Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή μπλέχτηκα .μπορεί κάποιος να γράψει τι αγοράζουμε, από πού και με ποιο τρόπο έχουμε έκπτωση (pockee, κουπόνι  ktl) ?

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα και εγώ roll on nivea απο μασουτη με αρχική τιμή τα 4€ με το 40% παει στο 2.40 κ με ποκι στα 90 λεπτά.

Επίσης επιβεβαιώνω αφού σκάναρα εντός καταστήματος ότι τα 1+1 δε περνάνε.

Πηρα όμως μια συσκευασία γιατί και στα 2.40 τα 2 δεν είναι άσχημη τιμη.

Δημοσ.

τελικά πήγα και πήρα αφρόλουτρα τα οποία από 4,99 βγαίνουν στα 0,99 το ένα

ΠΡΟΣΟΧΗ είναι μια "έκδοση" που δεν περνάει στο πόκι , οπότε συστήνω σκανάρισμα σε όλα

ΌΠΩΣ είπε και ενα φίλος πάνω οι 1+1 συσκευασίες δεν περνάνε!!!

Απο ποιο μαγαζι φιλε μου γιατι μολις γυρισα απο Γαλαξια - Μασουτη και δεν βρηκα τιποτα σε προσφορα σε αφρολουτρο Nivea.

Σε αποσμητικα υπαρχουν

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από τον Γαλαξία και στοκάρισα roll-on και αφρούς ξυρίσματος για κανένα χρόνο τουλάχιστον

με 0,7-0,8 ευρώ το κομμάτι!!!

Δημοσ.

Για να γίνω σαφής

Ο Μασούτης έχει τα ανδρικά αφρόλουτρα 4,99 αρχική τιμή

με το -40% της προσφοράς φυλλαδίου μέχρι 11/4 γίνεται 2,99 και αν αφαιρέσεις και από ποκι 2€ 

ουσιαστικά αγοράζεις το αφρόλουτρο με 99 λεπτά!!

Μιλάμε για τα παρακάτω (εκτος από το POWER REFRESH):

http://www.nivea.gr/Products/bath-care/product-type/men

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από τον Γαλαξία και στοκάρισα roll-on και αφρούς ξυρίσματος για κανένα χρόνο τουλάχιστον

με 0,7-0,8 ευρώ το κομμάτι!!!

Μία από τα ίδια.

Δημοσ.

Συμμετέχει και το power refresh. Ήταν το μοναδικό που βρήκα στα ράφια του τοπικού Μασούτη.

εγώ χθες στο Μασούτη που  το σκάναρα δεν πέρναγε στο ποκι

Δημοσ.

Από ό,τι κατάλαβα(το διάβασα στο φ/β του ΑΒ) οι 20 πόντοι κάθε Τετάρτη και τα απορρυπαντικά σε προσφορα(......οποιον βολευε δηλαδη) μας τελειωσαν απο Δευτερα. Έληξε η προσφρορα.

Δημοσ.

Όταν λέτε πως "στοκάρατε" για ένα χρόνο, πόσα πήρατε δλδ;

...το λέω γιατί το είχα δοκιμάσει παλιότερα κι από την αχρηστία μηνών κάποια τέτοια που είχα πάρει έβγαλαν μια "κιτρινίλα" (τα rollon), τα Spray είχαν ατονίσει και τελικά δεν τα χρησιμοποίησα...

...δεν ξέρω τί διάρκεια έχουν αυτά...

Εγώ πήρα 2 αφρούς ξυρίσματος και 4 rollon (συνολικά περίπου 17€ - 10€ περίπου της επιστροφής) αλλά μου κακοφάνηκε και πάλι που έδωσα τόσα πολλά για κάτι που δεν θα χρειαζόμουν άμεσα.

Η αλήθεια είναι επίσης ότι δεν μου αρέσει πολύ η πιο βαριά μυρωδιά των ανδρικών αποσμητικών Nivea...το γυναικείο Comfort Dry Plus είναι διακριτικό κι εξίσου αποτελεσματικό.

Τα ανδρικά συχνά μυρίζουν σαν φτηνιάρικο άρωμα...έχουν μια οξεία μυρωδιά -που για κάποιο λόγο την θεωρούν "ανδρική" - που κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι όταν ιδρώνεις...σου τρυπάει τη μύτη...

Πήρα

- 1 invisible να το δοκιμάσω, αν και έχω ακούσει ότι δεν κάνει καλή δουλειά.

- 1 Protect and Care (μπλε)

- 2 Dry Impact Plus

- 1 Sensitive Care

από τη μυρωδιά, διακριτικό - όπως μου αρέσει - ήταν μόνο το τελευταίο, το Sensitive Care και σκέφτομαι μήπως πάω και τα αλλάξω, να πάρω άλλο 2 τουλάχιστον τέτοια.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι Αντι-Ιδρωτικά κι όχι Αποσμητικά (Deodorant)...όταν είναι deo, το γράφει στη συσκευασία (anti-perspirant/anti-transpirant & deodorant)

Τα καλύτερα Deodorant & Anti-Perspirant που έχω δοκιμάσει ήταν τα Gillette 3x Triple Action (άρωμα Storm Force)...

...αυτά κυκλοφορούσαν πολύ το 2009, αρχές του 2010 άρχισαν να σπανίζουν, έπειτα περιορίστηκαν από μία μόνο εκδοχή, που την έβρισκες σχεδόν αποκλειστικά σε spray, μετά αντικαταστάθηκαν από το Gillette G (arctic ice) και τώρα κι αυτό σπάνια το συναντώ και δεν ήταν και το καλύτερο.

...με είχαν βγάλει στρατό στη Κύπρο με 40+ βαθμούς και σ' όλη τη θητεία δεν είχε πιάσει άσχημη μυρωδιά η μασχάλη μου...

• Like 4
Δημοσ.

Περασα απο τον Χαλκιαδακη εχουμε και λεμε:

Nivea power refresh(και τα υπολοιπα πανω κατω στην ιδια τιμη παιζουν) 4,89€ με την εκπτωση(50%) 2,45-2€(pockee) τελικη τιμη 0.45€.

Nivea αφρος ξυρισματος 3,98€ με την εκπτωση(50%) 1,99-1.5€(pockee) τελικη τιμη 0.49€

Νιvea gel ξυρ. 4,58€ με την εκπτωση(50%) 2.29€-1.5€(pockee) τελικη τιμη 0.79€

Nivea αποσμητικο(και τα υπολοιπα πανω κατω στην ιδια τιμη παιζουν) 3,98€ με την εκπτωση(50%) 1,99-1.5€(pockee) τελικη τιμη 0.49€

Η προσφορα ισχυει μεχρι 4/4...

Δημοσ.

Κλεινουν μερικα καταστηματα Ηλεκτρονικης Αθηνων στις 9/4. Στο Ρεντη που ειδα πριν (εκει που ειναι και τα carrefour) εχουν βγαλει σε εκπτωσεις 30% τα προιοντα (και τα εκθεσιακα ως 70%)

Χαμος απο κοσμο παντως.. δεν ξερω τι θα προλαβετε και τα πιο πολλα (ψυγεια/κουζινες) εχουν χαρτακι οτι πωληθηκαν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλεινουν μερικα καταστηματα Ηλεκτρονικης Αθηνων στις 9/4. Στο Ρεντη που ειδα πριν (εκει που ειναι και τα carrefour) εχουν βγαλει σε εκπτωσεις 30% τα προιοντα (και τα εκθεσιακα ως 70%)

Χαμος απο κοσμο παντως.. δεν ξερω τι θα προλαβετε και τα πιο πολλα (ψυγεια/κουζινες) εχουν χαρτακι οτι πωληθηκαν.

Δεν τα λες κι "εκτός τεχνολογίας" βέβαια :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει καποιος που κλεινουν (η θα κλεισουν).ΑΠο οτι διαβασα θα κλεισουν 10 καταστηματα ανα 10 ημερες. Τα στανταρ ειναι ορεστιαδας και ρεντη που λεει ο φιλος.

Θα βγει ανακοινωση γενικη η κατα τοπους οποτε οποιος προλαβε,,,,,

• Moderators
Δημοσ.

Δεν τα λες καλα. Μονο τα εκθεσιακα εχουν εκπτωση ("30-70%").

Πηγα χθες το μεσημερι με έναν φιλο, δεν αγόρασα τιποτα απολυτως.

Τα ραφια μισοαδειασμενα το λιγοτερο.

18% στα ελαχιστα εκθεσιακα λαπτοπ, 30% στις σχετικα λιγες εκθεσιακες τηλεοράσεις και αλλα ηλεκτρονικα ειδη (που δεν ειχε ηδη χθες μεσημερι σχεδόν τιποτα), καλυτερα τα πραγματα (30-40-50%) σε λευκες συσκευες εκθεσιακες, οι οποιες όμως ηταν ηδη ολες πουλημένες -χαρτακι πανω- εκτος ελαχιστων. Πχ καταψύκτες ηταν 4-5 και ολοι πουλημένοι χωρις τιμη πανω τους.

Αν εκρινα ότι αξιζε κατι θα ειχα ανοιξει θεμα από χθες μολις πηγα και ειδα.

Παράδειγμα προιοντος: Μια ηλεκτρικη σομπιτσα πχ, ειχε 55 τιμη καταστήματος, η εκθεσιακη ειχε 30% εκπτωση, αρα 38.5 ευρω. Στο σκρουτζ αρχιζει από 34 ευρω.

50+ ατομα ουρα στα ταμεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...