Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλος ενα που "ξερει" τα παντα. Σε τι κοσμο ζουμε;

Θέμα επιλογών φίλε μου.

Εάν εσύ θες να βάζεις στο αμαξι σου λάδι που κοστίζει 4 ευρώ το λίτρο fine with me.

Εγω στο αυτοκίνητο μου λέω να βάλω κάτι καλύτερο εάν μου επιτρέπεις.

Και τέλος, προφανώς δεν με ξέρεις, και δεν ξέρεις εάν "ξερω".

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να δουμε τις προσφορες πρέπει να μπουμε στο φειςμπουκ ???...

Όχι..

Δεν είχα τέτοια πρόθεση δεν ήξερα κάποιον άλλον τρόπο να βάλω το βίντεο, αν ενοχλεί παρακαλώ να διαγραφεί.

• Like 2
Δημοσ.

Καθόμαστε και μιλάμε μεταξύ μας, χρονιάρες μέρες, μέσα σε ένα τελείως αρνητικό κλίμα. Άς αφήσουμε επιτέλους την κριτική ...

Δηλαδή άμα ήμασταν σε ένα τραπέζι θα είχαμε πλακωθεί στο ξύλο;  Δε μπορούμε να κάνουμε μία απλή συζήτηση προσφορών?

Τέλος και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους χρήστες σε αυτο το thread για την άμεση ενημέρωση.

Καλο Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Ας ελπίσουμε η Ανάσταση Του Κυρίου να μας φωτίσει όλους μας.

• Like 16
Δημοσ.

Θέμα επιλογών φίλε μου.

Εάν εσύ θες να βάζεις στο αμαξι σου λάδι που κοστίζει 4 ευρώ το λίτρο fine with me.

Εγω στο αυτοκίνητο μου λέω να βάλω κάτι καλύτερο εάν μου επιτρέπεις.

Και τέλος, προφανώς δεν με ξέρεις, και δεν ξέρεις εάν "ξερω".

Αν το αποκλειστικό σου κριτήριο για την ποιότητα ενός λιπαντικού είναι η τιμή του τότε λυπάμαι που στο λέω αλλά προφανώς δεν "ξέρεις" το αντικείμενο. Όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω το συγκεκριμένο είναι rebrand επώνυμης μάρκας και ως εκ τούτου σίγουρα είναι προσφορά σε αυτή την τιμή και καλώς αναφέρθηκε στο τόπικ.

Τα σχόλια δε περί ρεκτιφιέ κινητήρα μόνο ως αποτυχημένο χιούμορ μπορούν να εκληφθούν, μετά λύπης όμως διαπιστώνω πως τα πιστεύεις πραγματικά. Δικαίωμά σου να βάζεις λιπαντικά τριπλάσιας τιμής, όμως δεν δικαιούσαι να κοροϊδεύεις όσους επιλέγουν κάτι φθηνότερο που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, ούτε να υπονοείς πως δεν ειναι γνώστες για αυτό το λόγο. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης 24/4 - 27/4

-20% σε όλα τα βούτυρα και τις μαργαρίνες Χωριό

Καλημέρα και καλή Μεγάλη εβδομάδα, σε συνδυασμό με τον διπλασιασμό του pockee έχουμε μεγαλύτερο κέρδος στα "Χωριό" soft

post-146708-0-11037700-1461567424_thumb.jpg

Edit :Update Μόλις γύρισα από κατάστημα, πήρα 6 συσκευασίες "ελαφρύ" με sticker - 0.70€ και ημερομηνία λήξης τέλος Ιουλίου 16,αρχική τιμή 2.69 - 0.70, τιμή ταμείου 1.99€ Χ6 11.94€ - 2.39€ η εκπτωση του 20% τελική 9.55€ ~1.59€/τεμ ή 0.39€ τελική τιμή μετά την επιστροφή του pockee

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις αποψη για το τσουρεκι του ελομας που ειναι στα 1.59;

Το έχω πάρει και είναι πολύ συμπαθητικό σε γεύση και στην όψη. Δεν τρίβεται όπως κάποια άλλα αλλά είναι μαστιχωτό. Θα το ξανάπερνα σε αυτή τη τιμή για πρωινό κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν το αποκλειστικό σου κριτήριο για την ποιότητα ενός λιπαντικού είναι η τιμή του τότε λυπάμαι που στο λέω αλλά προφανώς δεν "ξέρεις" το αντικείμενο. Όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω το συγκεκριμένο είναι rebrand επώνυμης μάρκας και ως εκ τούτου σίγουρα είναι προσφορά σε αυτή την τιμή και καλώς αναφέρθηκε στο τόπικ.

Τα σχόλια δε περί ρεκτιφιέ κινητήρα μόνο ως αποτυχημένο χιούμορ μπορούν να εκληφθούν, μετά λύπης όμως διαπιστώνω πως τα πιστεύεις πραγματικά. Δικαίωμά σου να βάζεις λιπαντικά τριπλάσιας τιμής, όμως δεν δικαιούσαι να κοροϊδεύεις όσους επιλέγουν κάτι φθηνότερο που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, ούτε να υπονοείς πως δεν ειναι γνώστες για αυτό το λόγο. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.

Δεν με νοιαζει τι rebrand ειναι.

Με γεια σας και χαρα σας που βαζετε οτι θελετε στο αμαξι σας. 

Ισως να το βαζα κι εγω εαν ειχα αυτοκινητο 10ετιας.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε να με πεισετε οτι κανετε το σωστο.

Εγω μια πλακα εκανα, κι εσεις εκει.  :unsure: Σας δινει κανενα μερισμα στο lidl ?

Εν τελει, δεν ειχα συνδεσει την τοποθετηση χαμηλου κοστους λαδιου στο αμαξι μου με την ταπεινοτητα...μερες που ειναι μετα τον επιταφιο μπορει να παρω κι εγω λιγο, κι ας μη το βαλω ποτε στο αμαξι μου :rolleyes: 

• Like 1
Δημοσ.

Carrefour

-Σπιτική χορτόπιτα νηστίσιμη ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 850gr από 6,15€ στα 4,61€ -1,50€ από pockee (cosmote deals) τελική 3,11€ το τεμάχιο

-Ντοματοχυμός ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 500gr από 0,76€ στα 0,57€ -0,20€ από pockee τελική 0,37€ το τεμάχιο

To Market IN έχει για αγορά 2 τεμαχίων μακαρόνια Barilla -25% και σε συνδιασμό αυτή την εβδομάδα με τον διπλασιαμό -0,80€ από pockee για κάθε 2 τεμάχια, πρέπει να βγαίνουν γύρω στα 0,38-0,39€ το πακέτο. (εαν η τιμή του πακέτου είναι στα 1,05€)

To FAIRY Clean & Care 400ml που έχει διπλασιασμό στα -1,40€ συνήθως έχει 1,88-1,92€ επομένως θα πάει στα 0,48€-0,52€ το τεμάχιο.δεν βρίκα να το έχουν σε προσφορά κάπου για να βγεί λιγότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αν κάποιος δει προσφορά σε σοκολατοειδή παρακαλώ να ενημερώσει, γιατί η τιμή από τα Πασχαλινά αυγά Kinder πάει κάθε χρόνο και πιο κοντά στο Θεό.
Περίπου στα 8€ το ένα, θυμάμαι πέρσι και φέτος 10,5€.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...