Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή η προσφορά δε γράφτηκε παραπάνω.

Mαρινόπουλος ως 4/6

cTVRrBy.png

Τσίμπησα το συγκεκριμένο μιξεράκι (τελευταίο κομμάτι) με 4.45ευρώ (είχε καλές κριτικές και στο Skrutz)... κι όντως κάνει καλό αφρό με ωραία υφή. Σε άλλο κατάστημα που πήγε ένας συγγενής, υπήρχαν προσφορές μόνο στις καφετιέρες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίζει να εχω χαλάσει μία παλέτα με τέτοια μιξερακια :P

Έκαναν 2 καφέδες και μετά στα σκουπίδια :P

Ένα παλαιότερο μοντέλο της United που είχα πάρει πριν από 6-7 χρόνια απ'το eshop, κράτησε τουλάχιστον 3 χρόνια. Ακόμα κι αν τα φτύσει... γι'αυτό υπάρχουν τα 2 χρόνια εγγύηση. :ph34r:

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η προσφορά δε γράφτηκε παραπάνω.

Mαρινόπουλος ως 4/6

cTVRrBy.png

Τσίμπησα το συγκεκριμένο μιξεράκι (τελευταίο κομμάτι) με 4.45ευρώ (είχε καλές κριτικές και στο Skrutz)... κι όντως κάνει καλό αφρό με ωραία υφή. Σε άλλο κατάστημα που πήγε ένας συγγενής, υπήρχαν προσφορές μόνο στις καφετιέρες.

Πήγα πριν λίγο στον Μαρινόπουλο στην Χαριλαου για να πάρω το ίδιο μιξεράκι (United 7145) και ξενέρωσα. Δυστυχώς, ενω υπήρχε, δεν ήταν σε προσφορά όπως στην περίπτωση σου...η απάντηση που πήρα ηταν ότι μάλλον σε κάποια μεγαλύτερα καταστήματα Μαρινοπουλος ισχύει η προσφορά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό...στην φωτογραφία που ανέβασες δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι ισχύει το -50% για συγκεκριμένα καταστήματα.

Επεξ/σία από Eyedentify

^

Και πριν μερικούς μήνες που είχε βγει προσφορά -50% στα ρούχα και στα οικιακά σκεύη, σε άλλα καταστήματα είχε προσφορά πχ στις αθλητικές φόρμες και στα τηγάνια... και στο άλλο υπήρχαν προσφορές στα πουκάμισα και τις κατσαρόλες.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει με τι κριτήρια γίνεται αυτό. Ίσως κάθε κατάστημα καταχωρεί στο σύστημα του ξεχωριστές προσφορές (ανάλογα με το stock), ή ίσως οι προσφορές διαχωρίζονται σε Carrefour (μπλε), Carrefour Μαρινόπουλος (κόκκινο) και Carrefour Express (πράσινο). To μιξεράκι το πήρα από Carrefour.

• Like 1

• Moderators

Πήγα πριν λίγο στον Μαρινόπουλο στην Χαριλαου για να πάρω το ίδιο μιξεράκι (United 7145) και ξενέρωσα. Δυστυχώς, ενω υπήρχε, δεν ήταν σε προσφορά όπως στην περίπτωση σου...η απάντηση που πήρα ηταν ότι μάλλον σε κάποια μεγαλύτερα καταστήματα Μαρινοπουλος ισχύει η προσφορά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό...στην φωτογραφία που ανέβασες δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι ισχύει το -50% για συγκεκριμένα καταστήματα.

Λεει όμως "επιλεγμενα". Προφανως αλλα επιλέγονται σε κάθε υποκατάστημα;

Την Πεμπτη που περασα από ενα εντελως τυχαια και για "πλακα", ειδα την ταμπελα και κοιταξα τι ειχε. Το μιξερακι που λετε δεν ηταν στις προσφορες. Ηταν κατι στιφτες λεμονιών -πορτοκαλιων, οι οποιοι όμως ηταν ολες ανοιχτες και από λιγο εως πολύ ταλαιπωρημενες συσκευασιες. Ειχε και κατι μπιστολάκια, μαρκας δευτεροκλασατης.

Δεν εκρινα ότι αξιζει κατι, γι' αυτό και δεν το ανεφερα σε ποστ. ;)

• Like 1

Χθες το απόγευμα στο Carrefour στη κηφισιας (avenue) είχε στο ισόγειο μερικά (μικρά) ράφια με λίγα ηλεκτρικά. Όλα ήταν εκθεσιακα και σε μερικά έλειπαν κ διάφορα εξαρτήματα. Σε κάθε συσκευή έλεγε ότι ήταν εκθεσιακό κ τι έλειπε απο κάθε συσκευή. Πχ είχε μια gps συσκευή αλλά επάνω έγραφε ότι έλλειπε το cd με τους χάρτες (!!!!!!!!), επίσης είχε τις γνωστές ρομπότ σκούπες, έναν άτμο μάγειρα, ενα φούρνο μικροκιματων κ κάτι αλλά.......

Επίσης σημερα σε βασιλοπουλο γίνονταν χαμός στα κοτόπουλα.

Lidl: 10kg ξηρά τροφή για σκύλους (με την μάρκα του) στα 5,99€

Λεει όμως "επιλεγμενα". Προφανως αλλα επιλέγονται σε κάθε υποκατάστημα;

Λέει επιλεγμένα ηλεκτρικά είδη δεν λέει σε επιλεγμένα καταστήματα.... αυτό τους ανέφερα και στην γραμμή εξυπηρέτησης στην οποία έκανα παράπονα...

Η απάντηση ήταν θα το δούνε, και θα με καλέσει κάποιος υπεύθυνος...

Τώρα πάει όμως, η προσφορα ήταν μέχρι σήμερα 4/6, κλείνουν σε 1 ώρα.

• Moderators

Λέει επιλεγμένα ηλεκτρικά είδη δεν λέει σε επιλεγμένα καταστήματα.... αυτό τους ανέφερα και στην γραμμή εξυπηρέτησης στην οποία έκανα παράπονα...

Η απάντηση ήταν θα το δούνε, και θα με καλέσει κάποιος υπεύθυνος...

Τώρα πάει όμως, η προσφορα ήταν μέχρι σήμερα 4/6, κλείνουν σε 1 ώρα.

Καλυμμένοι είναι, λεει "επιλεγμενα ειδη". Αν ηταν συγκεκριμένα τα επιλεγμενα, θα μπορουσαν να τα γραψουν στην διαφημιση και να τα αναφερουν όπως εκαναν παλια. Ο,τι εχουν είναι προφανως, είναι επιλεγμενα κατά κατάστημα πιθανοτατα ξαναλεω. Δεν ειπα "επιλεγμενα καταστήματα". ;)

Ελπίζω να δίνουν πάλι δώρο με τον νεσκαφέ φέτος το ίδιο με παλιότερα που είναι τέλειο.

5 εχω απο αυτα καινουρια ισως τα καλυτερα μιξερακια που υπαρχουν.

• Like 1

Σημερα το απογευμα στον Σκλαβενιτη της οδου Περαιως στο Ν Φαληρο δεν μου περασαν αποσμητικα dove δεμενη συσκευασια 1+1δωρο με κουπονι απο livesmart εκπτωση 1,50 ευρω λεγοντας μου η ταμιας οτι δεν γινεται επειδη ειναι σε προσφορα ,πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο ,ισχυει αυτο που μου ειπε εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω?

Σημερα το απογευμα στον Σκλαβενιτη της οδου Περαιως στο Ν Φαληρο δεν μου περασαν αποσμητικα dove δεμενη συσκευασια 1+1δωρο με κουπονι απο livesmart εκπτωση 1,50 ευρω λεγοντας μου η ταμιας οτι δεν γινεται επειδη ειναι σε προσφορα ,πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο ,ισχυει αυτο που μου ειπε εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω?

ενημερωτικα μιας και μενω εκει η περιοχη ειναι καμινια και οχι νεο φαληρο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...