Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Θα στα παρει πολλαπλασια ο οδοντιατρος αυτα που γλυτωσες, προσεχε! Παντως, δεν εχουν καμια σχεση το πως ειναι πραγματικα ως γεμιση με αυτο που δειχνει η φωτογραφια στο πακετο. "Μισογεμιστα" ειναι σε σχεση με την φωτο... Σε σχεση με τα παλια απλα γεμιστα όπως τα θυμαμαι μεχρι πριν 5-6 χρονια που ειχα παρει/δει τελευταια φορα, είναι πιο παχυ το μπισκοτο και ελαχιστα πιο παχια η γεμιση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και ο διαβητολόγος να προσθέσω σε ό,τι επισήμανε ο Μάτριξ.... Πάντως ρε παιδιά άλλο πράγμα η οικονομία και άλλο το φαινόμενο που παρατηρώ εδώ καθημερινά να υπερστοκάρετε ζυμαρικά, πίτες και σνακ κάθε είδους επειδή είναι σε τιμή χώμα... Καλύτερα να μαγειρεύατε κανένα μπριάμ ή ό,τι άλλο παρά αυτό το frenzy που σας έχει πιάσει.... Και για να προλάβω μερικούς, ναι το ξέρω ότι έχουμε κρίση και ότι είναι καλοδεχούμενο το φτηνό φαγητό, αλλά πρέπει να βρείτε μία ισορροπία στο καλό και το κακό φαγητό, ώστε να γλιτώσετε αργότερα τους γιατρούς... Γιατί μετά, αυτά που σήμερα υπερστοκάρετε, δεν θα κάνει καν να τα αγοράσετε... Και δεν φτάνει που η γενιά μας έχει @@@@ και κινδυνεύει μαζικά από διαβήτη, πολλοί από εσάς έχετε και παιδιά... κ αυτά θα κινδυνεύσουν ακόμα πιο άμεσα από τη δική μας γενιά από διαβήτη στο μέλλον... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Από τις παλιές προσφορές με τα oreo του ΑΒ (που πήρα άπειρα) τα έχω βαρεθεί τα μπισκότα αυτά και ούτε θα ξαναπάρω, ας ήταν και τα αγαπημένα μου από τότε που ήμουν 10χρονος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και ο διαβητολόγος να προσθέσω σε ό,τι επισήμανε ο Μάτριξ.... Πάντως ρε παιδιά άλλο πράγμα η οικονομία και άλλο το φαινόμενο που παρατηρώ εδώ καθημερινά να υπερστοκάρετε ζυμαρικά, πίτες και σνακ κάθε είδους επειδή είναι σε τιμή χώμα... Καλύτερα να μαγειρεύατε κανένα μπριάμ ή ό,τι άλλο παρά αυτό το frenzy που σας έχει πιάσει.... Και για να προλάβω μερικούς, ναι το ξέρω ότι έχουμε κρίση και ότι είναι καλοδεχούμενο το φτηνό φαγητό, αλλά πρέπει να βρείτε μία ισορροπία στο καλό και το κακό φαγητό, ώστε να γλιτώσετε αργότερα τους γιατρούς... Γιατί μετά, αυτά που σήμερα υπερστοκάρετε, δεν θα κάνει καν να τα αγοράσετε... Και δεν φτάνει που η γενιά μας έχει @@@@ και κινδυνεύει μαζικά από διαβήτη, πολλοί από εσάς έχετε και παιδιά... κ αυτά θα κινδυνεύσουν ακόμα πιο άμεσα από τη δική μας γενιά από διαβήτη στο μέλλον... συμφωνω απολυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ και τρώω όσο θέλω και χάνω και βάρος, συνδιάζοντας αγορές με ποδήλατο. Ειδικά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πρωί, κάνω 5-6 χιλιόμετρα προκειμένου να πάρω όλα τα μάρκετ σβάρνα. Μερικές φορές κάνω και 2πλό δρομολόγιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους/όσες μένουν επαρχία κι έχουν καμιά 15ριά μάρκετ σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων. Όσο για το στοκάρισμα, δε πάει χαμένο. Κάθε 2 βδομάδες που κατεβαίνω Αθήνα, κάνω τράμπες με συγγενείς/φίλους που έχουν το ίδιο χόμπυ. On Topic: Mαρινόπουλος ως 18/6 - Barilla No7 0.65 (στα 2 τεμάχια έχει έκπτωση 0.40 το pockee), άρα τελική 0.45/τμχ - Σπανάκι σε φύλλα Mπ.Στάθης 1kg 3.69 - 35% = 2.40 - 0.80 (pockee) = 1.60 - Σαλάτα καλαμποκιού Mπ.Στάθης 450gr 2.98 - 25% = 2.23 - 0.80 (pockee) = 1.43 Eπίσης στο φυλλάδιο έχει μια προσφορά που μ'έκανε να ψοφήσω στα γέλια: Τι σόι αυγά είναι αυτά; Χύμα; Τυποποιημένα; Από εκτροφείο ή απ'το κοτέτσι της Μαρίκας; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 0,33 το αυγο ειναι πολλα. Βρισκεις ανετα σε μικρα κοτοπουλαδικα φρεσκα αυγα με 0,20 λεπτα το ενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 0,33 το αυγο ειναι πολλα. Βρισκεις ανετα σε μικρα κοτοπουλαδικα φρεσκα αυγα με 0,20 λεπτα το ενα. στη λαική έχουν από 0,15 τα μέτρια μέχρι 0,25 τα πιο μεγάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 2.20 τα 15 στο σκλαβενιτη σε καθημερινη βαση. τωρα για το μεγεθος δεν θυμαμαι τι θεωρειται. Μεσαιο ή μικρο δηλαδη. Αλλα μια χαρα αυγα ειναι. Δεν με απασχολησε ποτε κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η helena απ' ό,τι κατάλαβα δε σχολίασε την τιμή αλλά την προέλευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κανενα fructis θα βγαλουν πουθενα προσφορα εχω 10 μερες να λουστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κανενα fructis θα βγαλουν πουθενα προσφορα εχω 10 μερες να λουστω. μια μελετη ελεγε οτι αμα δεν τα λουζεις δεν τα χανεις(τα μαλλια) πχ κοιτα οσους δεν κανουν μπανιο συχνα τι μαλλι εχουν (ρομα κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ και τρώω όσο θέλω και χάνω και βάρος, συνδιάζοντας αγορές με ποδήλατο. Ειδικά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πρωί, κάνω 5-6 χιλιόμετρα προκειμένου να πάρω όλα τα μάρκετ σβάρνα. Μερικές φορές κάνω και 2πλό δρομολόγιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους/όσες μένουν επαρχία κι έχουν καμιά 15ριά μάρκετ σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων. Όσο για το στοκάρισμα, δε πάει χαμένο. Κάθε 2 βδομάδες που κατεβαίνω Αθήνα, κάνω τράμπες με συγγενείς/φίλους που έχουν το ίδιο χόμπυ. με το ποδήλατο κατεβαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κανενα fructis θα βγαλουν πουθενα προσφορα εχω 10 μερες να λουστω. καλημέρα, χτες ειχα παει στον AB στο ελληνικο - ειχε τα head and shoulder 40% εκπτωση και ειχε και πακέτα 1+1 δωρο ... στον ΑΒ στο metro mall δεν ειχε τα 1+1 δωρο ... δεν γνωριζω σε αλλες περιοχες τι υπαρχει εγω πήρα 2 πακέτα 400 ml (2 χ 4.82) = 9.64(αρχικη τιμη) - 3.86 (έκπτωση) --> τελικη τιμή 5.78 τα 4 μπουκαλια , οποτε τιμη μονάδας 1.44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και ο διαβητολόγος να προσθέσω σε ό,τι επισήμανε ο Μάτριξ.... Πάντως ρε παιδιά άλλο πράγμα η οικονομία και άλλο το φαινόμενο που παρατηρώ εδώ καθημερινά να υπερστοκάρετε ζυμαρικά, πίτες και σνακ κάθε είδους επειδή είναι σε τιμή χώμα... Καλύτερα να μαγειρεύατε κανένα μπριάμ ή ό,τι άλλο παρά αυτό το frenzy που σας έχει πιάσει.... Και για να προλάβω μερικούς, ναι το ξέρω ότι έχουμε κρίση και ότι είναι καλοδεχούμενο το φτηνό φαγητό, αλλά πρέπει να βρείτε μία ισορροπία στο καλό και το κακό φαγητό, ώστε να γλιτώσετε αργότερα τους γιατρούς... Γιατί μετά, αυτά που σήμερα υπερστοκάρετε, δεν θα κάνει καν να τα αγοράσετε... Και δεν φτάνει που η γενιά μας έχει @@@@ και κινδυνεύει μαζικά από διαβήτη, πολλοί από εσάς έχετε και παιδιά... κ αυτά θα κινδυνεύσουν ακόμα πιο άμεσα από τη δική μας γενιά από διαβήτη στο μέλλον... Εκτός από τον διαβήτη υπάρχουν κι άλλες παθήσεις, πχ τοξικώσεις του οργανισμού τύπου candida albicans...από την υπερκατανάλωση σύνθετων υδατανθράκων και ζάχαρης, υπερπολλαπλασιάζεται ο ζυμομύκητας που τα διασπά στο λεπτό έντερο, κάνει "ρίζες", τρυπά τα τοιχώματα κι εξαπλώνεται παντού... ...με συμπτώματα όπως δερματοπάθειες (από απλά εκζέματα έως βαριές μυκητιάσεις σε ακραίες περιπτώσεις και σε γυναίκες κολπίτιδα και παθήσεις του μαστού που μεταδίδονται μέσω του γάλακτος στο νεογνό, στοματίτιδα κ.α. "ωραία"), λήθαργο, σωματική και πνευματική κούραση, έλλειψη συγκέντρωσης, θολωμένη όραση κ.α. Πολλά λαχανικά, όσπρια, κρέας συμπληρωμένο με άλλες τροφές....και γενικά προσέχετε τον γλυκαιμικό δείκτη των τροφών, συνδυάστε τροφές με υψηλό, μεσαίο και χαμηλό δείκτη για να έχετε ενέργεια, χωρίς να συνηθίζετε όμως τον λογαριασμό σε υψηλά επίπεδα σακχάρων.... ...φτηνή τροφή είναι και τα μακαρόνια, φτηνή είναι και τα φασόλια και οι φακές, δεν είναι μόνο θέμα τιμής, αλλά και ποιότητας/πληρότητας διατροφής. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 στη λαική έχουν από 0,15 τα μέτρια μέχρι 0,25 τα πιο μεγάλα. Kλωβοστοιχίας είναι αυτά, που σημαίνει ότι προέρχονται από κότες που μένουν στα κλουβιά τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται ( Kάνουν την ανάγκη τους εκεί που τρώνε, δεν κινούνται, κοκ. Kαλό είναι αν μπορείτε, να επιλέγετε αυγά ελευθέρας βοσκής, είναι λίγο πιο ακριβά αλλά αξίζει τον κόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις