Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκες νύχτας; Δηλαδή μπλε χρωμα;

Γεματο το ραφι στον Σκλαβενιτη Βριλησσίων πισω απο το μετρο Δ.Πλακεντίας
  • Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ebloko

Πήρε το μάτι μου κάτι μέλια, όπου ο παραγωγός τα πουλάει 30-40% ακριβότερα στο μαγαζί του... και πέρυσι που πήγα, δε σήκωνε παζάρια (και φυσικά έφυγα). Μάλιστα με είχε αποκαλέσει τρελή όταν του ζήτήσα να πάρω πευκόμελο 500ml κάτω από 5 ευρώ. :rolleyes: Αύριο θα πάω μαζί με τον άντρα μου, να τον τρελάνουμε παρέα. :lol:

Στα υπόλοιπα προϊόντα δεν πρόσεξα τπτ το ιδιαίτερο. Μάλιστα πολλά προϊόντα τα έχω βρει πολύ φθηνότερα σε super market και σε παντοπωλεία με ποιο εξωφρενικό παράδειγμα το Αραβοσιτέλαιο 2L Μοτάκης που στο ebloko έχει 4.23, ενώ στα Ελληνικά Μάρκετ έχει 3.53. :confused:

Οδική βοήθεια για 1έτος με 9.90 (που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες)

Δεν διατίθεται σε όλα τα βενζινάδικα ΕΚΟ, αλλά μόνο σε επιλεγμένα. Πάρτε κάνα τηλ για να βρείτε το κοντινότερο, διότι εγώ έκαψα τζάμπα 10χλμ βενζίνη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις γύρισα από ΑΒ.

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. Με την κάθε μία παίρνεις 60 πόντους. Επίσης για συνολική αγορα(όχι στην ίδια απόδειξη δλδ) προϊόντων dove αξίας 25 ευρώ σου δίνει άλλη μια 6ευρη. Νομίζω χωρίς να έχω υπολογίσει ακριβώς ότι σ βγαίνουν τζάμπα.

• Like 5
Δημοσ.

\

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. Με την κάθε μία παίρνεις 60 πόντους. Επίσης για συνολική αγορα(όχι στην ίδια απόδειξη δλδ) προϊόντων dove αξίας 25 ευρώ σου δίνει άλλη μια 6ευρη. Νομίζω χωρίς να έχω υπολογίσει ακριβώς ότι σ βγαίνουν τζάμπα.

αν παρω στην ιδια αποδειξη 13χ2 =26 ευρω κρεμες dove θα παρω 60χ13+60=840 ποντους?

δηλαδη 4 εξαρες δωροεπιταγες=24 ευρω και μενουν και 40 ποντοι?

επιβεβαιωσε αν μπορεις...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. ... βγαίνουν τζάμπα.

Ποιες είναι αυτές; Καμιά φώτο;;

Δημοσ.

H dove dermaspa goodness πρεπει να ειναι...αλλα στην τιμη καταλογου λεει 6 ευρω...

θα την εχουν 2ευρω και αυριο?

Δημοσ.

\

αν παρω στην ιδια αποδειξη 13χ2 =26 ευρω κρεμες dove θα παρω 60χ13+60=840 ποντους?

θα παρεις 13x60=780+200(λογω των 25 ευρω αγορων dove)=980/200 (που ειναι η καθε εξαευρη)= 4,9 εξαευρες. Στον Βολο που ειμαι εγω και για οσους ξερουν δλδ του φυτοκου out of stock για σημερα και στου νοσοκομειου δεν εχουν βαλει τον κωδικο καν.

Αυτή είναι σε διαφορετικό ''άρωμα'' όμως είναι στα 4,75 ....

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PROSOPIKIS-PERIPOIISIS/FRONTIDA-SOMATOS/KREMES-GALAKTOMATA/LOTION-SOMATOS-FISTIKI-250-ML/p/7136103

Μήπως ήταν προσφορά στο συγκεκριμένο καταστημα που πηγε ο φίλος και δεν ισχύει σε όλα τα ΑΒ;

ναι παιδια αυτο ειναι φυστικι.

ΜΟΝΟ σε αμυγδαλο, καρυδα, ενα υποαλλεργικο και ροδι. 4 κωδικοι. Στους αλλους ηταν 4,75 το κομματι

Τωρα για το αν ισχυε μονο στο καταστημα που πηγα παιδες δε ξερω, απλα το βρηκα και ειπα να ενημερωσω. Παντως μου ειπαν οτι θα βγαλουν και αυριο και οτι υπαρχει αποθεμα

Ποιες είναι αυτές; Καμιά φώτο;;

Φιλε μου τα αρωματα που ειπα, δυστυχως δεν μπορω να βγαλω τωρα φωτο. θα ανεβασω πιο μετα, ισως και αργα το βραδυ ετσι κι αλλιως και τωρα να ανεβασω σε δεκα λεπτα κλεινουν

Δημοσ.

\

Ισχύει για όλα τα προίοντα της σελίδας 24-25 και μάλιστα συνδυάζονται με κουπόνια livesmart! Επίσης εκτός απο τις κρέμες σώματος dove στα 2 ευρώ ήταν και κάποιοι κωδικοι dove αποσμητικών roll-on.
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραιος.

Να προσθεσω οτι ισχυει μονο για τις ετοιμες επιλογες και οχι γι αυτες που τις φτιαχνεις μονος σου.

Μεχρι ποτε ισχυει το κουπονι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...