Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν η προσφορά του Βασιλόπουλου με την 6ευρη επιταγή στα 25€ των προϊόντων p&g, ισχύει μόνο για μια φορά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή με κάθε 25€ παίρνεις άλλη μία κτλ κτλ;

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν η προσφορά του Βασιλόπουλου με την 6ευρη επιταγή στα 25€ των προϊόντων p&g, ισχύει μόνο για μια φορά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή με κάθε 25€ παίρνεις άλλη μία κτλ κτλ;

το 2. :)

''με κάθε 25€ παίρνεις άλλη μία κτλ κτλ''

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρουμε ποια dove ακριβως έχουν 2€?

Απο άνδρικα (men care), τα aqua impact, τα οποία κατεβαίνουν στο 1 ευρώ, για όσους πρόλαβαν να εκτυπώσουν τις προηγούμενες ημέρες τα κουπόνια του livesmart. Επίσης το Axe roll-on Anarchy είναι στα 2 ευρώ.

EWtO5Na.jpg

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ.

Εάν το βρεις με 2 ευρώ, εφόσον δίνει 60 πόντους και για κάθε 25 ευρώ συνολικά σου δίνει άλλους 200, τότε αγοράζοντας 13 τεμάχια πληρώνεις 26 ευρώ και παίρνεις 13*60+200=980 πόντους, οπότε σου λείπουν 20 πόντοι για να πάρεις συνολικά 5 δωροεπιταγές των 6 ευρώ δηλαδή 30 ευρώ. Άρα εάν δεν τους έχεις ήδη αυτούς τους πόντους παίρνεις ένα βιτάμ με βούτυρο που κάνει 2,59 και δίνει 20 πόντους (ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι) και έτσι έχεις πληρώσει 28.59 και έχεις πάρει πίσω σε επιταγές 30.

Αυτό μπορεί να γίνει σε μία απόδειξη ή πρέπει να γίνει τμηματική αγορά;

Δημοσ.

Γίνεται και τμηματικά

Στο ΑΒ στο Άργος δεν είχε Dove των 2 ευρώ. Με τη βοήθεια όμως του Excel στο κινητό, μάζεψα πράγματα αξίας 25.25 ευρώ τα οποία μου έδωσαν 458 πόντους (250+200 προσφοράς και 8 συναλλαγής) και άρα 2 δωροεπιταγές των 12 ευρώ συν 50 πόντους καβάτζα δηλαδή το συνολικό κέρδος ήταν 13.50 ευρώ δηλαδή τα πράγματα αγοράστηκαν με συνολική μέση έκπτωση 53,46%. Καθόλου κακό εάν λάβουμε υπόψην ότι μέσα στα πράγματα υπήρχαν ντοματοειδή, μαγιονέζα, μουστάρδα που σπάνια τα βρίσκεις σε έκπτωση πάνω από 25%.

• Like 4
Δημοσ.

Γίνεται και τμηματικά

Στο ΑΒ στο Άργος δ... και άρα 2 δωροεπιταγές των 12 ευρώ συν 50 πόντους καβάτζα δηλαδή το συνολικό κέρδος ήταν 13.50..

..και άρα 2 δωροεπιταγές των 6 ευρώ ..

-Σε τρία ΑΒ που πήγα (Καλλάρη, Περισσού και Κηφισιάς) δεν είχε τα dove των 2€ δυστυχώς.. Θα δώ αύριο και σε άλλα δύο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε νότια προάστια δεν βρήκα απόλυτος τίποτα όσον αφορά τις δωρεάν κρέμες dove.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

Το πρωί βρήκα δυο κρέμες στον ΑΒ νομΙσματοκοποιο

Η κοπέλα στον διάδρομο μου είπε ότι αυτά που έχουν δυο ευρώ είναι παλιά και τα αποσείρουν δηλαδή δεν θα ξαναφέρουν

Δημοσ.

Γεματο το ραφι στον Σκλαβενιτη Βριλησσίων πισω απο το μετρο Δ.Πλακεντίας

Τυχερός είσαι

Νύχτας δεν υπάρχουν πουθενά. Μάλιστα μου ειπαν οτι δεν τις εμπορεύονται. Γι Αυτό σε ρώτησα

Δημοσ.

Τυχερός είσαι

Νύχτας δεν υπάρχουν πουθενά. Μάλιστα μου ειπαν οτι δεν τις εμπορεύονται. Γι Αυτό σε ρώτησα

Φούλ ο μεγάλος Σκλαβενίτης στη Νέα Χαλκηδόνα. Και ημέρας και νύκτας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...