Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 16 A1 από το Lidl στα 44€, την Τρίτη 15/3. Δεν ξέρω αν αξίζει αλλά για την μπαταρία λιθίου που έχει πιστεύω κάτι να λέει:

http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=47558

Για όποιον το θέλει για οικιακή χρήση είναι μια χαρά,

έχω ενα αντίστοιχο από lidl αγορασμένο πριν 2 χρόνια και είναι εξυπηρετικότατο!!

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Μασούτη (νομίζω μέχρι το Σάββατο) τρέχει προσφορά στα OREO βανίλια 154gr (και κάποιες άλλες γεύσεις, αλλά η βανίλια μας ενδιαφέρει) -50% στο δεύτερο πακέτο και συνδυαστικά με το διπλασιασμό του Pockee βγαίνει 0.46 ευρώπουλα το πακέτο.

(2x1.15 - 0.58 - 0.80 = 0.92 : 2 = 0.46/πακέτο

post-97114-0-18052200-1457634080_thumb.png

Δημοσ.

πριν λιγο ηρθα απο "σκλαβε" δλδ σκλαβενιτη..και ειδα σε προσφορα κολα λουξ στα 78 λεπτα το 1,5 λιτρο και γκρην κολα στα 87 σεντ το 1,5 λιτρο προτιμησα την λουξ γιατι μου αρεσει περισσοτερο απο την γκρην

Δημοσ.

...επισης ο σκλαβενιτης εχει την pepsi cola 1.5l 0.85 ευρω  και αν παρεις και ενα κουπονακι που εχουν διπλα εκει παιρνεις μαζι με την cola ενα σακουλι πατατακια lays 0.5 ευριδια φθηνοτερα.

Δημοσ.

...επισης ο σκλαβενιτης εχει την pepsi cola 1.5l 0.85 ευρω  και αν παρεις και ενα κουπονακι που εχουν διπλα εκει παιρνεις μαζι με την cola ενα σακουλι πατατακια lays 0.5 ευριδια φθηνοτερα.

την ειδα και εγω την προσφορα αλλα δεν μου αρεσει καθολου η pepsi οποτε δεν ειδα καν τι ελεγε το κουπονι :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω βεβεια εαν θα συνεχισουν να εχουν τα επομενα 5 χρονια.

αν το αγορασεις, καποια στιγμη που η μπαταρια θα τα φτυσει και θα πρεπει να αγορασεις καινουρια, θα το μαθεις ;)

Στη θεση σου, αν εδινα τα λεφτα, θα στοκαρα και μια σε κανα ντουλαπι να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σε πεντε χρονια, μπορει να εχει καταργηθει και το μοντελο, και τρεχα γυρευε εσυ μπαταριες.

Δημοσ.

Πως πίνετε όλα αυτά τα υποκατάστατα της ορίτζιναλ Κοκακολίτσας; Αναγκάστηκα στον στρατό να πιω 2-3 φορές green cola... Την έπινα και με έπινε. Ειδικά δε όταν σχεδόν πάντα βρίσκεις δεμένη συσκευασία 2*1.5L στα 2.40€ (1.20€ το 1.5L).

Δημοσ.

αν το αγορασεις, καποια στιγμη που η μπαταρια θα τα φτυσει και θα πρεπει να αγορασεις καινουρια, θα το μαθεις ;)

Στη θεση σου, αν εδινα τα λεφτα, θα στοκαρα και μια σε κανα ντουλαπι να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σε πεντε χρονια, μπορει να εχει καταργηθει και το μοντελο, και τρεχα γυρευε εσυ μπαταριες.

Το έκανα μια φορά και εγώ. Όταν τη χρειάστηκα και την εβγαλα από το ντουλάπι , ήταν ψοφια. Οι μπαταρίες δεν στοκαρονται αξιοπιστα...

Δημοσ.

Πως πίνετε όλα αυτά τα υποκατάστατα της ορίτζιναλ Κοκακολίτσας; Αναγκάστηκα στον στρατό να πιω 2-3 φορές green cola... Την έπινα και με έπινε. Ειδικά δε όταν σχεδόν πάντα βρίσκεις δεμένη συσκευασία 2*1.5L στα 2.40€ (1.20€ το 1.5L).

Πως πίνετε γενικά τέτοια δηλητήρια.

Αντί για Cola εγώ λέω να δοκιμάσω καθαριστικό μπάνιου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρέπει να πίνουμε καθόλου αναψυκτικά. Παχαίνουν υπερβολικά ακόμα και τα light. Καταστρέφουν υπερβολικα και τη τσέπη, είναι πανακριβα, αν σκεφτεί κανείς ότι ή βενζίνη έχει 1.25€ περίπου, και η cola , ή το όποιο αεριουχο αναψυκτικό παίζει το λιτρο, από 0.60€ ως και 0.80€ σε προσφορά. Όλοι γκρινιαζουμε για τη βενζίνη, κανένας για τις colες.

Προσωπικά τα εκοψα τελείως και πινω μόνο νερό (ναι βρύσης) που κάνει 1€ το κυβικό. Γλιτωνω 50€ το μήνα από αεριούχα αναψυκτικά μόνο στην παρτη μου και έχασα 12κιλα από το Σεπτεμβριο, χωρίς δίαιτα. Επινα μόνο light. ,Τώρα αν θέλω αναψυκτικό στη ανάγκη έχω και ένα ποτήρι νερό δίπλα, ώστε να το πιω σαν κρασί και όχι σαν νερό.

• Like 2
Δημοσ.

η γεύση είναι υποκειμενική προσωπικά γουστάρω λουξ με χίλια σε σχέση με την γνωστή κοκα...είναι σαn να λέμε γιατί γουστάρεις καρελια και οχι μαρλμπουρο η οπως το λενε :P

Δημοσ.

Για, ψάχνω να βρω τα τυροπιτάκια με φέτα και μυζήθρα που το Pocke έχει διπλασιάσει το κουπόνι, αλλά δεν μπορώ να το βρω ως προϊών πουθενά. Αν κάποιος το έχει δει κάπου (στην Αθήνα) θα τον ευχαριστούσα να μου έλεγε .το που.

Τελικά δεν έχει ούτε στην Λ.Πεντέλης στο my market.

Sorry που άργησα να σου απαντήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να αγορασω κοκα-κολα κατι χρονια ειχα φτασει σε σημειο να πινω ενα καλοκαιρι 3 μπουκαλια (1,5) σε δυο μερες μεχρι που καταλαβα οτι τελικα ηταν θεμα να πινω κατι και οχι απλα την κοκα-κολα.

Για μενα δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως λογος να παιρνεις κοκα-κολα, υπαρχουν αρκετες ελληνικες φιρμες με αξιολογα προιοντα, προσωπικα ειμαι hooligan της λουξ (και να θελει ο αλλος κοκα κολα-φαντα του παιρνω λουξ χαχα) αλλα παιρνω και αλλες μαρκες αμα εχει προσφορα, απλα πλεον βρισκω πολυ δυσκολα την λουξ κολα... Προσωπικα την λουξ αν και την ξεραμε στην δυτικη Ελλαδα πριν γινει πρωτο ονομα την γουσταρω και για τις χορηγιες οπως σε ομαδες της περιοχης, Καρτ στην Πατρα, φωτιες, Αποστολη κτλ..

Στο θεμα μας τωρα Μακαρονια Ηλιος (απο τις αγαπημενες μου μαρκες) Νο6 Νο10, 39 λεπτα στον Μαρινοπουλο, σε μια απο τις τελευταιες προσφορες του, παει ολοταχως για κανονι ηδη τα ραφια ειναι αρκετα αδεια...

Δημοσ.

Διαφωνω, το εργαλειο ειναι πραγματικα προσφορα. Δεν το εχω αλλα ειμαι σιγουρος.

Εαν χαλασει η μπαταρια σε 3-4χρονια ας χαλασει και παρε αλλο τοτε που θα εχουν καλυτερες τεχνολογιες. Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις μια ακριβη μαρκα στην τριπλασια τιμη και οταν θελησεις νεα μπαταρια (γιατι και σε εκεινο θα χαλασει) τοτε θα πληρωσεις πολυ παραπανω απο οσο κανει σημερα ολοκληρο το φτηνο εργαλειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...