sotiriadisc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πέρασα μόλις από Βερόπουλο και ρώτησα ακριβώς αυτό. Μου απάντησαν ότι το 40% δεν ισχύει στα διπλογεμιστά. The Mart 6-11 Ιουνίου Ενημέρωση για διπλασιαμό pockee. - Γάλα "Όλη μέρα γάλα" ΜΕΒΓΑΛ 1lt 2x0.30€ =0.60€ (Μέχρι και αύριο στην Προμηθευτική το έχει στα 0,99€ οπότε πάει τελική στα 0,39€/λίτρο.) Όποιος δεν έχει κοντά Προμηθευτική το έχει και το Market IN στα 1,19€ όμως και πάει τελική στα 0,59€. - 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Κρέμα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€ - 2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr 2x0.20€ =0.40€ Υ.Γ. Στα My Market που έχει όλα τα γεμιστα Παπαδοπούλου -40% η τελική τιμή είναι 0,75€ το πακέτο. Συμφέρει περισσότερο βέβαια όποιος βρει την πολυσυσκευασία με τα 3 πακέτα δεμένα στα 2,75€-40%= 1,65€ δηλαδή 0,55€ το κάθε πακέτο των 200gr. Εγω πηρα τηλεφωνο και mymarket στη γειτονια μου και μου ειπαν οτι εχουν ολα εκπτωση (το τσεκαραν κιολας πριν μου απαντησουν) .... θα παω απο εκει σε 2 ωρες και θα στειλω update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πριν μισή ώρα, σε MyMarket (Βεροπουλος) Ρόδου, είχε τα διπλογεμιστά ΚΡΕΜΑ με -40% 1,40->0,84 ενώ τα σοκολάτα τα είχε χωρίς έκπτωση. Υπόψιν τα είχε έτσι και στο ταμπελάκι μπροστά στα προϊόντα, ΚΑΙ στο barcode scanner που τα δοκίμασα. Πηρα 4 κρέμα @ 0,84 έκαστο, και λογικά θα έχουν και -0,40 απο pockee Μπράβο που τα είδες παρά την δική μου διάψευση. Εσύ Ρόδου εγώ Ιαλυσού! τι να πεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεμιστά με κρέμα, έχω ακόμα απόθεμα απ'τα Oreo του Μαρτίου. Επιβεβαιώνω την έκπτωση 40% στα διπλογεμιστά με κρέμα. Διπλογεμιστά σοκολάτα δεν είχε καθόλου (ούτε καν καρτελάκι). Ρώτησα και μου είπανε ότι δεν παρέλαβαν. To γάλα "Όλη μέρα" της ΜΕΒΓΑΛ, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει διάρκεια 1 μήνα. Έκανα ανασκαφή στο ράφι, και πήρα 6 τεμάχια με ημερομηνία λήξης 3/7. edit: Tα πήρα από Μασούτη. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2016 από helena_n 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 στο mymarket στο ελληνικο ειχε παααααααααρα πολλα και απο τα 2 ειδη διπλογεμιστα .. πηρα 18 κομματια να υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα διπλογεμιστα @ 0,84 στο MyMarket Π. Φαληρου (κοντα στη Ζησιμοπουλου) κανονικα με την εκπτωση. Τα αλλα γεμιστα @ 0,75. Δεν τα τρωω, αλλα θυμηθηκα την σχετικη ερωτηση και το παρατηρησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnEva Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος που αγόρασε, πού μπορούμε να βρούμε το γάλα "όλη μέρα" μεβγαλ; Υπάρχει στο mymarket? Γιατί πήγα στο μασουτη της γειτονιάς μου και δεν είχε, ούτε ταμπελακι στο ράφι... Κρίμα γιατί είναι και προϊόν πρώτης σελίδας φυλλαδίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος που αγόρασε, πού μπορούμε να βρούμε το γάλα "όλη μέρα" μεβγαλ; Υπάρχει στο mymarket? Γιατί πήγα στο μασουτη της γειτονιάς μου και δεν είχε, ούτε ταμπελακι στο ράφι... Κρίμα γιατί είναι και προϊόν πρώτης σελίδας φυλλαδίου... και στο Σκλαβενιτη στην Καλαμακιου δεν το ειχαν (δεν ξερω αν τα δουλευουν σε αλλα σκλαβενιτη) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Στον Σκλαβενίτη στο χαλανδρι εχει γαλα μεβγαλ.Τελικα ειχα δικιο για τα 2πλογεμιστα το πρωι.πολυ καλό περασα και γεμισα με 6 πακέτα.τσαμπα πραμα.ειναι υπεροχα με ελληνικο καφε την κυριακη στο μπαλκόνι.χαχαχαχ.Στο my market μου ειπαν οτι δεν δουλεύουν μεβγαλ γαλα καθόλου.δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα καταστήματα πάντως. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από SKRUTZ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Στο Σκλαβενίτη Μελισσίων έχει γάλα μεβγαλ όλη μέρα στο 1,28€, επίσης τρέχει ακόμα η προσφορά με το γιαουρτομανια σοκολάτα 1+1δωρο και ποκι τελική δυο συσκευασίες 1,63€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, Ενημέρωση από My Market Χαλανδρίου στην Λ.Πεντέλης. Γεμάτα τα ράφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στην προμηθευτικη Αμαρουσίου (κοντά στο Ησαπ) είχε καμία δεκαριά γαλατα μεβγαλ (0,99€)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 και το mymarket στη Νέα Πεντέλη είναι τίγκα στα γεμιστά παπαδοπούλου, επίσης μια καλή προσφορούλα του mymarket είναι τα παιδικά βιολογικά γιαούρτια όλυμπος στα 2.28€ ,το 4αρι χαρτί υγείας (10τμχ) στα 3.60€ και χημοί ΗΒΗ go παιδικοί 250ml στα 0.40€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 σε αυτό το link βάζουμε τα στοιχεία μας και μας στέλνει στο mail κουπόνια για το νουνου εκλεκτό. στο γάλα στέλνει -0,25€ και 0.20€ από το pockee έχουμε έκπτωση στο λίτρο -0,45€. εχθές πήρα από my market το λίτρο με 1,13€ -0,45€= 0,68€/λίτρο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ΕΛΟΜΑΣ 8-11 Ιουνίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Έκανα ντου στο my market αγ.βαρβαρας Πήρα 24 πακέτα έτσι να υπάρχουν :) Άφησα και 4 πακέτα στο ράφι για τον επόμενο Η ταμίας γουρλωσε μάτια και της λέω μ αρέσουν πολύ τα μπισκότα χαχαχχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις