Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασα απο Σκλαβενίτη και αν μου επιτρέπεται να σας ενημερωσω αγόρασα. 
Γαλα μεβγαλ "ολη μερα" από 1,43€ στα 1.23 και -0.30 απο pockee τελικη 0.93€/λιτρο -34,97%
Μπαρμπα Στάθης χυμός τομάτας 500gr απο 0.97 στα 0.57 και -0.20 τελικη 0.37€ -61,86%
Krispies Παπαδοπούλου 200gr απο 1.28 στα 0.98 και -0.40€ απο pockee τελικη στα 0.58€  -54,69%

Επεξ/σία από SKRUTZ
τα κοκκινα
  • Like 8
Δημοσ.

Παιδια nescafe 2.05 τα 100γραμ στο βασιλοπουλο θεωρω μεγαλη ευκαιρια.γνωριζετε αν στα ΑΒ της επαρχιας ισχυουν σιγουρα οι προσφορες;

Θεσσαλονίκη ισχύει... λογικά και στις άλλες πόλεις καθώς είναι η προσφορά της εβδομάδας (το γραφει και στο fb).

Προσοχή μόνο... 5τεμ. ανά αγορά... είχα καμμια ντουζίνα στο καλάθι και έφαγα άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασα απο Σκλαβενίτη και αν μου επιτρέπεται να σας ενημερωσω αγόρασα.

Γαλα μεβγαλ στα 1.23 και -0.30 απο pockee τελικη 0.93€/λιτρο

Μπαρμπα Στάθης χυμός τομάτας 500gr απο 0.97 στα 0.57 και -0.20 τελικη 0.37€

Krispies Παπαδοπούλου 200gr απο 1.28 στα 0.98 και -0.40€ απο pockee τελικη στα 0.58€

Παρακαλώ να σβηστεί εαν δεν βοηθάει κανέναν το ποστ μου.

Αφού γελάσαμε με την καρδιά μας με τα σχόλια των προηγούμενων χρηστών να αναφέρουμε τα εξής :

Το πρώτο που αναφέρεις (γάλα) δεν αποτελεί προσφορά, τα άλλα 2 ναι. Δεν έχει έννοια να αναφέρουμε κάθε προϊόν που δεν έχει έκπτωση και να αναφέρουμε μόνο την έκπτωση ποκι.

Με αυτήν τη λογική κάθε προϊόν που έχει κουπονι απο livesmart, Nestlé, epithimies και δεν ξέρω εγώ τι άλλο θα έπρεπε να αναφέρεται και να γεμίζει το νήμα με τέτοια προϊόντα.

Ας τηρήσουμε κάποιους κανόνες που έχουν τεθεί.

• Like 3
Δημοσ.

Κάποια μέλη εδώ μέσα όπως ο matrix και ο skroutz έχουν αφιερώσει χρόνο και κόπο προς όφελος της τσέπης όλων μας. Οι υπόλοιποι ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...

• Like 13
Δημοσ.

Αφού γελάσαμε με την καρδιά μας με τα σχόλια των προηγούμενων χρηστών να αναφέρουμε τα εξής :

Το πρώτο που αναφέρεις (γάλα) δεν αποτελεί προσφορά, τα άλλα 2 ναι. Δεν έχει έννοια να αναφέρουμε κάθε προϊόν που δεν έχει έκπτωση και να αναφέρουμε μόνο την έκπτωση ποκι.

Το φάγατε το παιδί!

Το γάλα είναι προσφορά στα 1.23. Η αρχική τιμή είναι 1.43.

Ίσως θα έπρεπε να το αναφέρει... αλλά ας μην είμαστε και τόσο σχολαστικοί. Δηλαδή στο MyMarket που αναγράφουν στα ράφια τις τιμές μετά την έκπτωση, τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να κάνουμε απλή μέθοδο των τριών, για να δούμε πόσο ήταν η αρχική πριν την έκπτωση;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν θυμάμαι πότε το μεβγαλ να κάνει 1.43. Ποτέ. Την προηγούμενη βδομάδα τόσο το πήρα (1.23) από τον ΑΒ, μπορεί και λιγότερο (γιατί δεν είμαι πιστός σε κάποια μάρκα, όλα τα ίδια μου φαίνονται). Δεν ξέρω αν αυτήν τη βδομάδα το έχει τόσο που λες, αλλά το θεωρώ απίθανο.

Τα μόνο φρέσκα γάλατα λίτρου που είναι τακτικά πάνω από 1.40 είναι μετρημένα στα δάχτυλα και το συγκεκριμένο δεν είναι.

Δημοσ.

Ο Skroutz εννοεί το γάλα "Όλη Μέρα" που είναι μακράς διάρκειας (γι' αυτό ανέφερε το κουπόνι -0.30 στο pockee).

Στον Βασιλόπουλο το πήρες 1.22 (αν μιλάμε για το ίδιο γάλα), επειδή έχει έκπτωση 15% (προσφορά φυλλαδίου από τις 2/6).

• Like 1
Δημοσ.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: αγοράζοντας ένα κιβώτιο μπύρες amstel η ALFA 20x250ml ΔΩΡΟ 6 ποτηριά κρικερ και 1 ανοιχτήρι ΑΠΟ 9-6 εως 11-6.

Απο σήμερα έχουν και 10% έκπτωση (θέλει την κάρτα πόντων) στα κιβώτια Αmstel /alfa (η έκπτωση ισχύει από 10/6 εως 2/7) ΆΛΛΑ σύμφωνα με το φυλλάδιο θα  δίνουν 2 ποτηριά και 1 ανοιχτήρι .

Οπότε οποίος θέλει να επωφεληθεί τις προσφοράς στο μέγιστο (να πάρει 6 ποτηριά +1 ανοιχτήρι )να πάει να πάρει σήμερα η αύριο.

τιμή AMSTEL 12,62    ALFA 11,39 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να τελειωνουμε και να καταλαβαινουν/συντονιζονται ΟΛΟΙ, επαναλαμβάνω -θυμιζω- για τελευταια φορα οτι στην ενοτητα οταν αναφερουμε μια προσφορα σε νεο τοπικ ή υπάρχον, θα πρεπει αφενος να ξερουμε ότι είναι πραγματικη προσφορα και αφετέρου  να προκυπτει από το μηνυμα μας ότι υπαρχει πραγματι προσφορα για να αποφεύγεται η ταλαιπωρια και αναζητηση των μελων. Ετσι λοιπον είναι δεδομενη η αναγκη υπαρξης αρχικης τιμης (τιμης "ανταγωνισμου") ​αλλα και σαφους - ορθης αναφορας του προιοντος όπως γίνεται σε όλα τα θεματα που μένουν ενεργά. Οσοι τα αγνοουν αυτά, καλο είναι να κανουν μια αναγνωση τα πιναρισμενα εδώ και χρονια σχετικα θεματα.

Οποιος παρολα αυτα δεν καταλαβαινει, θυμιζω ότι δεν μπορει να συμμετεχει ενεργα στην κουβεντα με μονο σκοπο να... αστειεύεται (με ή χωρις εισαγωγικα) σχολιαζοντας τις οδηγιες. Μπορει ομως να διαβαζει τις προσφορες / ποστς των αλλων.

• Like 4
Δημοσ.

Μολις αγορασα 4*500ml fix στο mymarket με 1.6€

Δεν υπαρχει η τιμη!!!!

** Μολις πληρωσα μου ειπαν πως ειναι του καταστηματος αναβυσσου προσφορα...

• Like 1
Δημοσ.

Μολις αγορασα 4*500ml fix στο mymarket με 1.6€

Δεν υπαρχει η τιμη!!!!

** Μολις πληρωσα μου ειπαν πως ειναι του καταστηματος αναβυσσου προσφορα...

Οποτε να μην πάω τσαμπα να δω σε αλλο κατάστημα αν τις έχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...