terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Από το καινούριο φυλλαδιό του μασουτη με θέμα το EURO έχει μπύρα sol 2+1 δώρο μαζί με pockee βγαίνει 4.2-1.5= 2.7 οι τρεις φιάλες. Δηλαδή 0.90 το τεμαχιο. Ισχύς φυλλαδίου από Παρασκευή 10/6 + Τις Βιος 5 που θα βγαίνουν 1,04€ -25% =0,78-0,30€ (pockee)=0,48€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 γιατι τα κρατας για τον πόλεμο; για να τις πιειτε/φατε ειναι... Μ'αυτές τις μπύρες μπορούμε να βγάλουμε όλο το καλοκαίρι, συν επερχόμενες γιορτές/γενέθλια/τραπεζώματα... και το κόβω να περισσεύουν μέχρι και για τα Χριστούγεννα! Σιγά μη ποτίσω τους φίλους του άντρα μου για να δούνε μπάλα (και μετά να τις πληρώσω σε 2πλάσια τιμή), ειδικά τώρα που έχω το μωρό ως δικαιολογία για να μαζεύονται σε άλλα σπίτια. Είμαι τσιγγούνα, το ξέρω... αλλά λόγω τσιγγουνιάς περίσσεψαν φέτος μερικές δεκάρες για να πάμε 4-5 μέρες διακοπές. Μαρινόπουλος ως 11/6 - Φέτα δοχείο Βίγλα 5.99/kg - Έπιπλα κήπου -50% (Ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα) - Πίτες για σουβλάκι Καραμολέγκος Αξιαγάπιτες 820gr 1ευρώ (πριν κάνα μήνα που είχαν ξαναβγεί σε προσφορά ήταν κοντολήξιμες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ενημερωτικά 13 ευρώ βγαίνει το Καροτέν 1+1 του Σκλαβενίτη. Δεν ξέρω εαν αξίζει καλύτερα το NIVEA που μπαίνει ανα καιρούς με το 50% (πριν λίγες ημέρες στο mymarket - Βερόπουλο) Παιδια αφου πιασαμε την κουβεντα με τα αντιηλιακα εχετε υποψιν οτι στα πρατηρια SHell εχει ολα τα Coopertone συσκευασιες 200ml στα 3 ευρω.Εχει σιγουρα με δεικτη προστασιας 50,30 (το αγορασα), ενα αλλο νομιζω 10(δεν ειμαι σιγουρος) και λαδι μαυρισματος.Δεν ξερω αν χρειαζεται να βαλεις βενζινη (εγω εβαλα) αλλα κυριως το 50αρι και δευτερευοντως το 30αρι νομιζω οτι ειναι καλο deal. Eύκολο είναι, τα ελευθέρας βοσκής αρχίζουν με τον αριθμό 1, τα αχυρώνα με τον αριθμό 2 και τα κλωβοστοιχίας με τον αριθμό 3, αυτοί οι αριθμοί γράφονται πάνω στα αυγά. Το λέει και η συσκευασία, από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, μόνο ο Σκλαβενίτης δε φέρνει, δεν ξέρω γιατί. Πάντως, αυγά ελευθέρας βοσκής μπορείτε να βρείτε και σε πολλά μανάβικα πλέον, που έχουν ανοίξει σωρός... ΚΑι τα βιολογικα απο 0. ΠΑιδια ελεος μην προτιματε τα κλωβοστοιχιας για πολλους και διαφορους λογους. Μονο οτι ειναι πιο φτηνα. Την επομενη φορα καντε ενα τεστ και φατε ελευθερας και συγκρινετε τα με αυτα του κλουβιού. Καμια σχεση. σε γευση . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Στα συμμετέχοντα πρατήρια, με αγορά 20 λίτρων καυσίμου, από 3 έως 5 ευρώ, αναλόγως του είδους καυσίμου.Η επίσημη σελίδα της προσφοράς αντηλιακών Coppertone της Shell: www.shellsmart.gr/content/44-antiliakaΝα ήταν και Καροτέν που είναι και ελληνικά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Eύκολο είναι, τα ελευθέρας βοσκής αρχίζουν με τον αριθμό 1, τα αχυρώνα με τον αριθμό 2 και τα κλωβοστοιχίας με τον αριθμό 3, αυτοί οι αριθμοί γράφονται πάνω στα αυγά. Το λέει και η συσκευασία, από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, μόνο ο Σκλαβενίτης δε φέρνει, δεν ξέρω γιατί. Πάντως, αυγά ελευθέρας βοσκής μπορείτε να βρείτε και σε πολλά μανάβικα πλέον, που έχουν ανοίξει σωρός... Να ξέρετε όμως ότι παρά τις διαφημίσεις στην Ελλάδα απαγορεύεται η ελεύθερη πτηνοτροφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ΜyMarket - Bερόπουλος ως 11/6 - Καραμολέγκος ψωμί του τοστ - 40% - Μπύρα Άλφα 4x500 - 40% (τελική 2.57) - Head & Shoulders 360ml ή 400ml 2.69 - Babylino Sensitive οικονομικές συσκευασίες 8.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 νεσκαφε μείον 1,45? αυτό γράφεις? πόσα γραμμάρια Λοιπόν έψαξα και βρήκα την απόδειξη: νεσκαφε κλασικ 100γρ 3,33 – 1,30 = 2,03. Επειδή στους καφέδες αυτό που μετράει είναι η τελική τιμή κιλού το τσέκαρα και ήταν το φτηνότερο. Οι καφέδες πάντως παίζουν και στον ΑΒ -20%, -25% κατά καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τα επιπλα κηπου καρφουρ αναφερθηκαν; https://www.youtube.com/watch?v=qu9nIOZcDE0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Λοιπόν έψαξα και βρήκα την απόδειξη: νεσκαφε κλασικ 100γρ 3,33 – 1,30 = 2,03. Επειδή στους καφέδες αυτό που μετράει είναι η τελική τιμή κιλού το τσέκαρα και ήταν το φτηνότερο. Οι καφέδες πάντως παίζουν και στον ΑΒ -20%, -25% κατά καιρούς. 2.05 έχει ο 100άρης στον Βασιλόπουλο όλη την εβδομάδα που διανύουμε. Είναι από τις καλύτερες τιμές που έχουν παίξει τελευταίο καιρό. Χτυπησα χθες 10 κομμάτια στο ΑΒ (με το ζόρι θα περάσουμε 2 μήνες) και σε συνδιασμό με τους πόντους λόγω Τετάρτης μου βγήκε στα 1.99 το κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Από το καινούριο φυλλάδιο του Market IN που ισχύει μέχρι 4/7 σε συνδιασμό με pockee Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων έγραψα πράγματα που θεωρώ ότι η τιμή τους πέφτει αρκετά και συμφέρουν. - Γιαούρτια στραγγιστά ΜΕΒΓΑΛ 3x200gr 10% ή 2% λιπαράαπό 3.10€ στα 2,15€ -0,40€ από pockee πάει τελική στα 1,75 το πακέτο. -43,55% - Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ ONLY 3x200gr από 1,98€ στα 1,49€ -0,20€ από pockee πάει τελική στα 1,29 το πακέτο.-34,85% - Κοτολέτες παναρισμένες ΥΦΑΝΤΗΣ 440gr από 3.95€ στα 3,29€ -0,30€ από pockee πάει τελική στα 2,99 το τεμάχιο.-24,30% - Βούτυρα αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ 250gr από 3,21€ στα 2,29€ -0,50€ από pockee πάει τελική στα 1,79 το τεμάχιο. -44,24% - Σπανάκι σε φύλλα ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1000gr από 4,10€ στα 2,99€ -0,80€ από pockee πάει τελική στα 2,19 το τεμάχιο.-46,59% - Μπουγάτσα Θεσ/νικης με τυρί ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 450gr από 3,10€ στα 2,12€ -0,70€ από pockee πάει τελική στα 1,42 το τεμάχιο -54,19% - PRINGLES 150gr - 165gr από 2.12€ στα 1,59€ -0,30€ από pockee πάει τελική στα 1,29 το τεμάχιο (ορίστε που λέγαμε για το EURO) -39,15% - BLE Πορτοκαλάδα 4x330ml από 1,96€ στα 1,19€ -0,40€ από pockee πάει τελική στα 0.79 το πακέτο. -59,69% Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από SKRUTZ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Σε τετοια ποστς, καλο ειναι να βαζουμε παντα τις αρχικες τιμες, οπως τις βλέπουμε συνηθως, αλλα δεν υπαρχουν στο παραπανω ποστ. Χωρις αρχικη τιμη, δεν βλεπει κανεις ΑΝ και ΠΟΣΟ αξιζει κατι. Το ποκι είναι δεδομενο για οποιον το εχει, αφου βλεπει τι κουπόνια υπαρχουν και μπορει μονος του να υπολογιζει τι θα αγορασει και ποσο. Δεν νομιζω ότι είναι καλο να το αναφέρουμε σε κάθε ποστ. Διαφημιση προσφερει, αλλα όπως εχουμε πει, εδώ ΔΕΝ πρεπει να κανουμε διαφημιση οσο είναι εφικτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 2.05 έχει ο 100άρης στον Βασιλόπουλο όλη την εβδομάδα που διανύουμε. Είναι από τις καλύτερες τιμές που έχουν παίξει τελευταίο καιρό. Χτυπησα χθες 10 κομμάτια στο ΑΒ (με το ζόρι θα περάσουμε 2 μήνες) και σε συνδιασμό με τους πόντους λόγω Τετάρτης μου βγήκε στα 1.99 το κομμάτι. Πηγα πηρα κι εγω πολυ καλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Σε τετοια ποστς, καλο ειναι να βαζουμε παντα τις αρχικες τιμες, οπως τις βλέπουμε συνηθως, αλλα δεν υπαρχουν στο παραπανω ποστ. Χωρις αρχικη τιμη, δεν βλεπει κανεις ΑΝ και ΠΟΣΟ αξιζει κατι. Το ποκι είναι δεδομενο για οποιον το εχει, αφου βλεπει τι κουπόνια υπαρχουν και μπορει μονος του να υπολογιζει τι θα αγορασει και ποσο. Δεν νομιζω ότι είναι καλο να το αναφέρουμε σε κάθε ποστ. Διαφημιση προσφερει, αλλα όπως εχουμε πει, εδώ ΔΕΝ πρεπει να κανουμε διαφημιση οσο είναι εφικτο. οκ. οπότε να μην ξαναβάλω post με προσφορά που να συνδιάζει pockee? απλά να γράφω: το Χ προιόν από Υ€ στα χχχ€ και τέλος. και όποιος έχει χρόνο ψάχνει για pockee? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ ONLY 3x200gr στα 1,49€ -0,20€ από pockee πάει τελική στα 1,29 το πακέτο.Αυτό το επρεπε να είναι (συμφωνα και με τους κανονες+οδηγιες της ενοτητας για θεμα-ποστ προσφορας):Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ ONLY 3x200gr από (βαζω τυχαια τιμη) 2,15€ αρχικη, στα 1,49€ -0,20€ από pockee πάει τελική στα 1,29 το πακέτο. Με το κοκκινο κομματι να είναι κυριως "διαφημιστικο", αρα μη επιθυμητο. Αν το κουπονι ηταν δυνατο, πχ 30ή50% της αξιας, καλως να μπει και για οποιον δεν μπαινει συχνα στο συγκεκριμενο "μαγαζι" ώστε να μην χασει το καλο κομματι που πουλαει εκεινη την στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στο site της nestle με τα κουπόνια https://www.nestlenoiazomai.gr/ υπάρχει σύνδεσμος για 1000 πόντους για να πάρεις δικό σου κουπόνι https://www.nestlenoiazomai.gr/body_positive Δεν εισαι σαφης. + Στο παρον τοπικ κουπόνια, χωρις αναφορα συγκεκριμενης/πραγματικης/άξιας προσφορας, δεν εχουν θεση όπως εχουμε πει δεκάδες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις