Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκα σήμερα στον Σκλαβενίτη κρεμα προσώπου γυναικεία της bioten απο 7.45 στα 5.45 και 1+1 δώρο και κουπονι απο ποκι -1€ για καθε τεμαχιο.

Συνολο 3.75€ και οι 2 μαζι.πήρα 6 για να υπαρχουν.

Kαλησπέρα,

Θυμάσαι αν ήταν για όλες ή μονο για συγκεκριμένους κωδικούς; Πχ για το κυδώνι ίσχυε;

Επίσης με 5.45 με μείον 2ε από πόκι 3.45 δε θα πρεπε να είναι;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

Θυμάσαι αν ήταν για όλες ή μονο για συγκεκριμένους κωδικούς; Πχ για το κυδώνι ίσχυε;

Επίσης με 5.45 με μείον 2ε από πόκι 3.45 δε θα πρεπε να είναι;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Λογικά ισχύει μόνο για αυτήν που δείχνει και η φωτογραφία στο pockee.εγω πάντως αυτές πήρα.

λάθος τυπογραφικό δικό μου. 3,45€ είναι τελική και για τα 2 πακέτα.

Σήμερα κιόλας μου βάλανε και τα χρήματα στο pockee.

Δημοσ.

εγώ χθες στο Μασούτη που  το σκάναρα δεν πέρναγε στο ποκι

περναει κανονικα σημερα πηρα .

Συμμετέχει και το power refresh. Ήταν το μοναδικό που βρήκα στα ράφια του τοπικού Μασούτη.

μια απο τα ιδια 

Λοιπον απο ΜΑΣΟΥΤΗ : nivea rollon  3,99-1,60 =2,39 -1,5 (απο pockee) = 0,89 τελικη τιμη 

nivea sprey  και αυτο ακριβως στα ιδια ,τελικη τιμη 0,89

nivea men ντους power refresh  4,99 -2= 2,99 -2 (απο pockee) = 0,99 τελικη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Από το καινούριο φυλλάδιο του My Market που θα ισχύει από 6-19 Απριλίου ξεχωρίζουν τα παρακάτω σε συνδιασμό με το pockee.

-Φύλλο κρούστας χρυση ζύμη 450γρ. 2,19€ -0,80€ από pockee τελική 1,39/τεμάχιο.
-Μπουγάτσα με πραλίνα χρυση ζύμη 450γρ 2,75€ - 1€ από pockee τελική 1,75/τεμάχιο

-Μπάμιες μπαρμπα Στάθης 1kg 3,66€ - 1€ από pockee τελική 2,66/τεμάχιο

-Pringles150γρ -165γρ για αγορά 2 τεμαχίων 2x1,46= 2,92€ -0,70€ από pockee (cosmote deals) τελική 2,22€ δηλαδή 1,11/τεμάχιο ή με κανονικό κουπόνι όποιος δεν έχει cosmote deals είναι -0,30€ άρα πάει τελική 1,31€/τεμάχιο.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φθηνότοπος
- 5Λίτρα Ελαιόλαδο, Εξαιρετικό Παρθένο "Φαλάσσαρνα", Κρητικό = 19,50€
- Σκόνη πλυντηρίου ρούχων 100 μεζ. "Soft" = 6,50€
- Κάψουλες Tassimo -25%

Βασίλαγας - 3Β Markets
- Σκόνη πλυντηρίου ρούχων 100μεζ. "Happy Cool - Max Power" = 5.99€
- Lenor Μαλακτικό πλυντηρίου ρούχων 44 μεζ. = 2,14€
- Χαρτί Υγείας 2φυλλο, 10 ρολά "3 Αλφα"¨= 1,78€

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Προσφορά από Huggler σήμερα, έως τα μεσάνυχτα, για 26σέλιδο Personalised Photo Book 29CM X 22CM με 12 £ (+3,99 £ έξοδα αποστολής τουλάχιστον) από 29.99 £ αρχική τιμή (60% έκπτωση):

24 Hour Flash Sale

60% Off The 26 Page Personalised Photo Book

• τιμή£29.99 £12.00
  • μεταφορικά: £3,99 και για κάθε επιπλέον Photo Book (στην ίδια παραγγελία) + £1
  • link προσφοράς:  link
  • Τρόπος αγοράς προσφοράς: Αγοράζουμε το Voucher και έχουμε προθεσμία 1 χρόνο για να το χρησιμοποιήσουμε
  • Κωδικός προσφοράς: BEE60

Χαρακτηριστικά ψηφιακού άλμπουμ: 

• Dimensions: 29cm x 22cm (Approx A4)
  • Pages: 26 - 100 pages
  • Price per extra page: £0.95
  • Style: Perfect bound gloss-finish hardcover
  • Photos: Minimum of 26 photos
  • Paper: 200gsm gloss paper
  • Page Layout: 1 - 25 photos per page
  • Book Themes: Choice of themes and 6 different colour covers
  • Creation Time: 30 - 60 minutes

• Like 1
Δημοσ.

ΑΒ (τα παγωτά συμμετέχουν)

cornetto πυραυλοι 6+2 δώρο αρχικη τιμή 5.70€/συσκευασία και 40 πόντοι δώρο

με αγορά 25€ ,200 πόντους (δώρο 6€ δωροεπιταγή) - είχε καρτελάκι στο ράφι δεν ξέρω αν είναι γενική προσφορά και μπορει να αγοράσεις και άλλα προιόντα 

άρα έχουμε και λέμε

5.70-30% έκπτωση για σήμερα = 3,99€

αγοράζουμε 7 συσκευασίες για να πιάσουμε τα 25€ ... 7*3.99 =  27.93€

μας δίνουν 200 πόντους για αγορά των 25€  και 7*40 πόντους = 280 άρα σύνολο 480 πόντοι

δλδ 480*0.03 = 14.4€ οι ποντοι για επομενη αγορα

27.99-14.4 = 13.59€ οι 7 συσκευασίες ή 1.94€ η συσκευασία (περιέχει 8 πύραυλους)

συμμετέχουν και άλλα προιόντα της algida , στον ΑΒ Βριλησσίων που πήγα είχε απόθεμα

• Like 9
Δημοσ.

22 λ   ο πυραυλος!!!!!!!!!

Θα πρέπει να τους φάμε κιόλας ή μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι απλά και μόνο επειδή πήραμε 56 πυραυλους σε προνομιακή τιμή???? Μας βλέπω να μην χωράμε από τις πόρτες σε λίγο.... 

• Like 8
Δημοσ.

Παιδιά επειδή είχα ένα θέμα με τα κουπόνια του livesmart και δεν μπορούσαν να τα σκαναρουν στα μηχανήματα στα ΑΒ και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι μάλλον ήταν μικρά σε μέγεθος και δεν έπιανε το barcode,μπορείτε να μου πείτε σε τι περίπου μέγεθος βγαίνουν τα δικά σας; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είχα ένα θέμα με τα κουπόνια του livesmart και δεν μπορούσαν να τα σκαναρουν στα μηχανήματα στα ΑΒ και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι μάλλον ήταν μικρά σε μέγεθος και δεν έπιανε το barcode,μπορείτε να μου πείτε σε τι περίπου μέγεθος βγαίνουν τα δικά σας; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.

Εγώ τα αποθηκεύω σε pdf,κάνω crop την κάθε σελίδα στα όρια των κουπονιών και μετά τυπώνω 2 σελίδες σε μία.(4 κουπόνια σε μια σελίδα σε οριζόντια διάταξη.)Σκανάρονται.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντα μου τα περνούν χειροκίνητα. Χτυπούν τον κωδικό και περνάει η έκπτωση, ποτέ δεν κατάφερε να σκαναριστει το barcode. Όσο για το μέγεθος της εκτύπωσης δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι σου, είναι one size

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...