Μαιρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ΑΒ ως 4/6 (δε ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα) Ελληνικές ντομάτες 0.79/kg Ισχυει σε όλα τα καταστήματα έως 4/6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dion1978 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τα Schweppes στον ΑΒ εχουν 1,65 η 4δα.Εγω πηρα Schweppes mojito που μ αρεσει 7 4δες και ενα κουτακι μονο του γιατι ειδα οτι με την αγορα 12 ευρω Schweppes ειχες 100 ποντους (3 €). 0,31€ το κουτακι σχεδον μιση τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για να συμπληρώσει ο μπουφές... Lidl (Σάββατο 4/6) Λουκανικοπιτάκια Καρδίς 1kg 1.99€ Την ίδια μέρα έχει σε προσφορά τα απορρυπαντικά ρούχων Maxitrat 3L (2.69€). Τι λεει αυτη η μαρκα απορρυπαντικου? Την εχει χρησιμοποιησει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ΑΒ ως 4/6 (δε ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα) Ελληνικές ντομάτες 0.79/kg Και να σκεφτείς ότι σήμερα η τιμή παραγωγού είναι από 0,10 - 0,30 η καλύτερη ποιότητα χωρίς φπα . Στην προσφορά νομίζω είναι αυτές των 0,10 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το Lidl αυτή τη βδομάδα έφερε νομίζω τη καλύτερη ποιότητα ρούχων που έχει φέρει τον 1+ χρόνο που το παρακολουθώ... Λινο-βαμβακερά παντελόνια, σορτσάκια (52% λινό, 48% βαμβάκι) και πουκάμισα (λινό 55%, βαμβάκι 45%) και σε ωραία χρώματα - χωρίς αισθητικές ανοησίες, όπως κάνουν κατά καιρούς - και κυρίως σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΡΑΜΜΗ/ΚΟΨΙΜΟ. ...και στα 10€ τα παντελόνια και 9€ τα σορτσάκια θα έλεγα τρελή προσφορά... Και τα πάνινα πέδιλα μου φάνηκαν πολύ ωραία (τα μπεζ τουλάχιστον) και φίλος που τα πήρε μου τα 'παίνεσε, αλλά δυστυχώς φέρνουν μόνο 44-45 νούμερο σε αυτά και δεν μου κάνουν καλά. Βέβαια μέχρι τη Τρίτη νωρίς το μεσημέρι είχε γίνει πανικός...είχαν εξαφανιστεί τα πιο δημοφιλή νούμερα (44-48) στα παντελόνια, στα σορτσάκια κάτι έπαιζε (τελευταία κομμάτια). ...μόνο τα λευκά επιζήσανε, που λόγω διαφάνειας -υποθέτω- τα ανδρικά δεν πολυφορούνται... Αυτά στο Lidl Παπαναστασίου και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη... ...δεν ξέρω αν θα ξαναφέρουν, στα Γιάννενα πάντως η μητέρα μου που πήγε αργά άκουσε μια ταμεία να λέει σε πελάτες πως θα ξαναφέρουν αύριο το πρωί...δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει σε άλλα υποκαταστήματα. Πραγματικά μου έκανε φοβερή εντύπωση η ποιότητα των ρούχων και η έλλειψη γενικά αισθητικών ακροβασιών, που χαλάει ορισμένες φορές το αποτέλεσμα (όπως σε κάτι τζιν, με ραφές διαφορτικού χρώματος, ή μπλούζες με χαζοσχέδια κτλ) Μόνο τα κοντομάνικα (ολοβάμβακα στα 5€), αν και πολύ καλής ποιότητας, ήταν δυστυχώς πολύ-πολύ μακριά και με πολύ ανοιχτό λαιμό, που προσωπικά με ξενερώνει...σαν φόρεμα φοριούνται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και να σκεφτείς ότι σήμερα η τιμή παραγωγού είναι από 0,10 - 0,30 η καλύτερη ποιότητα χωρίς φπα . Στην προσφορά νομίζω είναι αυτές των 0,10 . Μακάρι να είχα πρόσβαση, αλλά πού τέτοια τύχη. Η καλύτερη τιμή που πετυχαίνω είναι 0.50 τις γινομένες και 0.60 τις άγουρες όταν πάω λαϊκή. Οι αναγραφόμενες τιμές, δε πέφτουν ποτέ κάτω από 0.75. Ας μη μιλήσω για τις απατεωνιές κάθε Μεγάλη Βδομάδα όπου όλες οι ντομάτες βαφτίζονται "Κρήτης" και πωλούνται προς 1.50/kg. @someone-, το Maxitrat θα το βαθμολογούσα το ίδιο με το Essex ή το Neomat. Tη δουλειά του τη κάνει... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το Lidl αυτή τη βδομάδα έφερε νομίζω τη καλύτερη ποιότητα ρούχων που έχει φέρει τον 1+ χρόνο που το παρακολουθώ... Λινο-βαμβακερά παντελόνια, σορτσάκια (52% λινό, 48% βαμβάκι) και πουκάμισα (λινό 55%, βαμβάκι 45%) και σε ωραία χρώματα - χωρίς αισθητικές ανοησίες, όπως κάνουν κατά καιρούς - και κυρίως σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΡΑΜΜΗ/ΚΟΨΙΜΟ. ...και στα 10€ τα παντελόνια και 9€ τα σορτσάκια θα έλεγα τρελή προσφορά... Και τα πάνινα πέδιλα μου φάνηκαν πολύ ωραία (τα μπεζ τουλάχιστον) και φίλος που τα πήρε μου τα 'παίνεσε, αλλά δυστυχώς φέρνουν μόνο 44-45 νούμερο σε αυτά και δεν μου κάνουν καλά. Βέβαια μέχρι τη Τρίτη νωρίς το μεσημέρι είχε γίνει πανικός...είχαν εξαφανιστεί τα πιο δημοφιλή νούμερα (44-48) στα παντελόνια, στα σορτσάκια κάτι έπαιζε (τελευταία κομμάτια). ...μόνο τα λευκά επιζήσανε, που λόγω διαφάνειας -υποθέτω- τα ανδρικά δεν πολυφορούνται... Αυτά στο Lidl Παπαναστασίου και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη... ...δεν ξέρω αν θα ξαναφέρουν, στα Γιάννενα πάντως η μητέρα μου που πήγε αργά άκουσε μια ταμεία να λέει σε πελάτες πως θα ξαναφέρουν αύριο το πρωί...δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει σε άλλα υποκαταστήματα. Πραγματικά μου έκανε φοβερή εντύπωση η ποιότητα των ρούχων και η έλλειψη γενικά αισθητικών ακροβασιών, που χαλάει ορισμένες φορές το αποτέλεσμα (όπως σε κάτι τζιν, με ραφές διαφορτικού χρώματος, ή μπλούζες με χαζοσχέδια κτλ) Μόνο τα κοντομάνικα (ολοβάμβακα στα 5€), αν και πολύ καλής ποιότητας, ήταν δυστυχώς πολύ-πολύ μακριά και με πολύ ανοιχτό λαιμό, που προσωπικά με ξενερώνει...σαν φόρεμα φοριούνται... Φανταζομαι οτι ειναι αυτα που βρισκεις στα lidl βουλγαριας 50% κατω (οχι πως θα επερνα ρουχα απο εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα.Έχει μια προσφορά με σέγα το lidl και φαίνεται σε ικανοποιητική τιμή.Την έχει κανένας για να μας πει αν αξίζει; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52298 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 όπου όλες οι ντομάτες βαφτίζονται "Κρήτης" Προτιμότερες οι βαφτισμένες παρά οι γνήσιες Κρήτης. Εάν δεν έχεις δει αγγούρι Κρήτης να φεύγει από τον παραγωγό με μέγεθος (μήκος) πακέτου τσιγάρων και μετά από 24 ώρες να έρχεται σε εσένα με μέγεθος παπουτσιού ν. 48, τότε δεν έχεις δεί τίποτα...Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οι τιμές που γράφω είναι ενδυκτικές. μπορέι να υπάρχει κάποια μικρή διαφορά ολίγων λεπτών του ευρώ. Αμφιβάλω βέβαια αν μπορέι κάποιος να βρεί έστω και τα μισα από αυτά τα προιόντα στα ψυγεία του Γαλαξία. Τουλάχιστον ε΄γω σε αυτόν που είναι κοντά μου το πολύ πολύ να έχει την τυρόπιτα μόνο. - ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ και ΚΑΣΕΡΙ 650 GR στα 5,66 -40%=3,40€ -1€ από pockee πάει τελική στα 2,40€ - Μακεδονίτικο Στριφτάρι τυρί ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 850gr στα 5,50 -40%=3,30€ -1€ από pockee πάει τελική στα 2,30€ - Ζύμη Κουρού ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 650gr στα 3,66 -40%=2,20€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,20€ - Σπιτική τυρόπιτα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 850gr στα 6,15 -40%=3,69€ -1€ από pockee πάει τελική στα 2,69€ - Μπουγάτσα Θεσ/νικης με τυρί ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 450gr στα 2,83 -40%=1,70€ -0,70€ από pockee πάει τελική στα 1€ - Σπιτικά τρίγωνα με κρέμα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 750gr στα 4,78 -40%=2,87€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,87€ - Κουρού τυροπιτάκια ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 920gr στα 4,57 -40%=2,75€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,75€ Δυστυχως το pockee δεν εχει πλεον σχεδον τιποτα απο Χρυση ζυμη...μπηκαμε Ιουνιο για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ΑΒ ως 4/6 (δε ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα) Ελληνικές ντομάτες 0.79/kg Και στην λαϊκη απο 0.40 εως 0.60 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Φανταζομαι οτι ειναι αυτα που βρισκεις στα lidl βουλγαριας 50% κατω (οχι πως θα επερνα ρουχα απο εκει) Τα παίρνουν στα 5€ τα λινο-βαμβακερά παντελόνια στη Βουλγαρία δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Προτιμότερες οι βαφτισμένες παρά οι γνήσιες Κρήτης. Εάν δεν έχεις δει αγγούρι Κρήτης να φεύγει από τον παραγωγό με μέγεθος (μήκος) πακέτου τσιγάρων και μετά από 24 ώρες να έρχεται σε εσένα με μέγεθος παπουτσιού ν. 48, τότε δεν έχεις δεί τίποτα...Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Κοίτα αυτό με τα αγγούρια είναι ένα άσχημο παραμύθι που δεν έχει καμία απολύτως λογική. Πες μου έναν που το έχει δει με τα μάτια του και δεν το έχει ακούσει "κάπου" από κάποιον που "ξέρει" . Αν κόψεις τον καρπό από το φυτό τη τρώει και πως μεγαλώνει με αέρα ; Είμαστε off topic αλλά αν θες άνοιξε θέμα και ρώτα ότι θες για αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Έχει μια προσφορά με σέγα το lidl και φαίνεται σε ικανοποιητική τιμή. Την έχει κανένας για να μας πει αν αξίζει; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=52298 αν σου αρέσει το πιάσιμο που έχει, σε αυτή την τιμή αξίζει. Τα αναλώσιμα που έχει δεν αξίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τα παίρνουν στα 5€ τα λινο-βαμβακερά παντελόνια στη Βουλγαρία δλδ; Δεν ξερω για το συγκεκριμενο κομματι , αλλα πριν χρονια ειχε 6,99-16,99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις