Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΑΒ μελισσίων, 1+1 δώρο 3πλη συσκευασία ΙΟΝ (100γρ*3) σοκολάτα γάλακτος στα 4.14€ . έχουν μείνει 4 συσκευασίες, 1+1 δώρο σοκολάτα  NESTLE cheesecake ή caramel seduction. έχει αρκετές >20

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό μήνααα!

Μασούτης   2/6 - 4/6

-20% σε όλες τις ελληνικές ντομάτες

-25% στα βούτυρα Lurpak

-30% στις οικογενειακές συσκευασίες παγωτών Nirvana

-Nescafe classic 200gr  4,89€

-40% στους χυμούς Ήβη 1 λίτρου

-Dixan σκόνη 50μεζ ή υγρό 48μεζ ή κάψουλες duo caps 36 τεμάχια και power mix 32 τεμάχια   7,40€

ΕΛΟΜΑΣ  1/6 - 4/6

-50% στα αντηλιακά Nivea

-Σταρένιο ψωμί για τοστ  ΕΛΟΜΑΣ  700γρ  1€

-50% στα μαλακτικά Cajoline  750 και 1500ml

-30% στα Lipton  500ml

-30% στις μαρμελάδες Bon Maman

-50% σε σφουγγαρίστρες,κουβάδες και κοντάρια Vileda

-Μιμίκος ολόκληρο κοτόπουλο συσκευασμένο  2,99€/κιλό 

-40% σε όλες τις κοτολιχουδιές και τα τεμαχισμένα κοτόπουλα Μιμίκος (οι 2 τελευταίες προσφορές του Μιμίκου ισχύουν από 2/6)

My Market-Bερόπουλος  2/6 - 4/6

-Χοιρινές μπριζόλες  2,95€/κιλό

-30% σε όλα τα προϊόντα  Καλλιμάνης

-Χαρτί υγείας Zewa deluxe 3 φύλλων,8 ρολλά   2,80€

-50% στα αντηλιακά Nivea sun

Kρητικός  2/6 - 4/6

-Φέτα Τρικάλων δοχείο  5,39€/κιλό

-Πίτσα special Αλιμπινίσης  3χ400γρ  5,55€

-Ariel λευκά-χρωματιστά σκόνη  70μεζ  9,99€

-40% σε οδοντόκρεμες-οδοντόβουρτσες  Colgate total

-40% στα συμπυκνωμένα μαλακτικά Soupline 1500ml

• Like 16

ΕΛΟΜΑΣ  1/6 - 4/6

-40% σε όλες τις κοτολιχουδιές και τα τεμαχισμένα κοτόπουλα Μιμίκος (οι 2 τελευταίες προσφορές του Μιμίκου ισχύουν από 2/6)

Mε επιφύλαξη στις αρχικές (τις οποίες έχω πάρει απ'το site του AB)

Gordon Blue 480gr 6.68 - 40% =  4.01 - 1.00 (pockee) = 3.01

Nuggets 480gr 5.86 - 40% = 3.52 - 1.00 (pockee) = 2.52

Σνίτσελ 470gr 5.12 - 40% = 3.07 - 1.00 (pockee) = 2.07

προσφορά στα γυμναστήρια planet μόνο για σήμερα και αύριο

69 ευρώ ο ένας χρόνος

http://planetfitness.gr/

Μην σκοτωθειτε και πολυ για αυτη την προσφορα, καθολη την διαρκεια του χρονου εχουν προσφορες και αρκετα συχνα η ετησια εχει 69€. Πηρα στην ιδια τιμη την Πρωτοχρονια. Τιμη χωμα για αυτα που προσφερει.

Μην σκοτωθειτε και πολυ για αυτη την προσφορα, καθολη την διαρκεια του χρονου εχουν προσφορες και αρκετα συχνα η ετησια εχει 69€. Πηρα στην ιδια τιμη την Πρωτοχρονια. Τιμη χωμα για αυτα που προσφερει.

στην επομενη σιγουρα θα παω μιας και ειμαι επαρχια αυτο τον καιρο!Πολυ καλη προσφορα ειδικα για εμας που παμε μετα τις 10 το βραδυ γυμ!

Τα Schweppes στον ΑΒ εχουν 1,65 η 4δα.Εγω πηρα Schweppes mojito που μ αρεσει 7 4δες και ενα κουτακι μονο του γιατι ειδα οτι με την αγορα 12 ευρω Schweppes ειχες 100 ποντους (3 €). 0,31€ το κουτακι σχεδον μιση τιμη

Ευχαριστώ φίλε για την επισήμανση της εξαιρετικής προσφοράς των Schweppes. Να προσθέσω πως από Coca-cola σε προσφορά υπάρχουν μόνο 2x1lt στα 1.55 (τα 2x1.5lt τα'χει 2.80) και από το νέο φυλλάδιο τις Fanta 4x500ml στα 2.05 (με 12 ευρώ Coca-cola/Fanta/Schweppes 100 πόντοι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Carrefour 2-4 Ιουνίου

peponi_1.6.jpg

rodopi_1.6.jpg

xoirino_1.6.jpg

boio_1.6.jpg

colgate_1.6.jpg

feta_1.6.jpg

pagota_1.6.jpg

palm_1.6.jpg

Κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές από τα φυλλάδια των super markets σε συνδιασμό με το pockee

Απο το καινούριο φυλλάδιο του My Market.

- SUPER SPOON High Protein ΚΡΙ ΚΡΙ από 2,48€ στα 1,94€ και -0,40€ από το pockee πάει τελική στα 1,54€/τεμάχιο.

- Πίτσα ζαμπόν - μπέικον ΥΦΑΝΤΗΣ 2τεμ. από 9,47€ στα 8€ και -1,00€ από το pockee πάει τελική στα 7€

- Αεροζόλ BAYGON κατσαριδοκτόνο 400ml. από 4,43€ στα 3,10€ και -0,50€ από το pockee πάει τελική στα 2,60€

- 2 τεμάχια COCO POPS 350gr - 375gr από 7,74€ στα 5,80€ και -1,00€ από το pockee πάει τελική στα 4,80€/2 τεμάχια(δηλαδή 2,40€ το τεμάχιο)

Απο το φυλλάδιο του Γαλαξία που ισχύει μέχρι 7/6.

- Αγοράζοντας 2 τεμάχια Μαγιονέζα KRAFT 250ml δώρο ένα πακέτο μακαρόνια πέννες ή στριφτό 500gr Γαλαξίας. Το σετ είναι στα 3,16€ -0,25€ σε κάθε τεμάχιο από pockee πάει τελική στα 2,66€ τα 2 τεμάχια και δώρο τα μακαρόνια.

- BLE Πορτοκαλάδα 4x330ml από 1,88€ στα 1,32€ και -0,40€ από το pockee πάει τελική στα 0,92€ η τετράδα.

- Αεροζόλ BAYGON κατσαριδοκτόνο 400ml. από 4,43€ στα 2,08€ και -0,50€ από το pockee πάει τελική στα 2,58€

- Πλακίδια BAYGON Mat 30+30τεμ. από 5,30€ στα 4,24€ και -0,50€ από το pockee πάει τελική στα 3,74€

Απο το φυλλάδιο της Προμηθευτικής που ισχύει μέχρι 7/6

SUPER SPOON High Protein ΚΡΙ ΚΡΙ από 2,46€ στα 1,85€ και -0,40€ από το pockee πάει τελική στα 1,45€/τεμάχιο.

Γάλα "Όλη μέρα γάλα" ΜΕΒΓΑΛ 1lt στα 0,99€ και με κουπόνι απο pockee -0,30€ πάει τελική στα 0,69€ το τεμάχιο

- Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ Π.Ο.Π. άλμη 400gr από 4,73€ στα 4,02€ και -0,60€ από το pockee πάει τελική στα 3,42€/τεμάχιο.

Caffe Latte EMMI από 1,75€ στα 1,23€ και κουπόνι από pockee -0,40€ πάει τελική στα 0,83€/τεμάχιο

Υγρό σετ RAID Liquid με αυτόματη συσκευή 33ml από ΄5,95€ στα 5,06€ και -0,50€ από το pockee πάει τελική στα 4,56€

Απο το φυλλάδιο του Κρητικός  που ισχύει μέχρι 8/6

- Mini Pizza Special KANAKI 315gr από 3,75€ στα 2,55€ και -0,70€ από το pockee πάει τελική στα 1,85€

Λουκάνικα Vienna ΥΦΑΝΤΗΣ 250gr από 2,47€ στα 2,15€ και -0,30€ από το pockee πάει τελική στα 1,85€

2πλοΓΕΜΙΣΤΑ Σοκολάτα ή κρέμα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 230gr από 1,33€ στα 1,06€ και -0,20€ από το pockee πάει τελική στα 0,86€

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 7

• Moderators

Απο το φυλλάδιο του Γαλαξία που ισχύει μέχρι 7/6.

- Αγοράζοντας 2 τεμάχια Μαγιονέζα KRAFT 250ml δώρο ένα πακέτο μακαρόνια πέννες ή στριφτό 500gr Γαλαξίας. Το σετ είναι στα 3,16€ -0,25€ σε κάθε τεμάχιο από pockee πάει τελική στα 2,66€ τα 2 τεμάχια και δώρο τα μακαρόνια.

Χωρις να υποβαθμίζω την προσπαθεια και την βοηθεια σου συμφορουμιτη και την αξια ολων των ποστ σου (για να μην παρεξηγηθώ αυτά), να κανω μια παρατηρηση σχετικα με την παραπανω τιμη και το προσφατο παρελθον (πριν λιγες μερες) :

2.66€ για μισο κιλο κραφτ και μισο κιλο μακαρονια γαλαξιας στο quote.

"Προχθες" λοιπον, πηρα την κραφτ 500γρ, με στικερ -80λεπτα και -25% "σε μαγιονέζες και μουσταρδες" από σουπερ, 1.48€. Με τα υπολοιπα 1.18€ (2.66-1.48) θα μπορω να αγορασω 3 πακετα επωνυμα μακαρονια όταν μπαινουν καλες προσφορες.

Αφορμή για την παρατηρηση μου, η συχνη αναφορα -1 από ποκι, -0.2 από ποκι κλπ. Χωρις κανενα κουπονι ή κουπονο-υπηρεσια εκανα την παραπανω αγορα, χωρις να περιμενω επιστροφες στην προκαταβολή μου. Δεν νομιζω ότι αξιζει να γεμιζουμε με ποστς που αναφερουν συνεχεια την λεξη αυτή χωρις να εχουμε κατι ουσιαστικο. (δεν αναφέρομαι στο ποστ του σκρουτζ, αλλα βασικα για περιπτώσεις που η αρχικη τιμη είναι τιμη που υπαρχει σε ολη την αγορα.)

• Like 4

Χωρις να υποβαθμίζω την προσπαθεια και την βοηθεια σου συμφορουμιτη και την αξια ολων των ποστ σου (για να μην παρεξηγηθώ αυτά), να κανω μια παρατηρηση σχετικα με την παραπανω τιμη και το προσφατο παρελθον (πριν λιγες μερες) :

2.66€ για μισο κιλο κραφτ και μισο κιλο μακαρονια γαλαξιας στο quote.

"Προχθες" λοιπον, πηρα την κραφτ 500γρ, με στικερ -80λεπτα και -25% "σε μαγιονέζες και μουσταρδες" από σουπερ, 1.48€. Με τα υπολοιπα 1.18€ (2.66-1.48) θα μπορω να αγορασω 3 πακετα επωνυμα μακαρονια όταν μπαινουν καλες προσφορες.

Αφορμή για την παρατηρηση μου, η συχνη αναφορα -1 από ποκι, -0.2 από ποκι κλπ. Χωρις κανενα κουπονι ή κουπονο-υπηρεσια εκανα την παραπανω αγορα, χωρις να περιμενω επιστροφες στην προκαταβολή μου. Δεν νομιζω ότι αξιζει να γεμιζουμε με ποστς που αναφερουν συνεχεια την λεξη αυτή χωρις να εχουμε κατι ουσιαστικο. (δεν αναφέρομαι στο ποστ του σκρουτζ, αλλα βασικα για περιπτώσεις που η αρχικη τιμη είναι τιμη που υπαρχει σε ολη την αγορα.)

Ξέρω Matrixxx ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έγραφες κάτι για να υποβαθμίσεις ή να απαξιώσεις το post οποιουδήποτε εδώ μέσα.Και ξέρεις και εσύ ότι πότε δεν έχω δημιουργήσει οποιοδήποτε θέμα στις παρεμβάσεις σου (ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να το κάνω.)

Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές προσφορά καταστήματος, και συγκεκριμένα στον Σκλαβενίτη που βάζει δικές του προσφορές, που όντως έχει χαμηλότερη τιμή από άλλα super markets ακόμα και με συνδιασμό pockee.όπως και στον ΑΒ που δεν είναι στο pockee έχει τύχει να βρω προιόν που να είναι κατα 0,20-0,30€ φθηνότερο και χωρίς κουπόνι.

Είναι απίθανο να γνωρίζουμε τις τιμές και τις προσφορές όλων των αλησίδων, και για αυτό πρέπει να γράφουμε εδω κάτι που θεωρούμε προσφορά και αν κάποιος άλλος έχει βρει καλύτερη τιμή είτε με συνδιασμό από κουπόνια έιτε όχι τότε πρέπει να το επισημαίνει και να κερδίζουμε όλοι από αυτό.

Είμαστε μια κοινότητα που πάνω από όλα προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Και απευθύνομαι σε όλους, ότι για κάποιον τα 0,10€ 0,30€ ή το 1€ που μπορεί να γλιτώσει από κάποιο προιόν να μην είναι τίποτα κια να μην τον πολυ-νοιάζει αλλά για κάποιον άλλον συμφορουμήτη-συνάνθρωπό μας να είναι πολύτιμο.

Για αυτό τον λόγο και εγω προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ.

Υ.Γ.αυτό το ποστ δεν απευθύνεται στον Matrixxx αλλά είναι κάποιοες προσωπικές σκέψεις και θέσεις.

Υ.Γ2 Έχω την εντύπωση ότι δεν έχω βάλει τις σκέψεις μου σε σωστή σειρά και ίσως παρεξηγηθώ από αυτά που έχω γράψει!!! :-(  :-(  :-(

• Like 8

Mε επιφύλαξη στις αρχικές (τις οποίες έχω πάρει απ'το site του AB)

Gordon Blue 480gr 6.68 - 40% =  4.01 - 1.00 (pockee) = 3.01

Nuggets 480gr 5.86 - 40% = 3.52 - 1.00 (pockee) = 2.52

Σνίτσελ 470gr 5.12 - 40% = 3.07 - 1.00 (pockee) = 2.07

Πολύ κοντά έπεσες όσον αφορά τα Nuggets 480gr: 5,92 - 40% = 3,55 - 1.00 (pockee) =2.55 (Προμηθευτική πριν λίγο).

• Like 1

• Moderators

Είμαστε μια κοινότητα που πάνω από όλα προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Και απευθύνομαι σε όλους, ότι για κάποιον τα 0,10€ 0,30€ ή το 1€ που μπορεί να γλιτώσει από κάποιο προιόν να μην είναι τίποτα κια να μην τον πολυ-νοιάζει αλλά για κάποιον άλλον συμφορουμήτη-συνάνθρωπό μας να είναι πολύτιμο.

Για αυτό τον λόγο και εγω προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ.

Καταρχήν εδώ μεσα οσοι διαβαζουν και γραφουν αξιολογουν θετικα και το 0.10 και το 0.20 ως διαφορα, δεν υπαρχει στο τοπικ καποιος που δεν τον "νοιαζει".

Ακριβως πανω σε αυτό λεω, ότι αν γραψει καποιος "κουρκουμπινι 5€ με 0.10 κουπονι ποκι=4.90" δεν βοηθάμε καποιον συνανθρωπο μας, αφου μπορει άλλες στιγμες, συχνα, να παρει το "κουρκουμπινι" πχ 4€. Μαλλον "κακο" του κανουμε. (ξαναλεω ότι δεν αφορα ολες τις αναφορες αυτό που λεω, αλλα οσες δεν εχουν ουσια και διαφορά ικανη)

Τωρα ελπιζω να εγινα περισσοτερο κατανοητος στην λεπτομερεια αυτή. :)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...