Salvation81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 nescafe dolche gustο caps ΠΡΟΣΦΟΡΑ μεχρι 16-03-2016 ... Αποτι βλεπω τα δωρα ειναι φιξ ομως, δεν διαλεγεις εσυ. Προσωπικα δεν πινω αυτα που κανουν δωρο.
louben Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τελικά είχε δίκιο ο taxidriver109, Το σπρέι έχει 2,39€ και το μπουκαλάκι των 500ml 1,93€ Οπότε το σπρέι με το κουπόνι από πόκι βγαίνει τελική 1,39€ και για όσους δεν μπορούν να πάνε στο Bazaar, την ίδια προσφορά έχει και η Προμηθευτική στα viakal (-25%). Εντελως ενημερωτικα για το συγκεκριμενο καθαριστικο αλατων.Πηγα τις προαλλες να αγορασω μπαταρια μπανιου.Επελεξα γνωστη γερμανικη μαρκα και οταν ρωτησα για τους ορους της εγγυησης η υπαλληλος μου διεςυκρινησε οτι δεν καλυπτονται αποχρωμιωσεις απο το συγκεκριμενο καθαριστικο κια γενικως φθορες αφου ειναι εξαιρετικα επιβλαβες για τα περη της..Οταν ρωτησα πως μπορουν αν καταλαβουν ποιο καθαριστικο εχω χρησιμοποιησει μου ειπε οτι η αντιπροσωπεια εχει δεικτες και εφοσον επιστραφει η μπαταρια μπορουν να το διαπιστωσουν.Μονο αυτο κανενα αλλο. Μπορει και να με τρολλαρε καλου κακου παντως το εκοψα. 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν δεν έχει ανοιξει παρόμοιο θεμα να ενημερωσω για μια προσφορα που βρηκα... μαλλον οχι προσφορα αλλα εντελως ΔΩΡΕΑΝ - Δυο μεριδούλες καφε barista style - Δοσομετρητής αν βλεπω καλα και κουταλακι https://www.starttalking.gr/nescafegoldblendbaristastyle/form ηρθε παντως
Lazorik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν δεν έχει ανοιξει παρόμοιο θεμα να ενημερωσω για μια προσφορα που βρηκα... μαλλον οχι προσφορα αλλα εντελως ΔΩΡΕΑΝ - Δυο μεριδούλες καφε barista style - Δοσομετρητής αν βλεπω καλα και κουταλακι https://www.starttalking.gr/nescafegoldblendbaristastyle/form Από 5/2 εμένα τίποτα. 1
LUCY Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Από 5/2 εμένα τίποτα. Α!!!αυτο ειναι που εδω και μιαμιση εβδομαδα οι ασχετοι (και αγενης τηλεφωνητρια)απο τα elta courier μου στελνουν μηνυμα οτι δεν με βρισκουν και αφησαν ειδοποιηση 2 φορες?(καμμια ειδοποιηση και σπιτι ημουν). Μπορεις να πεις οτι το εστειλαν τουλαχιστον.
louben Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 και σε εμενα ηρθε .Αν και ελεγε elta courier μου το αφησαν σαν κανονικο δεμα.Χανια.
nick_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Α!!!αυτο ειναι που εδω και μιαμιση εβδομαδα οι ασχετοι (και αγενης τηλεφωνητρια)απο τα elta courier μου στελνουν μηνυμα οτι δεν με βρισκουν και αφησαν ειδοποιηση 2 φορες?(καμμια ειδοποιηση και σπιτι ημουν). Μπορεις να πεις οτι το εστειλαν τουλαχιστον. Εμένα μου είχαν πει επειδή είναι πάραπολλές οι παραδόσεις ότι αν θέλω Σάββατο θα το φέρουν στη διεύθυνση που δήλωσα αλλιώς να περάσω να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ Courier, όπως και έκανα. Δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο για εμένα. Ούτε για το δοσομετρητή ούτε για τα samples. 1
LUCY Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εμένα μου είχαν πει επειδή είναι πάραπολλές οι παραδόσεις ότι αν θέλω Σάββατο θα το φέρουν στη διεύθυνση που δήλωσα αλλιώς να περάσω να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ Courier, όπως και έκανα. Δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο για εμένα. Ούτε για το δοσομετρητή ούτε για τα samples. Δεν λέω να πάω να το παραλάβω,αλλα δεν ήξερα τι ήταν και με ενόχλησε ότι με το που μου έστελναν μήνυμα ότι πέρασαν και δεν με βρηκαν,τους έπαιρνα επιτόπου τηλέφωνο και μου ελεγαν ότι χτύπησαν κουδούνι και άφησαν ειδοποιητήριο. Δηλαδή ειμαι και κουφη και τυφλή γιατί τίποτα από τα δυο δεν έγινε εκτός από τα δυο μηνυματα Χίλια συγνώμη για το off topic.
efkola Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλή Σαρακοστή,insomniacs! AB 15/3 - 19/3 -Ελληνικό κοτόπουλο χύμα 2,09€/κιλό -Γαλοπούλα φιλέτο καπνιστή ή βραστή Υφαντής χύμα 9,24€/κιλό -40% στα όσπρια Ωμέγα -25% στο Νουνού Family πλήρες ή ελαφρύ γάλα 1 και 1,5lt -40% σε όλα τα ζυμαρικά Βarilla -40% στα σαμπουάν,κρέμες και μάσκες μαλλιών Pantene -40% στις οικονομικές συσκευασίες σερβιέτες Always -40% στην ανδρική και γυναικεία ένδυση(εξαιρούνται κάλτσες,καλσόν και εσώρουχα) -Βαμβακερό ανδρικό κοντομάνικο μπλουζάκι polo 4,99€ Μασούτης 15/3 - 16/3 -Ολόκληρο ελληνικό κοτόπουλο χύμα 1,99€/κιλό -Όλες οι οικονομικές συσκευασίες πάνες Pampers baby dry 7,99€ -Όλα τα προϊόντα πλυντηρίου πιάτων Fairy 1+1 δώρο -30% σε όλα τα προϊόντα Swiffer, Viakal και στα υγρά πιάτων Fairy 780 και 900ml -Μαλακτικά Lenor 56μεζ και Ariel κάψουλες 14/15 τεμάχια 3,60€ -Συσκευασμένη φέτα Π.Ο.Π. Βαλμά 400γρ 3,45€ My Market-Bερόπουλος 15/3 - 19/3 -Γιαούρτι αγελάδας Αγελαδίτσα 3χ200γρ 1,35€ -50% σε όλα τα δημητριακά Kellogg's coco pops -Οικονομικές συσκευασίες πάνες Babylino sensitive 7,99€ -50% σε όλα τα προϊόντα Οrzene και Noxzema Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2016 από efkola 25
InfernoN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 δεν ξερω που αλλου να το γραψω απλα να ειστε ενημεροι για το novago κωδικο απο το πρωτο θεμα οτι ειναι και στην απλη εκδοση και συγκεκριμενα στο μικρο περιοδικο που εχει μεσα, γραμμενος πανω αριστερα. Μερικα περιπτεροπουλα πουλανε και καλα οτι ειναι μονο σαυτο με τις προσφορες, να χετε το νου σας.
Eyedentify Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 19€ στο boxpharmacy.gr με το κουπόνι XARTAETOS Το κουπόνι λήγει απόψε στις 24:00
SKRUTZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Market IN 15-19 Μαρτίου *Τα special K με Pockee -1,5€ για 2 πακέτα, πάνε 1,28 το πακέτο. My Market-Bερόπουλος 15/3 - 19/3 -Οικονομικές συσκευασίες πάνες Babylino sensitive 7,99€ Ta Babylino sensitive έχουν 7,90€ μικρό το κακό αλλά αφού το είδα πρέπει να το πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις