουν ότι έτσι κέρδισαν πελάτες, με Γειά τους και χαρά τους

Το ιδιο και απο εμενα, με την αναβαθμιση εφαρμογής ειναι εξωφρενικά αβολο και non-user friendly. Θα ασχοληθώ απο τις 5 φορες που ασχολιομουν το μηνα πλεον μολις 1 και αν εφοσον αξίζει τον κόπο...

Σε καθε περιπτωση ας ειναι καλα τα παιδιά εδώ που ξετρυπώνουν τις συνδυαστικές!!  :-)

Δημοσ.

Παιδιά, μια ερώτηση

Τα κουπόνια της ΔΕΛΤΑ (1,5 ευρώ το καθένα) στο Πρώτο Θέμα περνούν στα Carrefour;

Είναι διαφορετικά τα Carrefour απο τα Μαρινόπουλος;

Σε όλα περνάνε

05mqOEA.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Carrefour Μαρινόπουλος 13-15 Ιουνίου

pane12.6.jpg boio12.6.jpgvosko12.6.jpg  baby3.6.jpg

The Mart 13-18 Ιουνίου

Week2.jpg 

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...