Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως απαγορεύονται τα newsletters και τα φυλλαδια ετσι και αυτα δεν θα τα βλέπουμε πλεον.

Θα ήθελα να ρωτήσω καλοπροαίρετα και όχι με κριτική διάθεση, το σκεπτικό σχετικά με το παραπάνω επειδή αδυνατώ να κατανοήσω το νόημα της απόφασης. Δηλαδή, σκέφτομαι ότι άπαξ και τα φυλλάδια/newsletters περιέχουν πρόσφορες, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ξανά λέω, απορία εκφράζω και όχι κριτική.

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω καλοπροαίρετα και όχι με κριτική διάθεση, το σκεπτικό σχετικά με το παραπάνω επειδή αδυνατώ να κατανοήσω το νόημα της απόφασης. Δηλαδή, σκέφτομαι ότι άπαξ και τα φυλλάδια/newsletters περιέχουν πρόσφορες, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ξανά λέω, απορία εκφράζω και όχι κριτική

Τα φυλλάδια έχουν συνηθισμένες προσφορές γιαυτό και δεν μας ενδιαφέρουν.

Αν μέσα στο φυλλάδιο υπάρχει κάτι που είναι σημαντική προσφορά, τότε θα χαρούμε να το δούμε. 

Όχι όμως όλο το φυλλάδιο, αλλά μόνο την σημαντική (αξιόλογη) προσφορά.

Έτσι αποφεύγουμε να γεμίζουμε το νήμα με πολλές αφιλτράριστες πληροφορίες που θα μας κάνουν τελικά να χάσουμε την σημαντική προσφορά.

• Like 4
Δημοσ.

Διαφωνω, το εργαλειο ειναι πραγματικα προσφορα. Δεν το εχω αλλα ειμαι σιγουρος.

Εαν χαλασει η μπαταρια σε 3-4χρονια ας χαλασει και παρε αλλο τοτε που θα εχουν καλυτερες τεχνολογιες. Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις μια ακριβη μαρκα στην τριπλασια τιμη και οταν θελησεις νεα μπαταρια (γιατι και σε εκεινο θα χαλασει) τοτε θα πληρωσεις πολυ παραπανω απο οσο κανει σημερα ολοκληρο το φτηνο εργαλειο.

εγω θα σου προτεινω αυτο 

http://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-krausmann-2x-18v-me-kasetina-7350-p-TLS.040003

δεν ξερω αν ειναι προσφορα, αλλα ειναι ενα επωνυμο που εχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα, αμα σου χαλασει 

μεσα στην  εγγυηση το πας εκει απευθειας, θα βρισκεις μπαταριες και σε 5 και σε 10 χρονια.

Αλλα και ετσι να μην το δεις, ζυγισε το καλα:

Με 70 ευρω παιρνεις ενα πολυ καλο επωνυμο εργαλειο συν 2 μπαταριες.

συγκρινε το εδω http://www.krausmann.gr/product/?id=13

Δημοσ.

Τα krausmann αγαπητέ φιλέ είναι κινεζικα βαπτισμενα από τον εισαγωγεα που φυσικά του δίνει ένα γερμανόφωνο όνομα για να φαινονται ποιοτικά. Το εργαλείο που προτείνεις εινα ανωνυμο και αρκετές γενιές πίσω τεχνολογικά. Δεν είμαστε στο κατάλληλο θέμα για να το αναλυσουμε περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τύχει σε κάποιο φίλο να σταματήσει να λαμβάνει κωδικό στο κινητό για εκτύπωση κουπονιών από το touchpoint; Τον περασμένο μήνα δούλεψε η "υπενθύμιση κωδικού" στο μηχάνημα - χθες όμως ακολουθώντας την ίδια διαδικασία έβγαλε μήνυμα στην οθόνη του touchpoint πως "δεν έχει σταλεί κωδικός για κουπόνια στην κάρτα σας"...

Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό, για εκτύπωση από το touchpoint.

• Like 2
Δημοσ.

Για, ψάχνω να βρω τα τυροπιτάκια με φέτα και μυζήθρα που το Pocke έχει διπλασιάσει το κουπόνι, αλλά δεν μπορώ να το βρω ως προϊών πουθενά. Αν κάποιος το έχει δει κάπου (στην Αθήνα) θα τον ευχαριστούσα να μου έλεγε .το που.

Τα πήρα χθες το απόγευμα από την Προμηθευτική, Αχαρνών 343. Είχε 2-3 ακόμη τουλάχιστον.
Δημοσ.

ενημέρωση από mymarket Λ.Πεντέλης,

μπισκότα oreo της προσφοράς πόκι  δεν υπάρχει ούτε λέπι, ώρα 9,45 πρωί , αξίζει η αγορά στραγγιστό γιαούρτι νουνου εκλεκτό με πόκι ,τιμή 2.50€ - 0.60€ (πόκι) = 1.90€ (3 κεσεδάκια των 200γ) 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό, για εκτύπωση από το touchpoint.

Όσοι δε λάβατε κωδικό, μπορείτε να πατήσετε Εκτύπωση Κουπονιών --> Δήλωση Συμμετοχής

Γαλαξίας (έως 14/3)

Syoss σαμπουάν 750ml 1+1 δώρο (4,98ευρώ)

• Like 1
Δημοσ.

Τα krausmann αγαπητέ φιλέ είναι κινεζικα βαπτισμενα από τον εισαγωγεα που φυσικά του δίνει ένα γερμανόφωνο όνομα για να φαινονται ποιοτικά. Το εργαλείο που προτείνεις εινα ανωνυμο και αρκετές γενιές πίσω τεχνολογικά. Δεν είμαστε στο κατάλληλο θέμα για να το αναλυσουμε περισσότερο.

δεν χρειαζετε αναλυση, εγω εκανα μια αντιπροταση, μηπως και δεν την εχεις υποψη σου, (και για οποιον αλλον ενδιαφερεται)

στα ιδια λεφτα και απο εκει και περα συγκρινεις (και πληρωνεις) μονος σου. Ωντος ειναι κινεζικα τα Krausmann αλλα φανταζομαι γνωριζεις οτι υπαρχουν κινεζικα 10 διαφορετικες σκαλες ποιοτητας, το κινεζικο δεν λεει τιποτα απο μονο του.

Οπιος θελει κατι επωνυμο τα σκαει και παιρνει makita για να εισαι γενιες μπροστα....

Δημοσ.

nescafe dolche gustο caps ΠΡΟΣΦΟΡΑ μεχρι 16-03-2016

nescafe dolce gusto caps προσφορα απο την nestle στο site του dolce gusto , https://www.dolce-gusto.gr/kapsoules-kafe   για να προμοταρει τις καινουργιες γευσεις 

με καθε παραγγελεια ενα πακετο απο τις καινουργιες γευσεις , με καθε 6 πακετα 2 δωρο , με 9 πακετα 3 δωρο , με 12 δινουν 4 δωρο

Δημοσ.

δεν χρειαζετε αναλυση, εγω εκανα μια αντιπροταση, μηπως και δεν την εχεις υποψη σου, (και για οποιον αλλον ενδιαφερεται)

στα ιδια λεφτα και απο εκει και περα συγκρινεις (και πληρωνεις) μονος σου. Ωντος ειναι κινεζικα τα Krausmann αλλα φανταζομαι γνωριζεις οτι υπαρχουν κινεζικα 10 διαφορετικες σκαλες ποιοτητας, το κινεζικο δεν λεει τιποτα απο μονο του.

Οπιος θελει κατι επωνυμο τα σκαει και παιρνει makita για να εισαι γενιες μπροστα....

Ειχα κάποτε ένα bosch μπλε επαγγελματικό δίσκο και κάηκε το μοτέρ, εκτός εγγύησης και θεωρήθηκε σφάλμα δικο μου. Μετά πηρα ένα από τα carrefour , όταν κάνανε κάτι -20% και μου είχε βγει 27€, ΤΣΑΜΠΑ. Το έχω 6χρονια και ακόμα παίζει, βέβαια μερικές φορές ρίχνει τίποτα μικρές ασφάλειες 10Α γιατί ζητάει μεγάλο ρεύμα εκκίνησης, αλλά δεν βαριέσαι....

Ποτέ πια επώνυμο και ακριβό.

Δημοσ.

Στο Bazaar 9-26/3 (φυλλάδιο)

-Καθαριστικό VIAKAL Spray από 2,57€ στα 1,93€  -1€ από pockee τελική τιμή στα 0,93€/τεμμάχιο

...

Το viakal εχει 2.39 και οχι 1.93 πηρα σημερα

Δεν είναι το σπρέι των 750ml που πήρες στην τιμή των 1,93€ αλλά το μπουκαλάκι των 500ml που δεν είναι σπρέι.

http://www.bazaarsm.gr/_flipbooks/16P_0803to2603_2016/16P_Bazaar_08to2603_2016.html#p=14

Τελικά είχε δίκιο ο taxidriver109,

Το σπρέι έχει 2,39€ και το μπουκαλάκι των 500ml 1,93€

Οπότε το σπρέι με το κουπόνι από πόκι βγαίνει τελική 1,39€

και για όσους δεν μπορούν να πάνε στο Bazaar, την ίδια προσφορά έχει και η Προμηθευτική στα viakal (-25%).

• Like 1
Δημοσ.

nescafe dolche gustο caps ΠΡΟΣΦΟΡΑ μεχρι 16-03-2016

..

ξερουμε ποσο στοιχιζουν τα μεταφορικα και η αντικαταβολη ??

Ευχαριστω!

Δημοσ.

ξερουμε ποσο στοιχιζουν τα μεταφορικα και η αντικαταβολη ??

Ευχαριστω!

η αντικαταβολη ειναι δωρεαν ,τα μεταφορικα πανω απο 45 ευρω δωρεαν αλλιως 4 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Carrefour Cif spray 750ml (διάφορα είδη) με -40% στα 2.02 euro-1 euro κουπόνι από livesmart =1.02 euro τελική τιμή. Είναι προσφορά φυλλαδίου οπότε περνάει κανονικά το κουπόνι στο ταμείο (και δεν θα ταλαιπωρηθείτε με τα γνωστά δηλ. να πάτε στην υποδοχή για να πάρετε τη διαφορά κλπ κλπ)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...